NoutĂŢi DJ Nasa

DOC și Dorian reprezintă RWMNCS, lansând împreună albumul intitulat „RAW”!DOC și Dorian reprezintă RWMNCS, lansând împreună albumul intitulat „RAW”!

RWMNCS

 DOC și Dorian formează un duo de hip-hop încă din anul 2014, numindu-se împreună RWMNCS. Pe parcursul zilei de marți, 21 noiembrie, cei doi au lansat primul lor material în această formulă.

Faust a lansat materialul „Stări” în mediul online!Faust a lansat materialul „Stări” în mediul online!

 După ce pe parcursul săptămânilor trecute v-am adus nenumărate știri despre ce de-al treilea material realizat de Faust și intitulat „Stări”, iată că a venit timpul să ascultați integral acest album.

Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!

  Astăzi, Faust a făcut public lista pieselor ce se vor regăsi pe albumul cu numărul patru, intitulat „Stări”, după cum puteți vedea în poza atașată la finalul acestui articol.

Video: Faust – Foc feat. Hawk & DJ NasaVideo: Faust – Foc feat. Hawk & DJ Nasa

După piesele „Repaus”, „Trasee” și „Labirint”, Faust revine cu o nouă melodie ce va fi inclusă pe următorul material al artistului, intitulat „Stări”.

Concert: Carbon @ Sibiu – 17.02.2017Concert: Carbon @ Sibiu – 17.02.2017

Carbon as. narcoBranco
Anul acesta, Carbon va sărbători 20 de ani de rap, marcând acest eveniment printr-o serie de concerte prin țară. Primul concert va avea loc vineri, 17 februarie, în clubul Aqua Pub din Sibiu.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

DJ Nasa – Vânători de vise (feat. Nwanda & Flou Rege)DJ Nasa – Vânători de vise (feat. Nwanda & Flou Rege)

 DJ Nasa a lansat o nouă piesă pe canalul de YouTube al FacemRecords. Aceasta poartă denumirea de „Vânători de vise” și este o colaborare alături de Nwanda & Flou Rege.

narcoBranco – Soare zinarcoBranco – Soare zi

 Dacă acum două zile vă prezentam piesa intitulată „Din Berceni 2.0

Carbon se pregătește de lansarea proiectului „asm2 – Zile fripte în cuptor”!Carbon se pregătește de lansarea proiectului „asm2 – Zile fripte în cuptor”!

 Pe data de 10 februarie a acestui an, Carbon a lansat primul audio-scurtmetraj, intitulat „Stări în interval A.M.”, alături de Green Label și DJ Nasa.

narcoBranco – ZmardeinarcoBranco – Zmardei

 Carbon, care activează în prezent sub pseudonimul de narcoBranco, a lansat o nouă piesă ce poartă denumirea de „Zmardei”.

Concert: Carbon a.s. narcoBranco @ Constanța – 08.04.2016Concert: Carbon a.s. narcoBranco @ Constanța – 08.04.2016

 Publicul constănțean de hip-hop are motive să se bucure, căci Carbon a.s. narcoBranco va susține un concert, pe data de 8 aprilie, în clubul El Comandante. Evenimentul face parte din seria „Best Works Live Show”, unde Carbon cântă cele mai reprezentative piese din discografia sa.

Concert: Carbon a.s. NarcoBranco @ București – 11.03.2016Concert: Carbon a.s. NarcoBranco @ București – 11.03.2016

 Carbon, cunoscut acum și sub pseudonimul NarcoBranco, va susține un concert în clubul bucureștean Fabrica, pe data de 11 martie, începând cu ora 21:00. Lista invitaților din cadrul acestui concert este compusă din DJ Grigo, DJ Nasa, Fanas și Dash (Live MPC session), Mihnea și Jack.

Retrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a doua lună calendaristică a anului 2016 s-a sfârșit, însă, a lăsat în urmă lucruri ce au marcat activitatea site-ului nostru, lucruri pe care ni le vom reaminti astăzi, prin intermediul acestei retrospective.

Nwanda prezintă: Porc Street Tapes Vol. 3 – Aperitiv (Mixat de DJ Nasa)Nwanda prezintă: Porc Street Tapes Vol. 3 – Aperitiv (Mixat de DJ Nasa)

„Aperitiv” este numele unui nou material realizat de către Nwanda, care continuă seria Street Tape-urilor lansate sub egida Porc de către membrii labelului Facem Records, fiind cel de-al treilea material de acest gen.

Carbon a lansat primul audio-scurt metraj intitulat „Stări în interval A.M.”Carbon a lansat primul audio-scurt metraj intitulat „Stări în interval A.M.”

 „Stări în interval AM” este primul episod dintr-o serie de materiale audio realizate sub formă de scurt-metraje pe care Carbon le semnează cu pseudonimul folosit în ultimele luni, și anume NarcoBranco, reprezentând o colaborare cu Green Label Studio și DJ Nasa.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..