NoutĂŢi Dspekt

Keri și Nimeni Altu’ au lansat materialul „Franjuri” în mediul online!Keri și Nimeni Altu’ au lansat materialul „Franjuri” în mediul online!

 „Franjuri” reprezintă cel de-al zecelea material al unuia dintre cei mai reprezentați membri ai label-ului Sociopat Records, și anume Nimeni Altu’. Albumul este realizat alături de Keri, producător cu care a colaborat și în anii precedenți.

Dspekt – Anotimpu` rece feat. Nimeni Altu`Dspekt – Anotimpu` rece feat. Nimeni Altu`

 După piesa „În timp”, lansată la începutul acestei luni, Dspekt revine cu o nouă piesă realizată în colaborare cu Nimeni Altu`.

Dspekt – În timpDspekt – În timp

 După piesa „Panta Rhei”, lansată acum două săptămâni pe canalul de YouTube, Dspekt revine cu o nouă piesă!
 Aceasta se intitulează „În timp”, iar ca și precedenta aceasta a fost produsă chiar de către Dspekt. Înregistrarea piesei a avut loc la PHH Production.

RPG LaSesiune a lansat materialul „GypsyhedelicPUNK” în mediul onlineRPG LaSesiune a lansat materialul „GypsyhedelicPUNK” în mediul online

 După cum v-am anunțat de-a lungul lunilor precedente, dar și zilele trecute, RPG LaSesiune, a lucrat cu Raven pentru cel de-al doilea material în această formulă, intitulat „GypsyhedelicPUNK, acesta fiind lansat astăzi în mediul online.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Dspekt – MomentDspekt – Moment

Ne bucurăm că avem posibilitatea să vă prezentăm o nouă piesă realizată de către tânărul MC bucureștean, Dspekt.
Aceasta se intitulează „Moment”, fiind realizată într-o manieră atipică pentru hip hop-ul românesc, mulțumită instrumentalului realizat tot de către Dspekt.

Phvne x Dspekt x narcoBranco – Trag LiniePhvne x Dspekt x narcoBranco – Trag Linie

 De curând, pe rețeaua de socializare Facebook, Phvne, Dspkt și narcoBranco au făcut publică vestea lansării unei noi piese intitulate „Trag Linie”. Astfel, astăzi, la ora 20:30, piesa respectivă a fost lansată pe canalul de YouTube al producătorului pe nume Phvne.

Album: Faust și Manafique – Strictul Necesar (Ascultă)Album: Faust și Manafique – Strictul Necesar (Ascultă)

 Ziua de astăzi a fost marcată de lansarea unui nou material discografic din partea unui artist îndrăgit al undeground-ului românesc, și anume Faust.

Retrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul să ne luăm rămas-bun de la „Mărțișor”, lună ce s-a dovedit a fi una prosperă pentru cultura hip hop, în ceea ce privește apariția de noi conținuturi, drept pentru care vom recapitula ceea ce a însemnat luna martie pentru BlackSheepSound, prin intermediul acestei ..

Video: Dspekt – AmintiriVideo: Dspekt – Amintiri

  Dacă până de curând, Dspekt s-a „plimbat” prin țară împreună cu Faust și Phunk B, susținând concerte în diferite orașe ale acesteia, împărtășind cu ascultătorii muzica sa, astăzi, a venit clipa ca artistul să își „împartă” muzica și cu noi, lansând o nouă pies..

Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”

 Având în vedere faptul că ne aflăm în luna martie, ne-am propus să realizăm cel de-al doilea interviu al acestui an, alături de un artist aflat la început de drum, însă foarte cunoscut de către publicul român de hip-hop.

Retrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a doua lună calendaristică a anului 2016 s-a sfârșit, însă, a lăsat în urmă lucruri ce au marcat activitatea site-ului nostru, lucruri pe care ni le vom reaminti astăzi, prin intermediul acestei retrospective.

Concert: Faust, Phunk B, Dspekt, J Saw, SMK, Manafique @ Focșani – 04.03.2016Concert: Faust, Phunk B, Dspekt, J Saw, SMK, Manafique @ Focșani – 04.03.2016

 Ascultătorii de hip-hop din Focșani au un motiv întemeiat de a se bucura, fiindcă Faust, Phunk B, Dspekt, J Saw și Manafique vor concerta în orașul lor, pe data de patru martie a acestui an.

Concert: Faust, Phunk B, Dspekt, J Saw, SMK & Manafique @ București – 28.02.2016Concert: Faust, Phunk B, Dspekt, J Saw, SMK & Manafique @ București – 28.02.2016

 După concertul pe care îl vor susține în Ploiești, pe 27 februarie, Faust, Phunk B, Dspekt, J Saw, SMK și Manafique se vor îndrepta spre București, unde vor susține un alt concert, în aceeași formulă, în următoarea zi.

Concert: Faust, Phunk B, Dspekt, J Saw, SMK & Manafique @ Ploiești – 27.02.2016Concert: Faust, Phunk B, Dspekt, J Saw, SMK & Manafique @ Ploiești – 27.02.2016

 Sâmbătă, pe 27 februarie, Faust, Phunk B, Dspekt, J Saw, SMK și Manafique vor susține un concert în Ploiești! Spre deosebire de celelalte două concerte pe care artiștii le-au susținut până acum, acesta se va desfășura în „formulă completă”, după cum puteți vedea și din tit..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..