NoutĂŢi dj undoo

theDJ.ro prezintă theApprentice în CentrutheDJ.ro prezintă theApprentice în Centru

 Din an în an, cei de la școala thedj, mai coc o generație de DJs care înainte să fie zburați în lumea largă să-și facă talentul ies la rampă cu clasa pentru a-ți oferi o petrecere cu de toate.
Astfel, joi, pe data 30.0

Omu Gnom & DJ Undoo – Seara de povesteOmu Gnom & DJ Undoo – Seara de poveste

 Demersul început acum o săptămână de Omu Gnom și DJ Undoo continuă și astăzi, și anume lansarea unei piese pe zi, piesă ce se regăsește pe materialul „Hrană” pentru care cei doi au colaborat.

Omu Gnom & DJ Undoo – Ganduri / Altfel (cu Psihotrop)Omu Gnom & DJ Undoo – Ganduri / Altfel (cu Psihotrop)

Omu Gnom & DJ Undoo

 Pentru că ieri am omis piesa lansată de Omu Gnom și DJ Undoo, astăzi vă prezentăm două piese de pe viitorul material ce urmează a fi lansat pe data de 22 martie 2017.

Omu Gnom & DJ Undoo – DestuiOmu Gnom & DJ Undoo – Destui

Omu Gnom & DJ Undoo

 Ziua aceasta este una în care Omu Gnom & DJ Undoo au lansat o altă piesă extrasă din cadrul viitorului lor material. Aceasta o urmează pe cea intitulată „Pe frecvență” și poartă numele de „Destui”.

Omu Gnom & DJ Undoo – Pe frecvențăOmu Gnom & DJ Undoo – Pe frecvență

Omu Gnom & DJ Undoo

 O altă piesă care își face loc în tracklist-ul albumului „Hrană”, pe care Omu Gnom & DJ Undoo îl vor lansa pe data de 22 martie, este cea intitulată „Pe frecvență”.

Omu Gnom & DJ Undoo – Arta cuvântuluiOmu Gnom & DJ Undoo – Arta cuvântului

Omu Gnom & DJ Undoo

 După cum ați putut afla ieri, până în ziua dedicată lansării albumului „Hrană”, Omu Gnom & DJ Undoo vor face publică zilnic câte o piesă din cadrul tracklist-ului acestuia.

Omu Gnom & DJ Undoo – Hrană / TreiOmu Gnom & DJ Undoo – Hrană / Trei

Omu Gnom & DJ Undoo

 Pe parcursul acestei zile a avut loc lansarea a două piese din partea lui Omu Gnom & DJ Undoo. Este vorba despre cea care dă numele viitorului lor material, și anume „Hrană”, pe care ați putut-o asculta în cadrul acestui articol.

Înregistrare: MIC Check – #47 – Omu Gnom & DJ Undoo (video)Înregistrare: MIC Check – #47 – Omu Gnom & DJ Undoo (video)

Emisiunea MIC Check organizată și prezentată de către Vlad Dobrescu, membru al trupei C.T.C., a ajuns la ediția cu numărul 47.

Video: Omu Gnom ~ DJ Undoo – HranăVideo: Omu Gnom ~ DJ Undoo – Hrană

 După materialul „Criminal liric în serie Vol  I” realizat împreună cu BaLu’ Beatz anul trecut, Omu Gnom revine cu un nou material de data aceasta alături de DJ Undoo.

DJ Undoo și Omu Gnom vor lansa un material împreună, în acest an!DJ Undoo și Omu Gnom vor lansa un material împreună, în acest an!

 
DJ Undoo

 Așa cum reiese din cea mai recentă postare a sa de pe rețeaua de socializare Facebook, DJ Undoo urmează să lanseze un material alături de Omu Gnom, chiar pe parcursul acestui an calendaristic.

DJ Undoo dă startul unei noi sesiuni de cursuri de Mixing și Scratch din 16 ianuarieDJ Undoo dă startul unei noi sesiuni de cursuri de Mixing și Scratch din 16 ianuarie

Actualizare 05.01.2017: O nouă sesiune de cursuri începe din data de 16 ianuarie 2017, după cum puteți vedea din afișul postat mai sus. Restul informațiilor din articol rămân valabile.
Actualizare 10.11.2

Click a lansat materialul „Trup și suflet” în mediul onlineClick a lansat materialul „Trup și suflet” în mediul online

 Materialul „Trup și suflet”, semnat de către Click a fost lansat pe canalul de YouTube intitulat Click Music începând cu data de 24 noiembrie până la jumătatea lunii decembrie, perioadă în care a fost distribuită câte o piesă pe zi.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

K-gula feat. Christu & raku – What the fuck (2005)K-gula feat. Christu & raku – What the fuck (2005)

  „What the fuck” este numele piesei cu numărul 17 din cadrul materialului „Schimbări”, pe care K-Gula l-a lansat alături de DJ Undoo în anul 2005. Piesa respectivă este o colaborare alături de Christu & raku, membri ai grupului Zale.

DJ Undoo a lansat platforma de cursuri online!DJ Undoo a lansat platforma de cursuri online!

 Așa după cum vă anunțam în urmă cu câteva zile, DJ Undoo în colaborare cu theDJ, a lansat platforma online de mixing și scratch-ing, dedicată celor care vor să devină DJ.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..