NoutĂŢi eurostarz

Lu-K Beats – Cum te cheamă? ( feat. TAZ, Super ED, Stres & Karie )Lu-K Beats – Cum te cheamă? ( feat. TAZ, Super ED, Stres & Karie )

În această seară, Lu-K Beats ne prezintă piesa „Cum te cheamă?”, piesă pentru care a colaborat cu TAZ, Super ED, Stres și Karie.

Video: Drei Ros – EverydayVideo: Drei Ros – Everyday

In asteptarea albumului „Euros, Pu$$y & Champagne” ce va aparea pe 25 septembrie 2012, Drei Ros ne-a oferit un nou clip, in premiera pe Urban.ro. Piesa promovata de aceasta data se numeste „Everyday” si a fost produsa de Eurostarz, fiind mixata si masterizata de Karie.

Lu-K feat. Aforic & Nane – La liceu (Nu ma mai duc nici eu)Lu-K feat. Aforic & Nane – La liceu (Nu ma mai duc nici eu)

Lu-K ne surprinde in aceasta seara cu o noua piesa lansata pe contul Unic Production de pe YouTube. Melodia se numeste „La liceu (Nu ma mai duc nici eu)” si a fost realizata in colaborare cu Aforic si Nane, fiind un pamflet.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..