NoutĂŢi Dj Albu

Video: DJ AL*BU feat. romaN – Ce-i Al NostruVideo: DJ AL*BU feat. romaN – Ce-i Al Nostru

  După piesa „Indiferent de grade”, care reprezintă o colaborare cu Nimeni Altu’, unul dintre cei mai cunoscuți MC din România, DJ Al*bu revine cu o nouă piesă ce se va regăsi pe viitorul său material intitulat „Columna”.

Faust a lansat materialul „Stări” în mediul online!Faust a lansat materialul „Stări” în mediul online!

 După ce pe parcursul săptămânilor trecute v-am adus nenumărate știri despre ce de-al treilea material realizat de Faust și intitulat „Stări”, iată că a venit timpul să ascultați integral acest album.

Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!

  Astăzi, Faust a făcut public lista pieselor ce se vor regăsi pe albumul cu numărul patru, intitulat „Stări”, după cum puteți vedea în poza atașată la finalul acestui articol.

Află viitoarele orașe în care Kazi Ploae urmează să concerteze!Află viitoarele orașe în care Kazi Ploae urmează să concerteze!

Kazi Ploae
  Kazi Ploae pornește într-o serie de concerte prin țară. În prezent, artistul a anunțat trei orașe în cadrul cărora urmează să își susțină concertele.

DJ AL*BU feat. Nimeni Altu’ – Indiferent de gradeDJ AL*BU feat. Nimeni Altu’ – Indiferent de grade

 DJ Al*bu pregătește un nou material intitulat „Columna”, una din piesele care vor fi prezente pe acesta se intitulează „Indiferent de grade” și este realizată în colaborare cu Nimeni Altu’, membru al label-ului Sociopat Records.

Jamie & Kazi Ploae – De câte oriJamie & Kazi Ploae – De câte ori

Jamie & Kazi Ploae

 „De câte ori” este numele celei mai recente piesei lansate de către Jamie & Kazi Ploae. Aceasta își face apariția la doar două zile de la lansarea unei alte piese în cadrul căreia Kazi Ploae este prezent, și anume „Uno”.

DJ Al*Bu feat. Kazi Ploae – UnoDJ Al*Bu feat. Kazi Ploae – Uno

DJ Al*Bu

 Săptămâna precedentă a fost marcată de lansarea unei noi piese din partea lui DJ Al*Bu. Același lucru s-a întâmplat și în această săptămână, chiar pe parcursul zilei de ieri.
 DJ Al*Bu a lansat o altă piesă extrasă din cadrul materialului intitulat „Columna”.

DJ Al*Bu feat. Phunk B – Scrisoarea #4DJ Al*Bu feat. Phunk B – Scrisoarea #4

DJ Al*Bu

 Albumul la care DJ Al*Bu lucrează este intitulat „Columna”. Până în prezent, artistul a lansat două piese cu scopul promovării sale. Este vorba despre „Săgeți” și „La margine”, cărora li se alătură o a treia piesă.

Bocaseca – Sexual vorbindBocaseca – Sexual vorbind

Pe parcursul zilei de ieri, Bocaseca a lansat o nouă piesă pe care a realizat-o în colaborare cu Capestan, acesta ocupându-se de realizarea producției sale, Egris fiind responsabil de mix/master.

Bocaseca – Departe să ne spunem (DJ Al*Bu Remix)Bocaseca – Departe să ne spunem (DJ Al*Bu Remix)

 Pe parcursul zilei de ieri, DJ Al*Bu a lansat pe contul său de SoundCloud un remix realizat piesei intitulate „Departe să ne spunem”, pe care Bocaseca a lansat-o luna trecută.

Concert: Kazi Ploae @ București – 21.10.2016Concert: Kazi Ploae @ București – 21.10.2016

  Kazi Ploae va susține un concert în București, pe data de 21 octombrie, în club Maxx. Până în prezent, există următoarele informații referitoare la evenimentul respectiv: Prețul unui bilet este de 20 ron, iar alături de Kazi va fi prezent DJ Al*bu.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

DJ Al*Bu – AboveDJ Al*Bu – Above

 Pe DJ Al*Bu îl cunoaștem datorită abilităților sale în ceea ce privește producția muzicală, iar astăzi îl avem în față cu un nou instrumental, care și-a făcut apariția pe canalul de YouTube al artistului pe parcursul zilei de ieri, sub numele de „Above”.

Video: Bocaseca – Saudită / Să înceapăVideo: Bocaseca – Saudită / Să înceapă

 Bocaseca își continuă activitatea în hip hop-ul românesc, lansând piesa „Saudită / Să înceapă”, care beneficiază și de un videoclip realizat de către Faust. Instrumentalul piesei este produs de către Noise System, de scratch-uri ocupându-se DJ Al*bu.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..