NoutĂŢi Error

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Interviu: ERROR @ Vocea străzii (video)Interviu: ERROR @ Vocea străzii (video)

 Ultimul episod din primul sezon al emisiunii „Ce zici, man”, difuzată pe site-ul Vocea Străzii, îl are ca invitat pe tânărul MC originar din București, Error.

Album: Error – „-18” (Ascultă)Album: Error – „-18” (Ascultă)

 „-18” înglobează precedentele materiale realizate de Error în anii precedenți.

Concert: Lansare album Celălalt – „Michele Gemeni” @ București – 03.09.2016Concert: Lansare album Celălalt – „Michele Gemeni” @ București – 03.09.2016

 Pe data de 3 septembrie, Celălalt, membru al grupului Ateliere de Creație, va susține un concert de lansare pentru cel de-al treilea material solo din discografia sa, ce poartă denumirea de „Michele Gemeni”.

Video: ERROR – NerviVideo: ERROR – Nervi

 După lansarea materialului „Artistul nu a fost găsit” și a videoclipului „Fețe, fețe”, MC-ul bucureștean Error, revine cu videoclipul unei noi piese.

Retrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul să ne luăm rămas-bun de la „Mărțișor”, lună ce s-a dovedit a fi una prosperă pentru cultura hip hop, în ceea ce privește apariția de noi conținuturi, drept pentru care vom recapitula ceea ce a însemnat luna martie pentru BlackSheepSound, prin intermediul acestei ..

Video: ERROR – Fețe, fețe (cu Omu Gnom și Slim Rocka)Video: ERROR – Fețe, fețe (cu Omu Gnom și Slim Rocka)

 Dacă de dimineață vă scriam despre mixtape-ul „Artistul nu a fost găsit” realizat de către ERROR, iată că la câteva ore distanță vă putem prezenta videoclipul ce promovează acest material.

Mixtape: ERROR – Artistul nu a fost găsit (Ascultă / Descarcă)Mixtape: ERROR – Artistul nu a fost găsit (Ascultă / Descarcă)

 ERROR, a intrat în atenția noastră spre sfârșitul anului 2014, fiind un tânăr MC din București pe care l-am văzut la concertele celor de la Ateliere de Creație și totodată, recomandat de către Omu Gnom.

Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”

 Având în vedere faptul că ne aflăm în luna martie, ne-am propus să realizăm cel de-al doilea interviu al acestui an, alături de un artist aflat la început de drum, însă foarte cunoscut de către publicul român de hip-hop.

Retrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a doua lună calendaristică a anului 2016 s-a sfârșit, însă, a lăsat în urmă lucruri ce au marcat activitatea site-ului nostru, lucruri pe care ni le vom reaminti astăzi, prin intermediul acestei retrospective.

Error & Zgomot – KFC și JointuriError & Zgomot – KFC și Jointuri

 După piesa „Alb pe alb”, MC-ul bucureștean Error revine cu o nouă piesă extrasă de pe albumul „Artistul nu a fost găsit”, ea se intitulează „KFC și Jointuri” fiind realizată în colaborare cu Zgomot.

Error – Alb pe albError – Alb pe alb

 Ne bucurăm să vă aducem noutăți despre activitatea MC-ului bucureștean Error prin intermediul unei noi piese.

Video: Error – Împărtăşania MolotovVideo: Error – Împărtăşania Molotov

După videoclipul piesei „Tramvaiu’ de 07:00”, tânărul MC bucureștean, Error revine cu un nou videoclip realizat în stilul caracteristic.

Uniune și înțelegere prin versuri! (Part. 2)Uniune și înțelegere prin versuri! (Part. 2)

 Pe data de 13 iulie a acestui an am lansat un nou editorial, un experiment mai bine zis, ce poartă numele de „Uniune și înțelegere prin versuri!”.

Interviu: Omu Gnom „Nu există să nu se poată. Se poate, doar să vrem și să știm că vrem asta.”Interviu: Omu Gnom „Nu există să nu se poată. Se poate, doar să vrem și să știm că vrem asta.”

 De această dată am ales să discut cu un artist a cărui muzică o ascult încă de când eram copil, un artist care a lansat un nou album pe parcursul acestui an și care a influențat spre bine o mare parte din asculătorii săi.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..