NoutĂŢi eminem

16.11.2017: În urmă cu 18 ani, era lansat albumul „2001”, din partea lui Dr. Dre!16.11.2017: În urmă cu 18 ani, era lansat albumul „2001”, din partea lui Dr. Dre!

Dr. Dre

 Cunoscut și ca „The Chronic 2001”, cel de-al doilea material discografic al artistului Dr. Dre a fost lansat pe data de 16 noiembrie a anului 1999, MC-ul american păstrând pentru acesta numele de „2001”.

15.03.2017: Au trecut șase ani de la moartea lui Nate Dogg!15.03.2017: Au trecut șase ani de la moartea lui Nate Dogg!

Nate Dogg
Sursă foto: www.thesource.com
 Nathaniel Dwayne Hale este numele unuia dintre pionierii hip-hop-ului din West Coast, mult mai cunoscut sub denumirea de Nate Dogg.

23.02.2017: „The Slim Shady LP” împlinește 18 ani de la lansare!23.02.2017: „The Slim Shady LP” împlinește 18 ani de la lansare!

Eminem

 Astăzi vom face un salt în timp, mai exact în anul 1999, an în care Eminem lansa cel de-al doilea material discografic al său.

23.02.2017: În urmă cu 18 ani, trupa The Roots lansa cel de-al patrulea material discografic!23.02.2017: În urmă cu 18 ani, trupa The Roots lansa cel de-al patrulea material discografic!

The Roots

 Pe data de 23 februarie a anului 1999, trupa The Roots lansa cel de-al patrulea material discografic din carieră, și anume „Things Fall Apart”. Cunoscut și ca „When Things Fall Apart”, acesta a fost făcut public prin intermediul Geffen Records.

Big Sean a lansat cel de-al patrulea material intitulat „I Decided”Big Sean a lansat cel de-al patrulea material intitulat „I Decided”

 „I Decided” este cel de-al patrulea album de studio al artistului american Big Sean, acesta a fost lansat astăzi sub label-ul GOOD Music and Def Jam Recordings.
 Acesta conține colaborări cu Jeremih, Migos, The Dream, Jhené Aiko, Flint Chozen Choir, Starrah și Eminem.

29.01.2017: În urmă cu 17 ani, Dr. Dre lansa piesa „Forgot About Dre”, alături de Eminem!29.01.2017: În urmă cu 17 ani, Dr. Dre lansa piesa „Forgot About Dre”, alături de Eminem!

Dr. Dre & Eminem
  „Forgot About Dre” este unul dintre cele mai cunoscute single-uri lansate de către Dr. Dre, alături de Eminem. Acesta este extrasă din cadrul albumului „2001” și astăzi împlinește șaptesprezece ani de la lansare.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Eminem a lansat o variantă remasterizată a piesei „Infinite”, alături de un nou documentar!Eminem a lansat o variantă remasterizată a piesei „Infinite”, alături de un nou documentar!

  În urmă cu douăzeci de ani, pe data de doisprezece noiembrie, Eminem își lansa albumul de debut initulat „Infinite”. Acesta a fost lansat prin intermediul Web Entertainment și beneficiază de o producție audio realizată de către Mr. Porter, alături de Proof.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Eminem – Campaign SpeechEminem – Campaign Speech

 După o perioadă îndelungată de timp în care nu a lansat ceva pe cont propriu (spun asta deoarece, de curând, artistul a fost invitatul interpretei Skylar Grey în cadrul piesei „Kill For You”), Eminem revine în atenția susținătorilor săi cu o piesă al cărei conținut se concentre..

Video: Eminem – PhenomenalVideo: Eminem – Phenomenal

 După cum bine știți, în luna august a acestui an am putut vedea numele lui Eminem în cadrul coloanei sonore a filmului Southpaw, a cărui lansare a avut loc în aceeași lună.

Video: Joe Budden – SlaughtermouseVideo: Joe Budden – Slaughtermouse

 Un alt videoclip lansat de curând este cel al piesei „Slaughtermouse” care poartă semnătura lui Joe Budden.

Dr. Dre a lansat noul său material intitulat „Compton”!Dr. Dre a lansat noul său material intitulat „Compton”!

Dr. Dre a lansat un nou material intitulat „Compton”, care se pare că este și cel din urmă material semnat de acesta. Artistul a avut ca sursă de inspirație pentru realizarea albumului filmul „Straight Outta Compton” a cărui lansare va avea loc la sfârșitul acestei luni.

Compton: A Soundtrack este numele viitorului material semnat de către Dr. Dre!Compton: A Soundtrack este numele viitorului material semnat de către Dr. Dre!

La 16 ani de la lansarea ultimului său album intitulat „2001”, Dr. Dre se pregătește de lansarea unui nou material al cărui nume este „Compton: A Soundtrack”!
Acesta va conține colaborări cu artiști precum Ice Cube, Kendrick Lamar, Eminem, Snoop Dogg, Xzibit și nu numai.

Video: Slaughterhouse – R.N.SVideo: Slaughterhouse – R.N.S

 Pe lista celor care au contribuit la realizarea coloanei sonore a filmului Southpaw, a cărui premieră va avea loc săptămâna aceasta, pe lângă Eminem și PRhyme (DJ Premier & Royce Da 5’9”) apare și numele trupei Slaughterhouse.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..