NoutĂŢi Doggumentary

Video: Snoop Dogg – Wonder What It Do (Feat. Uncle Chucc)Video: Snoop Dogg – Wonder What It Do (Feat. Uncle Chucc)

Snoop Dogg si Uncle Chucc ne ofera spre vizionare un nou videoclip. Pieasa „Wonder What It Do” face parte de pe albumul „Doggumentary„.

Video: Snoop Dogg – The Way Life Used To BeVideo: Snoop Dogg – The Way Life Used To Be

Sunt sanse ca Snoop sa scoata videoclipuri pentru toate piesele de pe noul sau album „Doggumentary„. Daca stam bine sa ne gandim, deja a realizat acest lucru in proportie de 70%.

Video: Snoop Dogg feat. Traci Nelson – Peer PressureVideo: Snoop Dogg feat. Traci Nelson – Peer Pressure

Snoop inca mai are ceva de aratat. Acum e timpul piesei numarul 6, de pe Doggumentary sa se faca vazuta si auzita.

Video: Snoop Dogg Feat. Willie Nelson – SupermanVideo: Snoop Dogg Feat. Willie Nelson – Superman

Colaborarea dintre Snoop Dogg si cantaretul de country Willie Nelson pare interesanta, cel putin daca ne gandim la stilurile diferite pe care le-au imbratisat cei doi. Totusi, piesa „Superman” se bucura, mai nou, si de o promovare pe masura (rapperul realizand un clip secvential).

Wiz Khalifa il depaseste pe Snoop DoggWiz Khalifa il depaseste pe Snoop Dogg

Cei care s-au indoit de talentul lui Wiz Khalifa vor ramane surprinsi citind aceasta stire. Noul sau album „Rolling Papers” ocupa in prezent locul al doilea in topul Billboard 200. S-au vandut peste 197 000 exemplare ale noului sau album in prima saptamana de la lansare.

Video: Snoop Dogg Feat. Mr. Porter – My Own WayVideo: Snoop Dogg Feat. Mr. Porter – My Own Way

In pregatirile intense pentru lansarea albumului „Doggumentary” Snoopy nu oboseste muncind din greu. Acesta a revenit in atentia fanilor si cu un nou videoclip la piesa „My Own Way” ce este inclusa in tracklist-ul viitorului album.

Snoop Dogg ft. Too $hort, Daz & Kokane – Take U HomeSnoop Dogg ft. Too $hort, Daz & Kokane – Take U Home

Un alt single de pe noul album al lui Snoop DO-uble G, „DOGGUMENTARY” . De data aceasta, „Take U Home” isi face loc in playlist-ul fanilor. O piesa in colaborare cu Daz, Too $hort si Kokane.

Snoop Dogg – Eyez Closed (feat. Kanye West & John Legend)Snoop Dogg – Eyez Closed (feat. Kanye West & John Legend)

Aceasta piesa a fost publicata si acum doua luni, dar nu a fost o versiune completa. Astazi putem asculta piesa Eyez Closed, semnata  Snoop Doog, in colaborare cu Kanye West si John Legend. Piesa este extrasa de pe albumul Doggumentary, ce va fi lansat in sase zile.

Snoop Dogg – ChooseSnoop Dogg – Choose

Mai este foarte putin pana pe 29 martie, atunci cand Snoop Dogg isi va lansa materialul mult asteptat de catre fani, Doggumentary. Astazi si-a facut aparitia o noua piesa intitulata Choose, dar aceasta nu face parte din album. Piesa a fost produsa de Black Mob.

Video: Snoop Dogg – Boom (feat. T-Pain)Video: Snoop Dogg – Boom (feat. T-Pain)

Acum cateva zile am publicat cea mai recenta piesa semnata Snoop Dogg si anume Boom, care este in colaborare cu T-Pain. Astazi piesa beneficiaza si de un videoclip, care-l puteti urmari mai jos. Enjoy
Pana la lansarea albumului Doggumentary, Snoop Dogg mai revine cu o noua piesa extrasa de pe el.

Snoop Dogg – Boom (feat. T-Pain)Snoop Dogg – Boom (feat. T-Pain)

Pana la lansarea albumului Doggumentary, Snoop Dogg mai revine cu o noua piesa extrasa de pe el. Aceasta se numeste Boom si este in colaborare cu T-Pain. Producatorul piesei este Scott Storch. Nu uitati ca materialul va fi lansat pe data de 29 martie.

Snoop Dogg – Keep GoingSnoop Dogg – Keep Going

Un nou single promovat de pe albumul „Doggumentary„, isi face aparitia in online. Piesa se numeste „Keep Going” si este produsa de Terrace Martin. Mai e putin si Snoop Dogg va prezenta intregul album pe internet, inainte de lansarea oficiala.

Snoop Dogg ft. R.Kelly – PlatinumSnoop Dogg ft. R.Kelly – Platinum

Urmatorul single lansat de catre Snoop Dogg, de pe albumul „Doggumentary„, se numeste „Platinum” si este in colaborare cu R. Kelly. Piesa este produsa de acelasi Lex Luger, care a produs marea majoritate a materialului. Albumul artistului va fi lansat pe data de 29 martie.

Snoop Dogg – Raised In The HoodSnoop Dogg – Raised In The Hood

Snoop Dogg revine din nou cu o piesa de pe albumul „Doggumentary„, aceasta se numeste „Raised In Da Hood” si este produsa de Warryn „Baby Dubb” Campbell, in colaborare cu Dj Reflex. Materialul va fi lansat luna urmatoare pe data de 29.

Snoop Dogg – It’s D Only ThangSnoop Dogg – It’s D Only Thang

Pana la lansarea albumului „Doggumentary„, care va fi lansat in data de 29 martie, Snoop Dogg revine cu o noua piesa extrasa de pe material. Aceasta se numeste „It’s D Only Thang” si este produsa de David Banner, in colaborare cu THX.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..