NoutĂŢi dilimanjaro

Dilimanjaro & Vladone – Jean VlădoiuDilimanjaro & Vladone – Jean Vlădoiu

 După piesa „Zbor de noapte”, lansată la sfârșitul lunii trecute, Dilimanjaro și Vladone revin cu o nouă piesă ce se va regăsi pe viitorul mixtape la care aceștia lucrează, intitulat „Hors d’oeuvre”.

Concert: Omu Gnom @ București – 03.02.2017Concert: Omu Gnom @ București – 03.02.2017

 Începutul lunii februarie va fi marcat de desfășurarea unui concert din partea lui Omu Gnom în București, alături de un număr mare de invitați.

Dilimanjaro & ISCM vor lansa un alt material împreună!Dilimanjaro & ISCM vor lansa un alt material împreună!

Dilimanjaro & ISCM

 Pe parcursul ultimilor doi ani, Dilimanjaro & ISCM au lansat tot atâtea materiale împreună. Este vorba despre albumele „Curiozitatea a omorât pisica lui Schrodinger” și „De la Arcturis la Canis Majoris”.

Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017

 Pe data de 22 ianuarie, începând cu ora 20:00, sunteți așteptați la primul concert caritabil, intitulat „Alvin merge înainte„, eveniment ce va avea loc în Silver Church, din București.

Video: Macanache & Dilimanjaro – DilimacheVideo: Macanache & Dilimanjaro – Dilimache

 Cu siguranță o colaborare între Dilimanjaro și Macanache ar suna foarte bine și ar fi o nebunie, așadar numele de „Dilimache” este cât se poate de potrivit.

Dilimanjaro & Vladone – GrimeeaDilimanjaro & Vladone – Grimeea

Dilimanjaro & Vladone
  Dilimanjaro a colaborat alături de Vladone pentru realizarea piesei „Grimeea”. Aceasta este extrasă din cadrul viitorului mixtape „Hors d’oeuvre”. Melodia este realizată pe instrumentalul piesei „Dynamite”, semnată de către Kromestar.

Înregistrările edițiilor #32, #33 și #34 ale emisiunii MIC Check au fost lansate în mediul online!Înregistrările edițiilor #32, #33 și #34 ale emisiunii MIC Check au fost lansate în mediul online!

  Pe parcursul zilei de ieri, pe platforma Mixcloud, și-au făcut apariția înregistrările pentru trei ediții ale emisiunii MIC Check, cele cu numărul #32, #33 și #34, pe care le-ați putut auzi live, în săptămânile anterioare, în cadrul emisiunii difuzate la Radio Guerrilla.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Dilimanjaro – Grimă și pedeapsăDilimanjaro – Grimă și pedeapsă

 „Grimă și pedeapsă” este numele celei mai recente piese realizate de Dilimanjaro. Instrumentalul acesteia a fost produs de către Raven cel care a colaborat cu RPG La Sesiune pentru albumul „GypsyhedelicPUNK”.

RPG LaSesiune a lansat materialul „GypsyhedelicPUNK” în mediul onlineRPG LaSesiune a lansat materialul „GypsyhedelicPUNK” în mediul online

 După cum v-am anunțat de-a lungul lunilor precedente, dar și zilele trecute, RPG LaSesiune, a lucrat cu Raven pentru cel de-al doilea material în această formulă, intitulat „GypsyhedelicPUNK, acesta fiind lansat astăzi în mediul online.

Tudorii Chirili & Dilimanjaro – Undeva-n vulcanTudorii Chirili & Dilimanjaro – Undeva-n vulcan

Răscolind în arhiva de piese a artistului pe nume Dilimanjaro, descoperim că pe parcursul anului precedent acesta a colaborat cu Tudorii Chirili pentru realizarea piesei intitulate „Ploua în furnal”.

Promo album #2: RPG LaSesiune – GypsyhedelicPunk (video)Promo album #2: RPG LaSesiune – GypsyhedelicPunk (video)

 Materialul cu numărul doi din activitatea de MC a lui RPG LaSesiune, realizat în colaborare cu Raven și intitulat „GypsyhedelicPunk”, este cât se poate de aproape de ziua lansării.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Video: Dilimanjaro & ISCM – KundaliniVideo: Dilimanjaro & ISCM – Kundalini

 Luna curentă a fost marcată de lansarea unui nou material discografic din partea artiștilor Dilimanjaro & ISCM, album intitulat „De la Arcturis la Canis Majoris”, care s-a bucurat și de un concert de lansare în București, eveniment despre care puteți afla mai multe în cadrul recen..

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..