NoutĂŢi Drumma Boy

Jeezy – Me OKJeezy – Me OK

Jay Wayne Jenkis, mai bine spus Jeezy, este un rapper american din Atlanta, Georgia.

Video: Wiz Khalifa – It’s Nothin (feat. 2 Chainz)Video: Wiz Khalifa – It’s Nothin (feat. 2 Chainz)

În așteptarea lansării albumului „O.N.I.F.C.”, ce va avea loc pe data de 4 decembrie 2012, Wiz Khalifa ne oferă un nou videoclip. Piesa ce beneficiază de acesta se numește „It’s Nothin”, este un feat.

Video: Gucci Mane – Brought Out Them Racks (feat. Big Sean)Video: Gucci Mane – Brought Out Them Racks (feat. Big Sean)

Gucci Mane ne-a oferit astazi un nou videoclip. Piesa promovata in acesta se numeste „Brought Out Them Racks” si este realizata alaturi de Big Sean.

Eastside Jody – Ready To Go (feat. Pusha T)Eastside Jody – Ready To Go (feat. Pusha T)

Eastside Jody a lansat un nou mixtape ce poarta numele „Still Trappin” si care este disponibil aici. De pe acest material, va invitam astazi sa ascultati piesa „Ready To Go” realizata in colaborare cu Pusha T.

Big Sean – Hundred Dollar Bill Skyscraper (feat. Mac Miller)Big Sean – Hundred Dollar Bill Skyscraper (feat. Mac Miller)

Big Sean ne-a oferit spre ascultare astazi cel mai recent single al sau. Piesa se numeste „Hundred Dollar Bill Skyscraper” si este interpretata alaturi de Mac Miller, fiind produsa de Drumma Boy. Va invitam sa ascultati melodia putin mai jos.

Chris Brown – Oh Yeah (feat. Snoop Dogg & 2 Chainz)Chris Brown – Oh Yeah (feat. Snoop Dogg & 2 Chainz)

Chris Brown este foarte activ in ultima perioada, iar incepand de astazi avem ocazia de a asculta o noua piesa ce ii apartine. Aceasta poarta numele „Oh Yeah” si este realizata in colaborare cu Snoop Dogg si 2 Chainz.

Video: Yo Gotti – Real NiggasVideo: Yo Gotti – Real Niggas

Yo Gotti ne-a facut astazi inca o surpriza si ne-a oferit videoclipul piesei „Real Niggas”. Piesa a fost produsa de Drumma Boy si este extrasa de pe cel mai recent mixtape al lui Yo Gotti, ce se numeste „January 10th”. Va invitam sa urmariti clipul putin mai jos.

Video: Juicy J – Countin’ FacesVideo: Juicy J – Countin’ Faces

Juicy J revine astazi cu un nou videoclip la piesa ce poarta numele „Countin’ Faces”. Piesa este extrasa de pe mixtape-ul „Blue Dream & Lean” si a fost produsa de Drumma Boy. Videoclipul a fost regizat de Figz si poate fi vazut putin mai jos.

Young Buck Feat. Juicy J – Brand NewYoung Buck Feat. Juicy J – Brand New

Un titlu amuzant – am putea spune – daca facem referire la cum se va numi viitorul mixtape semnat de Young Buck. „Live Loyal Die Rich” va fi lansat pe 24 ianuarie si va fi gazduit de DJ Crisis si Drumma Boy.

Young Jeezy – Just Like That (This What I Do)Young Jeezy – Just Like That (This What I Do)

Young Jeezy continua colaborarea cu producatorul Drumma Boy. Cea mai noua piesa la care au lucrat cei doi se numeste „Just Like That (This What I Do)” si o puteti asculta mai jos.

Young Jeezy Feat. Eminem & Freddie Gibbs – Talk To MeYoung Jeezy Feat. Eminem & Freddie Gibbs – Talk To Me

Pentru cine nu l-a crezut pe Young Jeezy, aceasta este dovada colaborarii cu Eminem si Freddie Gibbs. Piesa de mai jos este produsa de Drumma Boy si va fi inclusa pe albumul „TM103: Hustlerz Ambition„.

Video: Drumma Boy – I’m On Worldstar (Feat. 2 Chainz, Gucci Mane & Young Buck)Video: Drumma Boy – I’m On Worldstar (Feat. 2 Chainz, Gucci Mane & Young Buck)

Va prezint un videoclip recent lansat. Este vorba despre piesa I’m On Worldstar a lui Drumma Boy feat. 2 Chainz, Gucci Mane & Young Buck.

Nelly feat. Drumma Boy, T.I. & 2 Chainz – Country Ass NiggaNelly feat. Drumma Boy, T.I. & 2 Chainz – Country Ass Nigga

Ceva mai greu din partea lui Nelly. Cu T.I.,

Drumma Boy – I’m On Worldstar (Feat. Gucci Mane, Young Buck & 2 Chainz)Drumma Boy – I’m On Worldstar (Feat. Gucci Mane, Young Buck & 2 Chainz)

Nu stiu cat de serios este titlul acestei piese, cert este ca „I’m On Worldstar” este cel mai nou single extras de pe viitorul mixtape „The Birth of D Boy Fresh” al producatorului Drumma Boy.

Gucci Mane & Waka Flocka Flame – What The Hell (Feat. Rocko)Gucci Mane & Waka Flocka Flame – What The Hell (Feat. Rocko)

Rocko este artistul cu care cei doi rapperi s-au gandit sa colaboreze pentru aceasta piesa. De beat s-a ocupat acelasi Drumma Boy.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..