NoutĂŢi dj limun

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

LeeMoon – Last&Lose / FântânăLeeMoon – Last&Lose / Fântână

Dj Limun aka. LeeMoon se pregătește de lansarea unui nou material ce momentan nu are un nume, dar o să-l anunțăm în curând.

Uniune și înțelegere prin versuri! (Part. 2)Uniune și înțelegere prin versuri! (Part. 2)

 Pe data de 13 iulie a acestui an am lansat un nou editorial, un experiment mai bine zis, ce poartă numele de „Uniune și înțelegere prin versuri!”.

Trei albume românești de hip hop care merită o continuare!Trei albume românești de hip hop care merită o continuare!

În urmă cu două zile, colegul meu de echipă, Marian, a lansat un editorial intitulat „Cele mai bune 5 albume din hip hop-ul românesc”.

raku – hoperaku – hope

Îl cunoașteți cu siguranță pe raku, deci nu trebuie să îi mai fac vreo anumită prezentare. Poate doar să vă aduc aminte că în anul 2011 artistul lansa cel de-al patrulea material al său, intitulat ”În altă frecvență„.

Insane Beats @ Club Flex – 04.01.2014Insane Beats @ Club Flex – 04.01.2014

Insane Beats incepe anul 2014 in forta si trece la urmatorul nivel pe data de 4 ianuarie in Club Flex incepand cu ora 21:00 Line-up-ul este alcatuit din: Dj Muh’fucka & Dj Limun.
Limun este Marius Deneș, din Timișoara, absolvent de Comunicare și Relatii Publice si mai ales turntablist.

Recenzie: Silent Strike & Kazi Ploae – “Silent Regis” @ Setup Venue – 21.09.2013 (Poze)Recenzie: Silent Strike & Kazi Ploae – “Silent Regis” @ Setup Venue – 21.09.2013 (Poze)

Am fost ultimul fan în primul rând. În sfârșit! Istoria mea cu concertele Kazi Ploae și Silent Strike este aproape la fel de tragică ca hip-hop-ul în sine. Nu am avut niciodată ocazia să mă bucur de ele. Să fiu fan.

Lansare: Silent Strike & Kazi Ploae – “Silent Regis” @ Setup Venue – 21.09.2013Lansare: Silent Strike & Kazi Ploae – “Silent Regis” @ Setup Venue – 21.09.2013

Pe 21 septembrie în Setup Venue are loc lansarea EP-ului „Silent Regis” – Silent Strike și Kazi Ploae.

Video: Dj Limun – Poli StyrenVideo: Dj Limun – Poli Styren

Unul dintre cei mai buni turntablisti din România, Dj Limun, a lansat astăzi un videoclip nou numit „Poli Styren„. Piesa a fost lansată alături de Happy End Studio si Media CSO.

DJ Limun – Atlantis (feat Alexandrina)DJ Limun – Atlantis (feat Alexandrina)

DJ Limun revine din nou pe prima pagină cu o nouă piesă ce este în colaborare cu Alexandrina. Producţia de la „Atlantis” este asigurată de însăşi DJ Limun. Mix/master-ul au fost realizate în DStudio Pro din Timişoara.

Nane – Casetofon (cu DJ Limun)Nane – Casetofon (cu DJ Limun)

Să ne întoarcem puţin în anii 90, atunci când nu intram pe youtube pentru a asculta o piesă nouă, ci mergeam în faţa tarabei pentru a ne cumpăra o nouă casetă, pentru casetofonul de acasă, în care mai derulam cu creionul la piesa preferată.

Lansare: Chimie – „De la zei la cimpanzei” şi DJ Limun @ Setup Venue – 22.02.2013Lansare: Chimie – „De la zei la cimpanzei” şi DJ Limun @ Setup Venue – 22.02.2013

Timişorenii vor avea parte de un nou eveniment Chimie, doar că de data aceasta artistul va lansa în Setup Venue, cel mai recent album al său intitulat „De la zei la cimpanzei„. Invitatul special al lui Chimie, va fi DJ Limun ce va fi la butoanele Setup-ului.

Concert: Chimie şi Aforic @ Hangout Movement / Constanţa – 24.12.2012Concert: Chimie şi Aforic @ Hangout Movement / Constanţa – 24.12.2012

În Ajunul Crăciunului ne reunim Familia în Hangout. Chimie, AFO, gAZAh și Dj Limun vă urează Crăciun Fericit !
Împrăștiați vestea și noi vom alege 2 câștigători dintre spiridușii care dau sfoară-n țară și le vom oferi câte o invitație și un long drink din partea casei.

Concert: Chimie @ Club Babylon / Suceava – 20.12.2012Concert: Chimie @ Club Babylon / Suceava – 20.12.2012

„De la zei la cimpanzei” se va auzi prima dată în Suceava, mai exact în Club Babylon unde Chimie va susţine un concert pe data de 20 decembrie. Preţul unui bilet va costa 20 de lei.

Lansare: Cedry2k – „Identitate” @ Setup Venue / Timişoara – 21.12.2012Lansare: Cedry2k – „Identitate” @ Setup Venue / Timişoara – 21.12.2012

Boombox Terrorists prezintă din nou un eveniment de lansare în Timișoara, fiind vorba de lansarea albumului „Identitate„, semnat Cedry2k.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..