NoutĂŢi Esra

Video: In Extremis – De la început (Hit the Hit Ep.1)Video: In Extremis – De la început (Hit the Hit Ep.1)

  După cum vă anunțam la sfârșitul săptămânii trecute, cei de la In Extremis, adică Esra și Swift, au lansat piesa „De la început” ce propune un nou concept însoțit de videoclipuri.

Video: In Extremis – De la început (Hit the Hit Ep.1) (Teaser)Video: In Extremis – De la început (Hit the Hit Ep.1) (Teaser)

 Băieții de la In Extremis, mai precis Esra și Swift, revin cu un nou concept în atenția ascultătorilor români de hip-hop, ce poartă denumirea de „Hit the Hit”.

Retrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSound

  Și de această dată întâmpinăm noua lună calendaristică cu rezumatul celei de care este precedată. La fel ca de obicei, conținutul pe care vi l-am oferit a fost reprezentat de noi piese, videoclipuri, evenimente, și nu numai.

Lyric video: Esra feat. Qishta – Numai tuLyric video: Esra feat. Qishta – Numai tu

 Probabil că vă era dor să auziți ceva nou din partea lui Esra și a lui Qishta. Așteptarea a luat sfârșit, căci aceștia doi au colaborat pentru realizarea unei noi piese ce poartă numele de „Numai tu”.

Album: Esra – Nu renunț (Ascultă / Descarcă)Album: Esra – Nu renunț (Ascultă / Descarcă)

Esra oferă publicului ascultător de hip-hop albumul ”Nu renunț” la care a lucrat intens în ultima perioadă. Materialul conține 13 piese, între care se regăsesc colaborări cu Samurai, creTzu, Mr. Levy, Reiki, Qishta, Chriss (JustUs), Dj Nasa, Clue și Swift.

Video: Esra feat. Reiki – Nu renunțVideo: Esra feat. Reiki – Nu renunț

”Nu renunț” este mesajul pe care ni-l transmite Esra prin intermediul noii sale piese, ce este o colaborare alături de Reiki și ce beneficiază și de un videoclip realizat de către Shego Pascu Andrei, având premiera aici.

Premieră: Esra feat. DJ Nasa – Nu suntem la felPremieră: Esra feat. DJ Nasa – Nu suntem la fel

După ce la începutul anului, Esra a început să lanseze piese de pe materialul său solo, alături de nume precum Samurai, Mr. Levy sau Chriss (JustUs), artistul revine astăzi cu o nouă piesă, intitulată ”Nu suntem la fel”, în colaborare cu DJ Nasa.

Premieră: Esra feat. Reiki & creTzu (Ceilalti) – De mâinePremieră: Esra feat. Reiki & creTzu (Ceilalti) – De mâine

După ce a lansat piesele ”Obosit” în colaborare cu Samurai, ”Revanșa” în colaborare cu Mr.

Premieră: Esra feat Chriss (JustUs) – Capitole NoiPremieră: Esra feat Chriss (JustUs) – Capitole Noi

Esra continuă “Revanșa” și revine astăzi cu o nouă piesă, în premieră pe BlackSheepSound.ro. De data aceasta, artistul SickSound ne prezintă o melodie de dragoste. “Capitole Noi” este o colaborare cu Chriss (JustUS) și beneficiază de un instrumental produs de SpoT.

Premieră: Esra feat Mr. Levy – RevanșaPremieră: Esra feat Mr. Levy – Revanșa

Esra continuă „Revanșa”. După „Obosit”, cu Samurai, jumătatea trupei In Extremis lansează astăzi a doua piesă ce va fi inclusă pe tracklist-ul primului său material solo. Așadar, astăzi ascultăm piesa ce dă și numele materialului, „Revanșa”.

Premieră : Esra feat. Samurai – ObositPremieră : Esra feat. Samurai – Obosit

Personajul nostru principal de astăzi este Esra, parte a trupei In Extremis și a crew-ului SickSound. La concertul de lansare al materialului „Țara Minunilor”, Esra anunța că începe să lucreze la primul său material solo.

Interviu/Documentar: SickSoundCrew – Cum? Cine? Ce? De ce? (Video)Interviu/Documentar: SickSoundCrew – Cum? Cine? Ce? De ce? (Video)

Colega noastră Tami Alexandra s-a luat la vorbă cu băieţii de la SickSoundCrew, mai precis cu The Bridge Committe ( Jazz 8, Kent Archie), In Extremis (Swift, Esra), Qishta şi producătorul Havana, doar Clue fiind absent din acest interviu.

Album: In Extremis – Ţara minunilor (Download)Album: In Extremis – Ţara minunilor (Download)

Băieţii de la In Extremis, adică Esra şi Swift, au lansat materialul lor de debut, material ce se concretizează sub un singur nume ” Ţara minunilor „.

Premieră: In Extremis – Singur feat. El NinoPremieră: In Extremis – Singur feat. El Nino

Suntem cu un pas mai aproape de „Ţara Minunilor„. După ce v-am prezentat interviul cu In Extremis, Esra şi Swift fac încă un pas în faţă şi scot la înaintare piesa „Singur”, în premieră pe BlackSheepSound.ro.

Interviu: In Extremis „Ţara Minunilor se adresează tuturor”Interviu: In Extremis „Ţara Minunilor se adresează tuturor”

In Extremis au decis să ne plimbe prin „Ţara Minunilor”. Cum ar putea să o facă mai bine decât prin muzică? Au pus cap la cap o listă de track-uri şi se pregătesc de lansarea materialului.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..