NoutĂŢi eveniment

Gavlyn și Reverie vor susține primul concert în România!Gavlyn și Reverie vor susține primul concert în România!

 Rapperițele americane Reverie și Gavlyn vin în Club Fabrica din București pe data de 18 octombrie pentru a susține un concert exclusiv în România.

Reprezent Your Style Workshops & Battles, Hosted by Romanian BBoys & ArtizthickReprezent Your Style Workshops & Battles, Hosted by Romanian BBoys & Artizthick

Romanian BBoys & Artizthick au placerea sa va invite sambata si duminica, 18-19 iunie, la un weekend plin de dans, in cadrul festivalului Underval, organizat de PROEDUS, din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

TheJam TOUR: Lansare Cedry2k – „România furată” și ALAN & KEPA – „OXIGEN” @ Brașov – 25.03.2016TheJam TOUR: Lansare Cedry2k – „România furată” și ALAN & KEPA – „OXIGEN” @ Brașov – 25.03.2016

 Seria concertelor sub formă de festival sub numele theJam continuă în acest an, prima ediție având loc în Brașov pe data de 25 martie în club MOVe.

Trei legende ale dansului american vin în București!Trei legende ale dansului american vin în București!

 De la coregrafii pentru Michael Jackson, Whitney Houston  sau Will Smith până la ateliere de dans în România
 Suga Pop, Buddha Stretch & Henry Link – Elite Force Workshop | 12-14 feb.

Buddha Stretch, primul coregraf de Hip-Hop din lume, va susține un workshop la Artizthick Center în București!Buddha Stretch, primul coregraf de Hip-Hop din lume, va susține un workshop la Artizthick Center în București!

Se deschide un nou studio de dans în București! Artizthick Center, situat în Calea Floreasca nr.

Stres anunță lansarea albumului „Tot Răul Spre Bine” o dată cu un nou videoclip!Stres anunță lansarea albumului „Tot Răul Spre Bine” o dată cu un nou videoclip!

După ce a lansat „Mi Hai”, Stres revine cu un nou videoclip și, totodată, o veste pentru ascultători. Artistul va lansa albumul „Tot Răul Spre Bine” duminică, 6 decembrie, la clubul Colectiv din București.

Gani și EnerGIA vă invită la concertul de lansare Subsemnatu – 1 Terra de Instrumentale, Vol. 2! (Promo)Gani și EnerGIA vă invită la concertul de lansare Subsemnatu – 1 Terra de Instrumentale, Vol. 2! (Promo)

Pentru a promova concertul de lansare „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2”, Subsemnatu a pregătit un scurt video cu Gani și EnerGIA,  în care cele două invită ascultătorii să participe la evenimentul ce va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, în clubul Fabrica din București.

GALAȚI: Vino să înveți să dansezi alături de Bogdan Bolohan de la Românii au talent pe 19 iulie!GALAȚI: Vino să înveți să dansezi alături de Bogdan Bolohan de la Românii au talent pe 19 iulie!

Bogdan Bolohan, dansatorul care a câștigat locul 2 la Românii au talent 2015, va susține un atelier de dans în Galați! După ce a susținut primele workshop-uri din turneul național „Expression of Liberty” în diverse orașe din țară, Bogdan sosește pe 19 iulie în Galați, unde îi v..

IAȘI: Vino să înveți să dansezi alături de Bogdan Bolohan de la Românii au talent pe 18 iulie!IAȘI: Vino să înveți să dansezi alături de Bogdan Bolohan de la Românii au talent pe 18 iulie!

Bogdan Bolohan, dansatorul care a câștigat locul 2 la Românii au talent 2015, va susține un atelier de dans în Iași! După ce a susținut primele workshop-uri din turneul național „Expression of Liberty” în diverse orașe din țară, Bogdan sosește pe 18 iulie în Iași, unde îi va î..

Breakin’ Factory – Concert Macanache, BREAKIN’BATTLE, Graffiti Demo & MoreBreakin’ Factory – Concert Macanache, BREAKIN’BATTLE, Graffiti Demo & More

Breakin’ Factory este conceput cu scopul de a sprijini activitățile urbane și de a mobiliza întreaga comunitate de dansatori, copii, amatori sau pro.
Pe terasa Colectiv se va desfășura a 3-a ediție de BREAKIN’BATTLE competite de 3vs3 și 2vs2.

Finaliștii Românii au talent Bogdan Bolohan și KID A te invită să înveți să dansezi alături de ei la CLUJ!Finaliștii Românii au talent Bogdan Bolohan și KID A te invită să înveți să dansezi alături de ei la CLUJ!

Finaliștii Românii au talent 2015, Bogdan Bolohan și KID A, vor susține două ateliere de dans inedite în Cluj! Vino și tu să înveți să dansezi alături de ei pe 11 și 12 iulie, la Genessis Dance Studio, pe Strada Victor Babeș, nr. 3 (în curte).

KIDS&PRO: 2vs2: BREAKIN’BATTLE. Află cum a fost sâmbătă la Corner Shop!KIDS&PRO: 2vs2: BREAKIN’BATTLE. Află cum a fost sâmbătă la Corner Shop!

KIDS&PRO: 2vs2: BREAKIN’BATTLE de pe 16 Mai a fost o competiție destinată noilor generații de bboys din România.

Bucharest Underground Cocktail – Lansare „The 5TREET5” (Plantelor #47 – București)Bucharest Underground Cocktail – Lansare „The 5TREET5” (Plantelor #47 – București)

A 5-a intervenție urbană a băieților de la B.U.C., „The 5TREET5”, surprinde tot ceea ce se întâmplă atunci când 16 bboys din România își dau întâlnire pe străzile Bucureștiului, raw & real bboy cyphers în 3 din cele mai cunoscute spoturi ale capitalei.

Sweet Damage Crew & Corner Shop – Sweet Corner Graffiti Expo – (Corner Backyard, București)Sweet Damage Crew & Corner Shop – Sweet Corner Graffiti Expo – (Corner Backyard, București)

Sweet Damage Crew și Corner Shop vă invită să trăiți o experiență inedită pentru Noaptea Albă a Galeriilor 2015. Expoziția de graffiti „Sweet Corner” se va desfășura pe 24 aprilie, începând cu ora 19.00, la Corner Backyard (Graffiti Pop-up Gallery), pe Intrarea Sibioara, nr. 1.E

Concert Subsemnatu – lansare album „Revanșa” (Red Alert – Ploiești)Concert Subsemnatu – lansare album „Revanșa” (Red Alert – Ploiești)

Subsemnatu a început turneul național de promovare al celui mai recent album al său, „Revanșa”! Primul oraș care beneficiază de concert este Ploiești, evenimentul urmând să aibă loc în clubul Red Alert.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..