NoutĂŢi DJ Twist

Faust a lansat materialul „Stări” în mediul online!Faust a lansat materialul „Stări” în mediul online!

 După ce pe parcursul săptămânilor trecute v-am adus nenumărate știri despre ce de-al treilea material realizat de Faust și intitulat „Stări”, iată că a venit timpul să ascultați integral acest album.

Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!

  Astăzi, Faust a făcut public lista pieselor ce se vor regăsi pe albumul cu numărul patru, intitulat „Stări”, după cum puteți vedea în poza atașată la finalul acestui articol.

El Nino a lansat videoclipul piesei „Morfină”!El Nino a lansat videoclipul piesei „Morfină”!

 După piesa „Povestea anului” lansată acum câteva zile, El Nino revine cu o nouă piesă ce se va regăsi pe următorul material intitulat „Binecuvântat”.

Click a lansat materialul „Trup și suflet” în mediul onlineClick a lansat materialul „Trup și suflet” în mediul online

 Materialul „Trup și suflet”, semnat de către Click a fost lansat pe canalul de YouTube intitulat Click Music începând cu data de 24 noiembrie până la jumătatea lunii decembrie, perioadă în care a fost distribuită câte o piesă pe zi.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Video: Click – Muzica mea (feat Iolanda Boban, Teddy Fam’as & DJ Twist)Video: Click – Muzica mea (feat Iolanda Boban, Teddy Fam’as & DJ Twist)

 După concertul de prelansare al materialului „Trup și suflet” pe care Click la susținut la jumătatea acestei luni în București, acesta revine cu o nouă piesă extrasă de pe viitorul material.

Album: Sișu Tudor – „Symphonia” (Ascultă)Album: Sișu Tudor – „Symphonia” (Ascultă)

  Sișu Tudor a lansat noul său album, ce poartă denumirea de „Symphonia”, în mediul online, mai precis pe canalul său de YouTube.

Video: Click – Muzica mea (feat. Iolanda Boban, Teddy Fam’as & DJ Twist) (Teaser)Video: Click – Muzica mea (feat. Iolanda Boban, Teddy Fam’as & DJ Twist) (Teaser)

„Muzica mea” este numele uneia dintre piesele care alcătuiesc tracklist-ul albumului „Trup și Suflet”, pe care Click l-a lansat la sfârșitul verii.

Album: El Nino – „Alin Durerea” (Ascultă)Album: El Nino – „Alin Durerea” (Ascultă)

 Acesta este un moment mult așteptat de către o parte din ascultătorii de hip-hop românesc, fiindcă marchează lansarea noului material semnat de către El Nino, ce poartă denumirea de „Alin Durerea”.

Video: Ais the Chef – Las-o să pleceVideo: Ais the Chef – Las-o să plece

 După ce ne-a lăsat să ne cufundăm simțurile în fiecare vers de pe ultimul său album intitulat „E pericoloso sporgersi”, Ais the Chef vine cu piesa „Las-o să plece”, care beneficiază și de un videoclip și reprezintă un prim extras de pe viitorul său material „Terapie Intensi..

Ce părere au părinții noștri despre hip hop?Ce părere au părinții noștri despre hip hop?

Nu foarte mulți dintre părinții noștri ar alege hip hop-ul în playlist-ul lor din mașina ori acasă și asta din cauza cuvintelor obscene alese în majoritatea pieselor sau poate și subiectele.

TIJA feat. RIPP & Dj TWIST – NOI VREMTIJA feat. RIPP & Dj TWIST – NOI VREM

Tija a lansat în urmă cu o zi, o nouă bucată în colaborare cu Ripp și DJ Twist. Piesa este inclusă pe albumul „LA 33” ce va fi lansat în luna martie a anului viitor.

Sagrada Familia feat. Bufu – La colțSagrada Familia feat. Bufu – La colț

Danez și DJ Twist adică trupa Sagrada Familia, membră a label-ului Bătrânu Records, revin cu un nou single intitulat „La colț” realizat în colaborare cu Bufu.

Concert: Cumicu & Dj Twist @ Euphoria Lounge / Oradea – 25.04.2014Concert: Cumicu & Dj Twist @ Euphoria Lounge / Oradea – 25.04.2014

BlackSheepSound prezintă un nou eveniment pentru frații noștri din Oradea, unde îl avem ca invitat pe Cumicu alături de DJ Twist și alți invitați surpriză. Concertul va avea loc pe data de 25 aprilie, în Euphoria Lounge.

Concert: Cumicu & Dj Twist @ Alba Iulia – 24.01.2014Concert: Cumicu & Dj Twist @ Alba Iulia – 24.01.2014

Pe data de 24 ianuarie, Cumicu va fi prezent în Alba Iulia alături de Dj Twist pentru a susține un concert în localul La Poarta. Evenimentul va avea loc la ora 22:00.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..