NoutĂŢi Emil Redis

Pumn de Țărână – Eroul din mulțime feat. Ana KuiPumn de Țărână – Eroul din mulțime feat. Ana Kui

Artistul Pumn de Țărână ne oferă spre ascultare încă o piesă extrasă de pe materialul lansat la jumătatea acestui an, intitulat „Eu sînt litera”.
Aceasta se numește „Eroul din mulțime” și reprezintă o colaborare cu Ana Kui.

Interviu: Pumn de Țărână „Frumusețea e că muzica crează o stare în cadrul căreia cuvintele conturează o poveste concretă”Interviu: Pumn de Țărână „Frumusețea e că muzica crează o stare în cadrul căreia cuvintele conturează o poveste concretă”

 În rândurile ce urmează, veți afla că au trecut trei ani de când Pumn de Țărână a acordat primul interviu site-ului nostru.

Pumn de Țărână – Calc pe becuriPumn de Țărână – Calc pe becuri

 De curând, am putut asculta o nouă piesă din partea lui Pumn de Țărână, care se regăsește în tracklist-ul albumului „Eu sînt litera” și poartă numele de „Rugă”.
 Astăzi, artistul a lansat o altă piesă care face parte din cadrul tracklist-ului aceluiași material.

Pumn de Țărână – RugăPumn de Țărână – Rugă

 De curând, Pumn de Țărână a lansat întreg albumul „Eu sînt litera” în mediul online, pe diverse platforme digitale (iTunes, Spotify și Google Play), iar din când în când, continuă să lanseze câte o piesă din cadrul tracklist-ului acestuia și pe canalul său de YouTube.

Pumn de Țărână – Dacă ar fi ultima piesă feat. PietonuPumn de Țărână – Dacă ar fi ultima piesă feat. Pietonu

 Sfârșitul lunii mai a fost marcat de o „mini-călătorie muzicală” făcută de Pumn de Țărână prin țară, cu scopul lansării în offline a unui nou material discografic intitulat „Eu sînt litera”.

Pumn de Țărână – Rulota feat. Paula RedeșPumn de Țărână – Rulota feat. Paula Redeș

 După ce la începutul lunii, Pumn de Țărână a lansat videoclipul piesei „Eu sînt litera”, cea care dă și numele materialului a cărui listă de piese am aflat-o tot în această lună, iată că a venit timpul să ascultăm o altă piesă extrasă de pe aceasta.

Video: Pumn de Țărână – Eu sînt literaVideo: Pumn de Țărână – Eu sînt litera

 „Eu sînt litera” este numele noii piese pe care Pumn de Țărână a lansat-o, dar totodată și numele viitorului său material, care este anunțat de aceasta.
 Piesa respectivă vine însoțită și de un videoclip, la realizarea căruia artistul a fost ajutat de către Flaviu Fironda.

Video: Revillo – Exemplu bun (feat. Pumn de Țărână)Video: Revillo – Exemplu bun (feat. Pumn de Țărână)

 Revillo a colaborat alături de Pumn de Țărână pentru realizarea unei noi piese, a cărui titlu poartă numele de „Exemplu bun”. Această melodie este extrasă de pe viitorul material intitulat „Griroz”, care va purta semnătura primului artist numit în rândurile de mai sus.

Video: Pumn de Țărână – PelerinVideo: Pumn de Țărână – Pelerin

 Poate că nu este hip-hop autentic și nici măcar hip hop-ul pe care ați fost obișnuiți să îl auziți până acum, dar mi-ar părea tare rău să nu împărtășesc alături de voi starea de pozitivitate pe care Pumn de Țărână a reușit să mi-o producă prin noua sa piesă ce poartă n..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..