NoutĂŢi drake

DOC – Acum (freestyle)DOC – Acum (freestyle)

După freestyle-ul „Premierea”, semnat de Doc și lansat la sfârșitul lunii noiembrie, acesta revine cu o altă piesă sub această formă.

Video: DOC – Premierea (Freestyle)Video: DOC – Premierea (Freestyle)

 Pe parcursul acestei zile, unul dintre membrii trupei C.T.C., și anume DOC, a lansat un freestyle prin intermediul canalului de YouTube al labelului din care face parte.

Video: NAS @ Obey Your Thirst DocumentaryVideo: NAS @ Obey Your Thirst Documentary

În articolul de astăzi am plăcerea să împărtășesc cu voi un mini-documentar realizat de revista FADER în colaborare cu Sprite. Numele acestuia este „Obey Your Thirst” și se pare că a ajuns la a doua parte, care are îl are ca protagonist pe NAS.

Video: P Reign – You KnowVideo: P Reign – You Know

Anul trecut, P Reign a lansat EP-ul „Dear America„, un material pe care a avut compilaţii cum ar fii piesa „Chicken” , „Realest in the City” sau „DnF” dar şi piese originale.

Video: Young Buck – New Years CakeVideo: Young Buck – New Years Cake

Ieri, Young Buck, membru al tupei G-Unit, a vrut sa sarbătorească noul an alături de noi, așa că ne-a încântat cu o piesă numită „New Years Cake”, ce regăsește instrumentalul melodiei „Pound Cake” de la Drake și Jay-z.

PURP Divine x Horace – Too muchPURP Divine x Horace – Too much

PURP Divine a lansat zilele trecute o nouă piesă în colaborare cu Horace, intitulată „Too Much„. Piesa este realizată pe instrumentalul melodiei al lui Drake cu același nume. Mix-ul și master-ul a fost asigurat de Maidan @ Muy Importante pentru purpmusic.

Toate golurile de la campionatul mondial dublate de hip-hopToate golurile de la campionatul mondial dublate de hip-hop

Dacă tot am terminat isteria cu Campionatul Mondial, a venit momentul să absorbim puțin din ce-a fost bun la el. Și o doză binemeritată de hip-hop.

Video: Drake – Worst BehaviorVideo: Drake – Worst Behavior

Rapperul canadian Aubrey Drake Graham sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă Drake, a lansat pe Youtube videoclipul piesei ”Worst Behavior”. În acesta îi putem observa şi pe Juicy J, Project Pat, tatăl lui Drake – Dennis Gramah şi crew-ul OVO.

The Weeknd feat. Drake – Live ForThe Weeknd feat. Drake – Live For

The Weeknd și Drake ne arată cum se face o colaborare în stil canadian prin intermediul piesei „Live For”. Melodia a fost extrasă de pe viitorul album al lui The Weeknd intitulat „Kiss Island”, care va avea lansarea pe data de 10 septembrie.

Video: Snoop Lion ft. Drake and Cori B. – No Guns AllowedVideo: Snoop Lion ft. Drake and Cori B. – No Guns Allowed

Pacea este foarte importanta în lumea aceasta, Snoop Lion arătând acest lucru în noul său videoclip lansat la piesa „No Guns Allowed„, ce este în colaborare cu fiica sa Cori Broadus şi Drake.

Video: Drake – 5AM In TorontoVideo: Drake – 5AM In Toronto

Proaspăt câștigător al premiului Grammy pentru cel mai bun album Hip-Hop („Take Care”) și No. 5 Hottest MC în topul realizat MTV, Drake nu lasă să treacă prea mult timp de la lansarea single-ului „5AM In Toronto” și ne oferă pe blogul OVO și clipul acestuia.

Drake – 5AM In TorontoDrake – 5AM In Toronto

După ce a câștigat locul 5 anul acesta în topul „Hottest MCs In The Game” realizat de MTV, Drake ne pregătește pentru un nou an incendiar.

Video: Kendrick Lamar – Poetic Justice feat. DrakeVideo: Kendrick Lamar – Poetic Justice feat. Drake

Cu toții am avut cel puțin o dată în viață o persoană care ne-a inspirat din punct de vedere poetic. Acest sentiment a fost explicat și de Kendrick Lamar și Drake pe piesa ce poartă numele ”€œPoetic Justice”.

Video: Lil Wayne – Love Me feat. Drake & FutureVideo: Lil Wayne – Love Me feat. Drake & Future

Începutul de an se pare că ne va aduce un nou album semnat de Lil Wayne.

Drake – Started From The BottomDrake – Started From The Bottom

În această seară vă punem la dispoziție cel mai recent single semnat de Drake.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..