NoutĂŢi Eve

25.01.2017: În urmă cu 17 ani, grupul The LOX lansa albumul „We Are The Streets”!25.01.2017: În urmă cu 17 ani, grupul The LOX lansa albumul „We Are The Streets”!

The LOX
  În urmă cu șaptesprezece (17) ani, grupul The Lox lansa albumul intitulat „We Are The Streets”. Acesta reprezintă cel de-al doilea material discografic al grupului respectiv și a fost lansat pe data de douăzeci și cinci (25) ianuarie a anului două mii (2000).

07.08.2016: În urmă cu 15 ani, Jadakiss lansa albumul său de debut!07.08.2016: În urmă cu 15 ani, Jadakiss lansa albumul său de debut!

Sursă foto: www.shop.musictoday.com
 În urmă cu 15 ani, mai precis pe data de 7 august a anului 2001, Jadakiss lansa albumul său de debut, intitulat „Kiss tha Game Goodbye”.

Eve – She Bad BadEve – She Bad Bad

Eve își pregătește revenirea în forță pentru anul viitor cu un nou material ce se va numi „Lip Lock”. Însă până atunci ne putem face o idee despre cum va suna acesta ascultând primul single extras de pe acest album.

Eve – So WhatEve – So What

O noua piesa din partea artistei Eve numita „So What”.  E posibil ca aceasta piesa sa faca parte din urmatorul sau album, „Lip Lock” pe care spera sa-l lanseze in septembrie .

Jag feat Cassidy – Everyday (Coolin’) FreestyleJag feat Cassidy – Everyday (Coolin’) Freestyle

Jag si Cassidy scuipa rime pe instrumentalul piesei „Everyday (Coolin’)” a cunoscutului Swizz Beatz.

Eve – Nothing To SayEve – Nothing To Say

Timberland a lansat un freestyle/varianta alterntiva a hit-ului lui Fabolous si Ne-yo – „Make Me Better„. Unii spun ca ,initial, acest instumental a apartinut lui Eve, iar mai tarziu a ajuns la Loso din motive inca necunoscute de noi.

Video: Swizz Beatz feat. Eve – Everyday (Coolin’)Video: Swizz Beatz feat. Eve – Everyday (Coolin’)

Dupa ce v-am prezentat primul single extras de pe albumul “Haute Living“, e timpul sa va prezentam si clipul.

Trailer: Swizz Beatz & Eve – Everyday (Coolin)Trailer: Swizz Beatz & Eve – Everyday (Coolin)

Ca sa ne tina in priza, Swizzy a facut public un trailer pentru videoclipul noului single de pe albumul „Haute Living„. Asteptam si varianta intreaga a videoclipului.

Swizz Beatz va avea o piesa cu Kanye si BonoSwizz Beatz va avea o piesa cu Kanye si Bono

Cand il auziti pe Swizz Beatz spunand ca va realiza lucruri mari cu noul sau album „Haute Living„, trebuie sa-l credeti. In ultimul sau interviu la Paper Mag, acesta a dezvaluit cateva din colaborarile pe care le are pentru albumul care va fi lansat in aceasta vara.

Video: Timati feat. Eve – Money In The BankVideo: Timati feat. Eve – Money In The Bank

Acesta este noul videoclip semnat Timati si Eve. Piesa „Money in the bank” face parte de pe noul album al rapperului rus, numit „The Boss„. Mie, personal, imi place cum arata, va las si pe voi sa aruncati o privire.

Swizz Beatz feat. Eve – Everyday (Coolin’)Swizz Beatz feat. Eve – Everyday (Coolin’)

Swizz a scapat pe internet ieri, pirma piesa inclusa pe viitorul sau material discografic „Haute Living”. Piesa este in colabrorare cu Eve iar beat-ul este demential.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..