NoutĂŢi dragonu

Interviu: Pumn de Țărână „Frumusețea e că muzica crează o stare în cadrul căreia cuvintele conturează o poveste concretă”Interviu: Pumn de Țărână „Frumusețea e că muzica crează o stare în cadrul căreia cuvintele conturează o poveste concretă”

 În rândurile ce urmează, veți afla că au trecut trei ani de când Pumn de Țărână a acordat primul interviu site-ului nostru.

Concert aniversar: Cedry2k – „20 de ani de rap” @ București – 05.06.2016Concert aniversar: Cedry2k – „20 de ani de rap” @ București – 05.06.2016

 În acest an, se împlinesc 20 de ani de când Cedry2k își desfășoară activitatea muzicală, drept pentru care, artistul va susține un concert aniversar, la sfârșitul acestei săptămâni, mai precis, pe data de 5 iunie.

Subsemnatu a lansat „1 Terra de instrumentale”!Subsemnatu a lansat „1 Terra de instrumentale”!

După cum bine știți, un alt material care a fost adăugat la discografia lui Subsemnatu este albumul „1 Terra de instrumentale Vol. 2”, a cărui lansare a avut loc pe 11 septembrie anul curent.

Înregistrare: Dragonu AKA 47 @ Adevărul Live – 25.08.2015 (Video)Înregistrare: Dragonu AKA 47 @ Adevărul Live – 25.08.2015 (Video)

 Seria emisiunilor „Adevărul LIVE” organizate de ziarul Adevărul și moderate de către Victor Arvunescu în care sunt invitați artiști din hip hop-ul românesc continuă și în această lună chiar dacă ne aflăm la sfârșitul ei,
 Invitatul acestei ediții este Dragoș Tudorache cuno..

Sișu & Dragonu’ – Curaj (SubsRemix) + Promo Subsemnatu (Video)Sișu & Dragonu’ – Curaj (SubsRemix) + Promo Subsemnatu (Video)

În pregătirea materialului „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2”, Subsemnatu a lansat un remix al piesei „Curaj”, semnată de Sișu și Dragonu’. Materialul „1 Terra de Instrumentale, Vol.

Albumul „Cuvinte Motrice” semnat Stripes poate fi ascultat și pe YouTube!Albumul „Cuvinte Motrice” semnat Stripes poate fi ascultat și pe YouTube!

 În 2012, Stripes – unul dintre noii membri ai trupei Haarp Cord lansa albumul „Cuvinte Motrice”. În decursul zilei de ieri, acesta a urcat pe contul său de YouTube albumul menționat mai sus.

Concert: Dragonu’ AKA 47 @ Rădăuți – 08.05.2015Concert: Dragonu’ AKA 47 @ Rădăuți – 08.05.2015

După cum v-am anunțat pe data de 5 mai, unul dintre cei mai apreciați artiști din hip hop-ul românesc la ora actuală și anume Dragonu’, urmează să susțină un concert în Tribe Cafe din Rădăuți.

Se apropie prima ediție a evenimentului Battle On Arena!Se apropie prima ediție a evenimentului Battle On Arena!

Ați auzit de Battle On Arena? Dacă nu, vă explic eu despre ce este vorba: Battle On Arena este o platformă competițională urbană, iar prima ediție urmează să aibă loc în clubul bucureștean Colectiv, pe data de 9 mai a acestei luni, fiind primul eveniment battle de beatmakers din Român..

Află unde își va susține Dragonu’ viitoarele concerte!Află unde își va susține Dragonu’ viitoarele concerte!

 Am o veste bună pentru ascultătorii de hip hop din toată țara: Se pare că Dragonu’ s-a pus pe treabă și urmează să susțină mai multe concerte pe teritoriul României.

Dragonu, Chimie, Omu Gnom, Flou Rege, CenzuraH și Vorbă vor juriza Finala Ultimatum Pentru Artă! (Club Hangover – București)Dragonu, Chimie, Omu Gnom, Flou Rege, CenzuraH și Vorbă vor juriza Finala Ultimatum Pentru Artă! (Club Hangover – București)

Unic Production, în colaborare cu Supreme Soundz Entertainment, are plăcerea să vă invite la finala concursului Ultimatum Pentru Artă 2015!
Competiția deschisă de rap a debutat în anul 2005 și a contribuit la promovarea unor artiști acum bine-cunocuți, precum El Nino, Gani, Mutu (Vio..

Video: Samizdat – Probă de microfon (cu Power pe Vinil)Video: Samizdat – Probă de microfon (cu Power pe Vinil)

O nouă bucată semnată de Samizdat, adică de către romaN și Citizen X, a fost lansată pe Youtube. Aceasta se intitulează „Probă de microfon” și este o colaborare cu Power pe Vinil, beneficiând și de un videoclip realizat de Radu Ungureanu.

Jeru the Damaja & The Beatnuts vin în România!Jeru the Damaja & The Beatnuts vin în România!

Nu cred că mai este nevoie să fac alte prezentări în momentul în care spun că Jeru the Damaja & The Beatnuts vin în România, asta doar în cazul în care nu ești ascultător de hip-hop și nu ai auzit de ei vreodată.

Lansare: Dragonu ”Anul – Dragonului” @ Constanța – 28.11.2014Lansare: Dragonu ”Anul – Dragonului” @ Constanța – 28.11.2014

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea albumului ”Anul Dragonului” în Constanța. Evenimentul va avea loc pe data de 28 noiembrie, în club Goblin, iar alături de Dragonu, pe scenă vor mai fi Tecko Starr și Siberia.

Lansare: Dragonu – „Anul Dragonului” @ Oradea – 14.11.2014Lansare: Dragonu – „Anul Dragonului” @ Oradea – 14.11.2014

După numeroase lansări în țară a albumului ”Anul Dragonului”, artistul va vizita și Oradea, unde va susține concertul în Eightbar Gamelounge. Alături de Dragonu vor mai urca pe scenă invitați precum Tecko Starr, iar warm-up-ul va fi asigurat de Dj Klaus Eb.

Concert: 9 ani de Dragonu Aka 47 @ Colectiv – 26.10.2014Concert: 9 ani de Dragonu Aka 47 @ Colectiv – 26.10.2014

Pe parcusul anilor trecuți sau mai exact în cei 9 ani pe care-i celebrăm de când îl avem alături de noi în hip hop-ul românesc pe Dragonu Aka 47, ne-am bucurat de mesaje ce au rămas tipărite în mintea noastră, dar și de multe momente memorabile din concertele pe care le-a susținut pri..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..