NoutĂŢi DJ Drama

Video: DJ Drama – So Many Girls feat. Tyga, Wale & Roscoe DashVideo: DJ Drama – So Many Girls feat. Tyga, Wale & Roscoe Dash

DJ Drama a lansat anul trecut, pe 2 octombrie, albumul „Quality Street Music”, cel de-al 4-lea din cariera lui. Astăzi artistul s-a hotărât să continue promovarea acestui material prin lansarea unui nou videoclip pe pagina sa oficială de YouTube.

Mixtape: Future – F.B.G.: The Movie (Download)Mixtape: Future – F.B.G.: The Movie (Download)

În această dimineață vă invităm să ascultați alături de noi cel mai recent mixtape al lui Future, denumit „F.B.G.: The Movie”, prin care artistul ne face cunoştinţă cu FreeBand Gand.

DJ Drama – My Way (feat. Common, Kendrick Lamar & Lloyd)DJ Drama – My Way (feat. Common, Kendrick Lamar & Lloyd)

DJ Drama ne-a prezentat astazi inca o melodie ce urmeaza sa fie inclusa pe materialul „Quality Street Music”. Piesa poarta numele „My Way”, este un feat. cu Common, Kendrick Lamar si Lloyd si a fost produsa de Hit-Boy. Va invitam sa o ascultati putin mai jos.

DJ Drama – Clouds (feat. Rick Ross, Pusha T, Miguel, Curren$y)DJ Drama – Clouds (feat. Rick Ross, Pusha T, Miguel, Curren$y)

Mai este doar o saptamana pana la aparitia materialului „Quality Street Music” al lui DJ Drama, iar astazi va invitam sa ascultati un nou single extras de pe acesta. Piesa se numeste „Clouds” si este realizata in colaborare cu Rick Ross, Pusha T, Miguel si Curren$y.

Ransom – Don King (feat. Pusha T) (Remix)Ransom – Don King (feat. Pusha T) (Remix)

Ransom ne prezinta astazi un nou remix. Piesa ce beneficiaza de acest remix se numeste „Don King” si a fost inclusa pe mixtape-ul „Winters Coming”, gazduit de DJ Drama, pe care il puteti gasi aici.

Video: DJ Drama – My Moment (feat. 2 Chainz, Meek Mill & Jeremih)Video: DJ Drama – My Moment (feat. 2 Chainz, Meek Mill & Jeremih)

Acum cateva luni, DJ Drama ne-a oferit spre ascultare single-ul „My Moment” ce ii avea ca invitati pe 2 Chainz, Meek Mill si Jeremih.

Mixtape: Lil Wayne – Dedication 4Mixtape: Lil Wayne – Dedication 4

Seria mixtape-urilor „Dedication” continua. Lil Wayne revine alaturi de DJ Drama cu materialul „Dedication 4”. Cei doi au primit insa ajutor si din partea lui Weezy. Printre cei ce isi fac aparitia pe lista colaborarilor ii regasim pe Nicki Minaj, J.C

Mixtape: Slaughterhouse – On The HouseMixtape: Slaughterhouse – On The House

Dupa cum ne-au promis, cu o saptamana inainte de lansarea albumului „welcome to:OUR HOUSE”, membrii trupei Slaughterhouse au lansat mixtape-ul „On The House”. Materialul a fost gazduit de DJ Drama, si ii are ca invitati pe Freeway, Emanny si K-Young.

Slaughterhouse – See Dead PeopleSlaughterhouse – See Dead People

Dupa ce ieri v-am invitat sa ascultati aici piesa „Goodbye”, astazi revenim cu o noua bucata semnata de Slaughterhouse. Melodia se numeste „See Dead People”, a fost produsa de araabMUZIK si urmeaza sa fie inclusa pe mixtape-ul „On The House” gazduit de DJ Drama.

Video: Curtis – I Ain’t Gonna LieVideo: Curtis – I Ain’t Gonna Lie

In asteptarea albumului „5 (Murder by Numbers)” ce ar trebui sa apara maine, 50 Cent ne-a mai oferit inca un videoclip. Piesa promovata de el se numeste „I Ain’t Gonna Lie” si este extrasa de pe mixtape-ul „The Lost Tape” gazduit de DJ Drama.

DJ Drama – My Moment (feat. 2 Chainz, Meek Mill & Jeremih)DJ Drama – My Moment (feat. 2 Chainz, Meek Mill & Jeremih)

DJ Drama se pregateste de lansarea unui nou material in toamna acestui an. Pana atunci, el scoate la lumina o noua colaborare cu 3 nume grele ale scenei hip hop: 2 Chainz, Meek Mill si Jeremih. Albumul „Quality Street Music” va fi lansat pe 18 septembrie.

Video: Fred The Godson – Runnin These StreetsVideo: Fred The Godson – Runnin These Streets

Incepand de astazi, putem urmari un nou videoclip realizat de Fred The Godson. Piesa aleasa de el se numeste „Runnin These Streets” si este extrasa de pe mixtape-ul „City Of God: Gangsta Grillz” gazduit de DJ Drama.

Video: Curtis – ComplicatedVideo: Curtis – Complicated

50 Cent este probabil artistul cu cele mai multe videoclipuri lansate in ultima perioada, iar astazi are inca un clip pentru noi. Piesa aleasa se numeste „Complicated” si este extrasa tot de pe mixtape-ul „The Lost Tape” gazduit de DJ Drama.

Video: Curtis – Double Up (feat. Hayes)Video: Curtis – Double Up (feat. Hayes)

50 Cent este unul dintre cei mai activi artisti din ultima perioada, iar astazi are pentru noi un nou videoclip. Piesa aleasa se numeste „Double Up”, este realizata in colaborare cu Hayes si este extrasa de pe mixtape-ul „The Lost Tape” gazduit de DJ Drama.

Video: Curtis – OJ (feat. Kidd Kidd)Video: Curtis – OJ (feat. Kidd Kidd)

In urma cu putin timp va prezentam aici melodia „OJ”, colaborare a lui Curtis cu Kidd Kidd. De astazi, piesa extrasa de pe mixtape-ul „The Lost Tape” beneficiaza si de videoclip.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..