NoutĂŢi Drei Ros

Drei Ros – We On ft. Pusha TDrei Ros – We On ft. Pusha T

După colaborarea excepțională alături de Gucci Mane și Rick Ross, artistul Drei Ros revine cu o noua surpriză pentru fanii săi, mai exact o colaborare alături de Pusha T. Piesa se numește ”We On” și vine alături de o producție asigurată de CPR Production.

Drei Ros – Euro Bricks (ft. Rick Ross & Gucci Mane)Drei Ros – Euro Bricks (ft. Rick Ross & Gucci Mane)

Drei Ros surprinde din nou cu noua sa piesă ce este în colaborare cu cei mai cunoscuți raperi americani și anume Rick Ross și Gucci Mane. Piesa este lansată alături de Maybach Music Group și CPR Production.

Compilaţie: Hip Hop Înseamnă Artă (Download)Compilaţie: Hip Hop Înseamnă Artă (Download)

Aşa cum v-am promis, astăzi revenim cu mai multe detalii despre compilaţia „Hip Hop Înseamnă Artă „. Înainte de a vă spune mai multe despre acest material, vom face o scurtă „lecţie de istorie”.

Concert: Drei Ros @ Finnish – 14.03.2013Concert: Drei Ros @ Finnish – 14.03.2013

Drei Ros va susţine un nou concert în Bucureşti, în cadrul evenimentelor organizate RnB Party din Finnish, susţinute de Dan Apetria.

Video: Junior Reid feat. Drei Ros – Winning ain’t easyVideo: Junior Reid feat. Drei Ros – Winning ain’t easy

Primul videoclip pe 2013 îi aparţine lui Drei Ros, care a colaborat recent cu Junior Red, un artist din Jamaica, ce reprezintă muzica reggae, dar si dancehall.

BlackSheepSound şi artiştii, vă urează Sărbători Fericite!BlackSheepSound şi artiştii, vă urează Sărbători Fericite!

Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, ocazie cu care fiecare dintre noi îşi aduce aminte de cei dragi, familie sau prieteni şi le trimit gânduri bune.

Mixtape: Drei Ros – Euros, Pu$$y & Champagne (Download)Mixtape: Drei Ros – Euros, Pu$$y & Champagne (Download)

Asa cum ne-a promis, Drei Ros ne ofera spre ascultare gratuita mixtape-ul „Euros, Pu$$y & Champagne”. Alcatuit din 10 piese, contine colaborari cu Kokane, Babee Loc, Rob Young, Mo-Man, NSYG, Diedra si BianK. Materialul a fost lansat in premiera pe urban.r

Drei Ros – Pussy All NightDrei Ros – Pussy All Night

Pana la lansarea oficiala a materialului „Euros, Pu$$y & Champagne” ce va avea loc pe 25 septembrie 2012, Drei Ros ne-a mai facut cadou inca o piesa extrasa de pe acesta. Melodia se numeste „Pussy All Night” si se bucura de productie din partea lui Dallas.

Drei Ros – Up In The Sky (ft. Diedra)Drei Ros – Up In The Sky (ft. Diedra)

Drei Ros revine asta cu o noua piesa extrasa de pe materialul „Euros, Pu$$y & Champagne”. Piesa „Up In The Sky” este produsa de Eurostarz si este o colaborare a artistului cu Diedra. Mix-ul si master-ul au fost asigurate de Karie.

Drei Ros – How Do They Do That (feat. RobYoung)Drei Ros – How Do They Do That (feat. RobYoung)

Drei Ros a lansat astazi o noua piesa de pe viitorul sau material, numit „Euros, Pu$$y & Champagne„. Ea se numeste „How Do They Do That„, fiind in colaborare cu RobYoung. De productie s-a ocupat Dallas, iar de mix si master Karie.

Drei Ros – IllusionDrei Ros – Illusion

Drei Ros ne ofera astazi o noua piesa extrasa de pe urmatorul sau material, „Euros, Pu$$y & Champagne”. „Illusion” este produsa de PhaseOne, iar de mix si master s-a ocupat Karie. Si asta nu este tot. Melodia vine insotita de un clip in care sunt prezentate versurile.

Drei Ros – So Fine (feat. Kokane & Babee Loc)Drei Ros – So Fine (feat. Kokane & Babee Loc)

A ramas mai putin de o luna pana ce noul material semnat de Drei Ros va fi disponibil spre ascultare. Se pare ca artistul ne ofera bucatele din albumul „Euros, Pu$$y & Champagne” si scoate astazi la lumina piesa „So Fine”.

Video: Drei Ros – EverydayVideo: Drei Ros – Everyday

In asteptarea albumului „Euros, Pu$$y & Champagne” ce va aparea pe 25 septembrie 2012, Drei Ros ne-a oferit un nou clip, in premiera pe Urban.ro. Piesa promovata de aceasta data se numeste „Everyday” si a fost produsa de Eurostarz, fiind mixata si masterizata de Karie.

Drei Ros feat. RobYoung & NSYG – Get moneyDrei Ros feat. RobYoung & NSYG – Get money

Unul dintre sarbatoritii de ieri, Drei Ros, ne prezinta astazi noua sa piesa, si anume „Get money„. Aceasta este in colaborare cu RobYoung si NSYG, si a avut premiera pe Urban.ro. Piesa a fost produsa de M3ta, de mix si master ocupandu-se Karie.

Asculta: Karie – F2FB Mixtape @ YoutubeAsculta: Karie – F2FB Mixtape @ Youtube

Asa cum va spuneam ieri, Karie si-a lansat astazi primul sau material solo din cariera, si anume „F2FB Mixtape„. Acesta contine 24 de track-uri, printre acestea fiind si cele ale caror instrumentale au fost puse la bataie de artist pentru concursuri.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..