NoutĂŢi EP

Video: The Doppelgangaz – RapamycinVideo: The Doppelgangaz – Rapamycin

The Doppelgangaz

 De curând, băieții de la The Doppelgangaz au lansat o nouă piesă. Aceasta este inclusă în tracklist-ul materialului pe care EP și Matter Ov Fact îl  vor lansa în data de 7 iulie a acestui an.

The Doppelgangaz – U.D.I.O. (feat. Thonio)The Doppelgangaz – U.D.I.O. (feat. Thonio)

 De curând, cei de la The Doppelgangaz au lansat o piesă alături de Your Old Droog, astăzi, revenind în atenția noastră cu o nouă piesă pentru realizarea căreia au colaborat cu Thonio.
 Piesa este intitulată „U.D.I.O.

Video: Brain Potion X Ars – Ciluială (feat. Mihai Sorohan)Video: Brain Potion X Ars – Ciluială (feat. Mihai Sorohan)

La câteva zile după ce a lansat brand-ul de streetwear Molie, alături de Elena Diana Răduț, Brain Potion revine cu un nou proiect muzical.

EP: Ais The Chef – Terapie intensivă (ascultă)EP: Ais The Chef – Terapie intensivă (ascultă)

EP-ul „Terapie Intensivă” semnat de către Ais The Chef a fost lansat astăzi pe canalul de YouTube al artistului. Materialul conține patru piese, una din ele fiind o colaborare cu DJ Wicked și Cumicu.

The Doppelgangaz au lansat EP-ul „Parts Unknown”!The Doppelgangaz au lansat EP-ul „Parts Unknown”!

În decursul săptămânii ce aproape a luat sfârșit cei de la The Doppelgangaz, adică Matter Ov Fact și EP  au hotărât să „împartă” cu ascultătorii lor un nou EP intitulat „Parts Unknown”.

The Doppelgangaz – Kids Having KidsThe Doppelgangaz – Kids Having Kids

Ieri, cei de la The Doppelgangaz au lansat un nou beat intitulat „Kids Having Kids”.
Pentru cei „neinițiați”, The Doppelgangaz este un grup american de hip hop din Orange County, New York care este compus din Matter Ov Fact și EP. Aceștia au lansat în total patru albume și un EP.

Video: Silent Strike – CarouselVideo: Silent Strike – Carousel

„Carousel” este piesa extrasă de pe albumul cu același nume lansat de către Silent Strike anul acesta în luna sptembrie, fiind cel de-al zecelea material al producătorului și cel de-al doilea pe anul acesta.

EP: Carbon & Phane – Amini (ascultă / descarcă)EP: Carbon & Phane – Amini (ascultă / descarcă)

Carbon a pregătit un nou material în colaborare cu Phane.

E.P.: Sthelu vs. Ripp – Clasic (Tracklist)E.P.: Sthelu vs. Ripp – Clasic (Tracklist)

Luna Iunie ne întâmpină cu tracklist-ul viitorului E.P. semnat de către Sthelu vs. Ripp, ce va fi lansat pe canalul oficial de Youtube al celor de la R.A.S.A. și se va intitula ”Clasic”.

Tranda – Fără grijiTranda – Fără griji

Se pregătește un nou material semnat Okapi Sound! Tranda va lansa EP-ul „Constangeles Vol. 1„, ce cuprinde 6 piese în colaborare cu Grasu XXL, Nane, Deliric 1, Criss Blaziny sau Dallas.

Album: Black Milk & Danny Brown – Black & Brown EP (Steam)Album: Black Milk & Danny Brown – Black & Brown EP (Steam)

In cursul lunii Septembrie v-am tot vorbit de cei doi rapperi din Detroit care viseaza la succesul „vecinului” lor, Eminem.

Black Milk & Danny Brown – Black & Brown (Artwork & Tracklist)Black Milk & Danny Brown – Black & Brown (Artwork & Tracklist)

Black Milk & Danny Brown au dat publicitatii coperta si tracklistul EP-ului „Black & Brown”! Materialul contine 10 trackuri si este programat spre lansare in luna noiembrie a anului actual.
Tracklist:
1. Sound Check
2. Wake Up
3. Loosie
4. Zap
5. Jordan VIII
6. Dada
7. WTF
8.

Download: Ceilalti – Sugestii si reclamatiiDownload: Ceilalti – Sugestii si reclamatii

Cu o mica intarziere, Ceilalti isi cer scuze oficial, pe site-ul lor, pentru intarziere si ne ofera spre ascultare cel mai nou EP al lor, pus la download.
Știm că am promis că o să apară imediat după Paști de aceea ne cerem scuze pentru întarziere.

Album: N.O.R.E. – ‘N.O.R.Easter’ (FreEP)Album: N.O.R.E. – ‘N.O.R.Easter’ (FreEP)

Pastele este mai frumos datorita lui N.O.R.E.ga. El a lansat ieri, pentru fani, un free Extended Play, mai devreme decat preconizase.
Mai jos va ofer o viziune ampla a ceea ce inseamna TrackList si optiunea de download a acestui material audio. Feel da Muzik.
Un N.O.R.E

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..