NoutĂŢi Epoch

Kefren a lansat materialul „Ultima dinastie” in mediul onlineKefren a lansat materialul „Ultima dinastie” in mediul online

Kefren

 Puțin cunoscutul MC, Kefren, a lansat astăzi, 8 mai, albumul „Ultima dinastie”. Albumul, apărut în mediul online, conține 12 piese și colaborări cu artiști mai mult sau mai puțin cunoscuți din scena underground românească.
 Pe materialul apar colaborări cu DJ Core, C.o.D

Promovare: Epoch – Brainscan (Lyric Video)Promovare: Epoch – Brainscan (Lyric Video)

 Numele artistului alături de care continuăm seria promovărilor este Epoch. Acesta nu ar trebui să vă fie străin, deoarece nu a fost întâlnit doar o dată în cadrul acestei secțiuni a site-ului nostru.

Promovare: Epoch – Film prostPromovare: Epoch – Film prost

 Astăzi, în cadrul secțiunii de promovări a site-ului BlackSheepSound îl avem pe Epoch, care revine în atenția noastră cu o nouă piesă.

Promovare: Epoch – MidasPromovare: Epoch – Midas

Continuăm seria promovărilor alături de Epoch – un tânăr MC și beatmaker din Bacău, pe care vi l-am prezentat și în câteva articole anterioare, cu ocazia lansării a două piese ce pot fi ascultate aici, și aici.

Promovare: Epoch & K-Spirit – NightshadePromovare: Epoch & K-Spirit – Nightshade

Continuăm seria promovărilor alături de doi tineri talentați din Bacău, pe care vi i-am prezentat anterior, cu ocazia lansării altor piese.

Promovare: Epoch – NasolplmPromovare: Epoch – Nasolplm

Astăzi am plăcerea să vi-l prezint pe Epoch, pe care la fel ca pe K-Spirit (MC despre care v-am vorbit într-un articol anterior), l-am zărit în timpul unui concert de rap din Bacău.

Clinciu urmează să lanseze un nou proiect în hip-hop-ul românesc!Clinciu urmează să lanseze un nou proiect în hip-hop-ul românesc!

Îl știți pe Clinciu? Dacă nu, vă spun eu câte ceva despre el: Este din Brăila, producător în undergroundul românesc și deținător al proiectului Frecvențe Subterane.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..