NoutĂŢi Evidence

Madchild – Write It DownMadchild – Write It Down

Madchild

 Într-un articol pe care vi-l prezentam în toamna acestui an, puteați afla că Madchild urmează să lanseze un nou material. Odată cu vestea apariției sale, a fost făcut public și tracklist-ul care cuprinde 14 piese produse de către Evidence.

Madchild anunță lansarea unui nou material, afișând și tracklist-ul său!Madchild anunță lansarea unui nou material, afișând și tracklist-ul său!

Sursă foto: Battle Axe Records
 La un an de la lansarea albumului „Silver Tongue Devil”, Madchild, membru al Swollen Members, a făcut publică vestea lansării unui nou material, despre care vorbea încă din luna mai a acestui an.

Album: Gangrene – You Disgust Me (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Gangrene – You Disgust Me (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

 Luna trecută, The Alchemist a lansat materialul de instrumentale cu o singură colaborare (cea cu Action Bronson) și un nume neobișnuit – „Retarded Alligator Beats” iar luna aceasta, împreună cu Oh No, a lansat un nou album sub egida Gangrene.

Album: Madchild – Silver Tongue Devil (Ascultă)Album: Madchild – Silver Tongue Devil (Ascultă)

 După cum vă anunțam într-un articol anterior, Madchild urma să lanseze un nou material solo prin intermediul Battle Axe. Acesta este intitulat „Silver Tongue Devil” și a fost lansat astăzi în mediul online.

Madchild oferă noi detalii legate de viitorul său material!Madchild oferă noi detalii legate de viitorul său material!

 După activitatea intensă de până acum, fie pe plan individual, fie alături de colegii săi de la Swollen Members, Madchild se pregătește de lansarea unui nou album solo.

Sean Price – BBQ Sauce (feat. Pharoahe Monch)Sean Price – BBQ Sauce (feat. Pharoahe Monch)

Astăzi, în ziua lansării albumului „Mic Tyson”, vă invităm să ascultați un nou single extras de pe acest material. Melodia poartă numele „BBQ Sauce” și este interpretată de Sean Price alături de Pharoahe Monch, producția fiind semnată de Evidence și DJ Babu.

Evidence – Sakura (feat. Planet Asia)Evidence – Sakura (feat. Planet Asia)

Bine-cunoscutul artist Evidence ne face astăzi o surpriză plăcută și ne prezintă o nouă piesă pe SoundCloud. Melodia se numește „Sakura”, este realizată în colaborare cu Planet Asia, și a fost produsă de Twiz The Beat Pro.

Video: Raekwon – The ScrollVideo: Raekwon – The Scroll

Raekwon ne-a facut cadou in aceasta seara un nou videoclip. Clipul ne este prezentat de LRG si a fost filmat in Olanda, piesa aleasa pentru acesta fiind „The Scroll”. Aceasta melodie a fost produsa de Evidence si este extrasa de pe materialul „Shaolin vs.

AWAR – Never Break Me (feat. Evidence)AWAR – Never Break Me (feat. Evidence)

Astazi va invitam sa ascultati o piesa noua pe care ii putem auzi pe AWAR si pe Evidence. Aceasta se numeste „Never Break Me” si este extrasa de pe albumul „The Laws of Nature” al lui AWAR.

Video: Stu Bangas & Vanderslice – The Gusto (feat. Apathy, Roc Marciano, The Alchemist & Evidence)Video: Stu Bangas & Vanderslice – The Gusto (feat. Apathy, Roc Marciano, The Alchemist & Evidence)

Stu Bangas si Vanderslice au lansat astazi videoclipul piesei ce poarta numele „The Gusto”. Single-ul este extras de pe viitorul material al acestora ce se va numi „Diggaz With Attitude” si ce va fi lansat pe 28 august 2012.

Video: Evidence – The Liner Notes (feat. Aloe Blacc)Video: Evidence – The Liner Notes (feat. Aloe Blacc)

Evidence (Dilated Peoples) loveste astazi cu videoclipul piesei „The Liner Notes”. Extrasa de pe „Cats & Dogs”, melodia este o colaborare a artistului cu Aloe Blacc. In scaunul regizorului il regasim pe Dave Wilson.

Video: Phonte – The Life Of Kings (feat. Evidence & Big K.R.I.T.)Video: Phonte – The Life Of Kings (feat. Evidence & Big K.R.I.T.)

Phonte ne prezinta astazi videoclipul piesei „The Life Of Kings”. Single-ul a fost lansat la sfarsitul anului trecut si a fost extras de pe albumul lui Phonte denumit „Charity Starts At Home”. Piesa este un feat. cu Evidence si Big K.R.I.T.,

Phonte – The Life Of Kings (Feat. Evidence & Big K.R.I.T.)Phonte – The Life Of Kings (Feat. Evidence & Big K.R.I.T.)

Track-ul cu numarul 11 de pe albumul Charity Starts At Home este gata si se numeste ”The Life Of Kings”. Acesta reprezinta o colaborare intre Phonte, Evidence si Big K.R.I.T.

Apathy – Most Murderous Music FreestyleApathy – Most Murderous Music Freestyle

Apathy scoate si el un mixtape intitulat Honkey Kong. Acest mixtape va aparea in vara. La productie vom avea oameni precum: DJ Premier, DJ Muggs, Evidence, Stu Bangs si Da Beatmierz.Pana una-alta da drumu la ceva care sa ne mentina in suspans.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..