NoutĂŢi euros pu$$y & champagne

Mixtape: Drei Ros – Euros, Pu$$y & Champagne (Download)Mixtape: Drei Ros – Euros, Pu$$y & Champagne (Download)

Asa cum ne-a promis, Drei Ros ne ofera spre ascultare gratuita mixtape-ul „Euros, Pu$$y & Champagne”. Alcatuit din 10 piese, contine colaborari cu Kokane, Babee Loc, Rob Young, Mo-Man, NSYG, Diedra si BianK. Materialul a fost lansat in premiera pe urban.r

Drei Ros – Pussy All NightDrei Ros – Pussy All Night

Pana la lansarea oficiala a materialului „Euros, Pu$$y & Champagne” ce va avea loc pe 25 septembrie 2012, Drei Ros ne-a mai facut cadou inca o piesa extrasa de pe acesta. Melodia se numeste „Pussy All Night” si se bucura de productie din partea lui Dallas.

Drei Ros – Up In The Sky (ft. Diedra)Drei Ros – Up In The Sky (ft. Diedra)

Drei Ros revine asta cu o noua piesa extrasa de pe materialul „Euros, Pu$$y & Champagne”. Piesa „Up In The Sky” este produsa de Eurostarz si este o colaborare a artistului cu Diedra. Mix-ul si master-ul au fost asigurate de Karie.

Drei Ros – IllusionDrei Ros – Illusion

Drei Ros ne ofera astazi o noua piesa extrasa de pe urmatorul sau material, „Euros, Pu$$y & Champagne”. „Illusion” este produsa de PhaseOne, iar de mix si master s-a ocupat Karie. Si asta nu este tot. Melodia vine insotita de un clip in care sunt prezentate versurile.

Drei Ros – So Fine (feat. Kokane & Babee Loc)Drei Ros – So Fine (feat. Kokane & Babee Loc)

A ramas mai putin de o luna pana ce noul material semnat de Drei Ros va fi disponibil spre ascultare. Se pare ca artistul ne ofera bucatele din albumul „Euros, Pu$$y & Champagne” si scoate astazi la lumina piesa „So Fine”.

Drei Ros – Landed In The Club (feat. Mo-Man)Drei Ros – Landed In The Club (feat. Mo-Man)

Nu mai este mult pana cand albumul „Euros, Pu$$y & Champagne” al lui Drei Ros isi va avea lansarea oficiala. Pana atunci, avem parte de un nou single extras de pe acesta care poarta numele „Landed In The Club”. Piesa este un feat.

Video: Drei Ros – EverydayVideo: Drei Ros – Everyday

In asteptarea albumului „Euros, Pu$$y & Champagne” ce va aparea pe 25 septembrie 2012, Drei Ros ne-a oferit un nou clip, in premiera pe Urban.ro. Piesa promovata de aceasta data se numeste „Everyday” si a fost produsa de Eurostarz, fiind mixata si masterizata de Karie.

Video: Drei Ros – Take Off (feat. Mirakal Machine)Video: Drei Ros – Take Off (feat. Mirakal Machine)

Drei Ros a revenit cu un nou videoclip in premiera pe Urban.ro, videoclip ce promoveaza piesa „Take Off” de pe viitorul sau album „Euros, Pu$$y & Champagne”. Melodia „Take Off” este un feat. cu Mirakal Machine, fiind mixata si masterizata de Karie.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..