NoutĂŢi deliric

Concert: Lansare album El Nino – „Binecuvântat” @ București – 21.04.2017Concert: Lansare album El Nino – „Binecuvântat” @ București – 21.04.2017

El Nino

 El Nino a pornit într-un turneu de promovare al noului său material solo, „Binecuvântat”, iar pe data de 21 aprilie, acesta ajunge în București.
 Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, iar artistul promite că va fi cel mai mare show al său.

Video: MIC Check – #24 – Cypher AniversarVideo: MIC Check – #24 – Cypher Aniversar

MIC Check – Cypher Aniversar

 Pe parcursul zilei de ieri, cei de la MIC Check au lansat în mediul online înregistrarea video a unui nou episod al emisiunii respective.

Album: El Nino – Binecuvântat (Ascultă)Album: El Nino – Binecuvântat (Ascultă)

El Nino
  Odată cu împlinirea vârstei de treizeci de ani, El Nino a lansat un nou material discografic. Acest lucru s-a întâmplat pe parcursul serii de ieri, când artistul respectiv a urcat albumul pe canalul său de Youtube.

Video: Deliric – Kong (freestyle)Video: Deliric – Kong (freestyle)

După cum știți, lui Deliric îi este mereu frig, iar atunci când primește un telefon și un beat de la „omul lui”, Silent Strike, nu poate sta de-o parte.

Video: Deliric x Silent Strike – EroareVideo: Deliric x Silent Strike – Eroare

 Deliric, membru al trupei Control Tehnic de Calitate a lansat videoclipul piesei „Eroare”, piesă ce se regăsește pe materialul realizat în colaborare cu Silent Strike, fiind lansat la jumătatea acestui an.

Video: Deliric – Mahmur (Freestyle)Video: Deliric – Mahmur (Freestyle)

Pe parcursul acestei zile, Deliric a lansat un nou freestyle prin intermediul canalului de YouTube al labelului în cadrul căruia își desfășoară activitatea.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Video: Deliric x Silent Strike – Mâine feat. EMVideo: Deliric x Silent Strike – Mâine feat. EM

 Una dintre cele 17 piese care alcătuiesc tracklist-ul albumului lansat de către Deliric și Silent Strike pe parcursul verii acestui an este cea intitulată „Mâine”, care reprezintă o colaborare a celor doi cu EM, și care începând de astăzi se bucură de un videoclip, descris de cea ma..

Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”

 Pășim pe potecile toamnei tot cu muzica în suflet, dar și cu o parte dintre curiozitățile legate de un artist drag nouă satisfăcute, deoarece luna septembrie aduce cu sine un nou interviu pentru BlackSheepSound, realizat alături de Vlad Flueraru.

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

Deliric și Silent Strike au lansat noul material pe principalele platforme onlineDeliric și Silent Strike au lansat noul material pe principalele platforme online

 Materialul lansat de Deliric și Silent Strike la început acestei luni este disponibil începând de astăzi, pe principalele platforme online de muzică.

Album: Deliric x Silent Strike (Ascultă / Cumpără / Descarcă)Album: Deliric x Silent Strike (Ascultă / Cumpără / Descarcă)

UPDATE 26.12.2016: După ce materialul respectiv a fost lansat pe principalele platforme online, instrumentalele acestuia pot fi ascultate acum și pe YouTube.

Lansare album Cedry2k – „România Furată” @ București – 06.03.2016Lansare album Cedry2k – „România Furată” @ București – 06.03.2016

 După cum bine știți, albumul „România Furată” se va bucura de două concerte de lansare în București.

Concert: Lansare album Cedry2k – „România Furată” @ București – 28.02.2016Concert: Lansare album Cedry2k – „România Furată” @ București – 28.02.2016

 Pentru lansarea albumului „România Furată” în București, se vor desfășura două concerte, primul urmând să aibă loc în această săptămână, pe 28 februarie.

Nwanda prezintă: Porc Street Tapes Vol. 3 – Aperitiv (Mixat de DJ Nasa)Nwanda prezintă: Porc Street Tapes Vol. 3 – Aperitiv (Mixat de DJ Nasa)

„Aperitiv” este numele unui nou material realizat de către Nwanda, care continuă seria Street Tape-urilor lansate sub egida Porc de către membrii labelului Facem Records, fiind cel de-al treilea material de acest gen.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..