NoutĂŢi Dj Pilu

Album: Traian – Scârbă (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Traian – Scârbă (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

Una dintre dovezile care ne arată că partea de MCing a hip hop-ului din Republica Moldova ia amploare și se îndreaptă către puncte înalte ale evoluției sale nu este reprezentată de vreun lucru abstract, ci de o persoană, un tânăr artist care într-un mod „Instinctiv” ne-a spus vorbe..

Traian – Pe față cu Убитый Ли, Slavon Digital Squad & DJ PiluTraian – Pe față cu Убитый Ли, Slavon Digital Squad & DJ Pilu

După lansarea mai multor piese ce anunțau apariția unui viitor material, Traian vine cu un prim extras de pe albumul „Scârbă”, album ce va prinde viață pe 25 octombrie.

Video: Ateliere de Creație – În mișcareVideo: Ateliere de Creație – În mișcare

 Astăzi suntem în mișcare alături de cei de la Ateliere de Creație care ne oferă „rap ritmat care face pe oricine să dea din cap” prin intermediul piesei „În mișcare”.

Concert: Ateliere de creație @ București – 28.05.2015Concert: Ateliere de creație @ București – 28.05.2015

De această dată vin cu o veste bună pentru asculătorii bucureșteni de hip hop românesc, fiindcă băieții de la Ateliere de creație urmează să susțină un concert în clubul B52, pe data de 28 a acestei luni.

Album: Jager – Pandemie Lexicală (copertă/ tracklist/ ascultă)Album: Jager – Pandemie Lexicală (copertă/ tracklist/ ascultă)

Ne începem ziua cu un nou album, și anume „Pandemie Lexicală” – un amestec de piese care nu reprezintă genul de „rap care să intre și să iasă pe-o ureche”, lansat de către Jager în decursul zilei de ieri.

Ateliere de creație lansează videoclipul piesei „O, nu”!Ateliere de creație lansează videoclipul piesei „O, nu”!

„O, nu, albii ăștia din nou!” și de această dată au revenit cu un videoclip! Da, după cum ați putut citi și în titlul articolului, băieții de la Ateliere de creație lansează producția video a piesei intitulate „O, nu”, care este extrasă de pe cel mai recent material al acesto..

Interviu: Ateliere de Creație „Probabil va mai apărea la un moment dat măcar un al treilea album semnat Ateliere de Creație”Interviu: Ateliere de Creație „Probabil va mai apărea la un moment dat măcar un al treilea album semnat Ateliere de Creație”

 
„O, nu, albii ăștia din nou!” – Da, de această dată am avut plăcerea să discut cu una din trupele de hip-hop românesc, pe care le apreciez foarte mult datorită mesajelor pe care le transmit prin intermediul versurilor lor.

Ateliere de Creație lansează „Ore Suplimentare” și pe Youtube!Ateliere de Creație lansează „Ore Suplimentare” și pe Youtube!

După cum bine știți, băieții de la Ateliere de Creație lansează în această lună cel de-al doilea material din discografia lor, album ce se intitulează „Ore Suplimentare”. Numărul track-urilor ce se regăsesc pe acest album este același ca și pe „Program de lucru” și anume 17.

Album: Ateliere de Creație – Ore suplimentare (descarcă / tracklist)Album: Ateliere de Creație – Ore suplimentare (descarcă / tracklist)

După cum vă anunțam acum o săptămână, grupul Ateliere de Creație pregătește materialul cu numărul doi intitulat „Ore suplimentare”, iar începând de astă seară el poate fi descărcat mulțumită concepțiilor pe care artiștii le au în legătură cu lansarea materialelor.

Ateliere de Creație lansează un nou material!Ateliere de Creație lansează un nou material!

Acum doi ani, băieții de la Ateliere de Creație lansau materialul intitulat „Program de lucru”, iar acum revin cu un nou album.

Ateliere de Creație urmează să lanseze un nou material!Ateliere de Creație urmează să lanseze un nou material!

Când spunem Ateliere de Creație înseamnă că ne referim la Omu Gnom, Celălalt, Fratele Costel și DJ Pilu. Sunt sigur că îi cunoașteți, având în vedere faptul că sunt unii dintre cei mai apreciați artiști din undergroundul românesc.

Video: Omu Gnom – O potecă (cu DJ Pilu)Video: Omu Gnom – O potecă (cu DJ Pilu)

După cum ne-a promis, Omu Gnom a urcat pe canalul oficial de Youtube al celor de la Ateliere de Creație unul dintre videoclipurile mult așteptate.

Teaser: Omu Gnom – O potecă (cu DJ Pilu)Teaser: Omu Gnom – O potecă (cu DJ Pilu)

Așa cum v-am anunțat, unul dintre cei mai apreciați artiști ai undergroundului românesc și anume Omu Gnom urmează să își lanseaze videoclipul piesei ”O potecă” alături de DJ Pilu, în premieră pe data de 11 Sepmtebrie, în club B52, București.

Premieră videoclip: Omu Gnom – O potecă (cu DJ Pilu) @ B52 – 11.09.2014Premieră videoclip: Omu Gnom – O potecă (cu DJ Pilu) @ B52 – 11.09.2014

Fără alte detalii, vă oferim mesajul transmis de către Omu Gnom:
Va invit cu drag joi 11 septembrie, orele 20:00 la premiera videoclipului Omu Gnom – O poteca (cu Dj Pilu).

Video: Celălalt – Afilieri de palmares cu Fratele Costel și DJ PiluVideo: Celălalt – Afilieri de palmares cu Fratele Costel și DJ Pilu

Celălalt ne prezintă o nouă piesă extrasă de pe viitorul său material intitulat „961„. Aceasta poartă numele de „Afilieri de palmares” și este o colaborare cu Fratele Costel și DJ Pilu, având premiera aici.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..