NoutĂŢi Egris

Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017

 Pe data de 22 ianuarie, începând cu ora 20:00, sunteți așteptați la primul concert caritabil, intitulat „Alvin merge înainte„, eveniment ce va avea loc în Silver Church, din București.

Bocaseca – Cum se mișcă feat. EgrisBocaseca – Cum se mișcă feat. Egris

 „Cum se mișcă” este numele celei mai recente piese semnate de către Bocaseca și realizată în colaborare cu Egris.
 Instrumentalul piesei este realizat de Gogan, el fiind și cel care s-a ocupat de mix, masterul piesei.
Aceasta poate fi ascultată mai jos.

Bocaseca – Brațele și MâncătoriiBocaseca – Brațele și Mâncătorii

Bocaseca

 La scurt timp de la lansarea piesei intitulate „Inspirație trece piesele rămân”, Bocaseca revine cu o alta! Lansarea sa a avut loc ieri, prin intermediul canalului de YouTube al StudiouP*Records.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Egris – De la sine către sine (Instrumental)Egris – De la sine către sine (Instrumental)

 În acest articol vă prezentăm activitatea lui Egris de la SunetSacru dintr-o altă ipostază, cu ajutorul celei mai recente postări de pe platforma SoundCloud, care reprezintă un instrumental realizat de acesta.

Bocaseca – Inspirația trece piesele rămân cu DJ SferaBocaseca – Inspirația trece piesele rămân cu DJ Sfera

  După lansarea piesei intitulate „Sexual vorbind” de săptămâna trecută, Bocaseca a revenit cu o nouă melodie ce poartă denumirea de „Inspirația trecee piesele rămân”, care reprezintă o colaborare alături de DJ Sfera.

Bocaseca – Sexual vorbindBocaseca – Sexual vorbind

Pe parcursul zilei de ieri, Bocaseca a lansat o nouă piesă pe care a realizat-o în colaborare cu Capestan, acesta ocupându-se de realizarea producției sale, Egris fiind responsabil de mix/master.

Bocaseca – Departe să ne spunem (DJ Al*Bu Remix)Bocaseca – Departe să ne spunem (DJ Al*Bu Remix)

 Pe parcursul zilei de ieri, DJ Al*Bu a lansat pe contul său de SoundCloud un remix realizat piesei intitulate „Departe să ne spunem”, pe care Bocaseca a lansat-o luna trecută.

Video: J Saw – Tot pe strada meaVideo: J Saw – Tot pe strada mea

 Dacă ieri vă prezentam cel mai recent videoclip lansat de către Faust, în cadrul căruia își face apariția și MC-ul constănțean pe nume J Saw, astăzi ne putem bucura de vizionarea unui videoclip din partea sa, odată cu audiția unei noi piese.

Magnum (SunetSacru) – Așa a fost să fie (Freestyle)Magnum (SunetSacru) – Așa a fost să fie (Freestyle)

 Magnum este unul dintre membri trupei SunetSacru din partea căruia nu ați auzit prea multe pe plan muzical în ultima perioadă, drept pentru care acesta revine cu o piesă realizată sub forma unui freestyle, pe care a lansat-o în această zi.

Bocaseca – Departe să ne spunemBocaseca – Departe să ne spunem

 La scurt timp de la lansarea piesei intitulate „Urc”, pe canalul de YouTube al StudiouP*Records și-a făcut loc o altă piesă ce îi aparține lui Bocaseca.
 Aceasta este intitulată „Departe să ne spunem” și a fost lansată chiar în această seară.

Bocaseca – UrcBocaseca – Urc

  Pe parcursul zilei de 24 octombrie, pe canalul de YouTube al StudiouP*Records și-a făcut apariția o nouă piesă ce îi aparține lui Bocaseca.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Concert: Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera @ Arad – 22.10.2016Concert: Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera @ Arad – 22.10.2016

  După concertul pe care îl vor susține în Timișoara, Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera vor concerta seara următoare, pe data de 22 octombrie, în Grădina Roșie din Arad. Evenimentul începe la ora 21:00, prețul unui bilet fiind de 15 ron.

Concert: Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera @ Timișoara – 21.10.2016Concert: Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera @ Timișoara – 21.10.2016

  Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera își continuă turneul de evenimente prin țară, urmând să concerteze pe data de 21 octombrie în MIB Hub, Timișoara. Evenimentul va începe la ora 21:00, deschiderea urmând să fie realizată de către Hip Hop TM Crew.

Recenzii

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..