NoutĂŢi Exile

Concurs: Câștigă un CD cu materialul „MACADOPERE” și o invitație dublă la Concert Macanache @ București – 25.05.2017Concurs: Câștigă un CD cu materialul „MACADOPERE” și o invitație dublă la Concert Macanache @ București – 25.05.2017

Actualizare 01.05.2017: Concursul a luat sfârșit, câștigătorul este: Cristina Radu.

Airfield Festival anunță numele artiștilor ce întregesc line-up-ul său!Airfield Festival anunță numele artiștilor ce întregesc line-up-ul său!

Airfield Festival

 Line-up-ul pentru ediția cu numărul patru a Airfield Festival s-a încheiat, acesta fiind completat cu ultimele nume de artiști.

Album: DOC & Motzu – În HD (Ascultă)Album: DOC & Motzu – În HD (Ascultă)

 Albumul „În HD”, semnat de către DOC și Motzu, lansat în aceeași perioadă a anului trecut, este disponibil pentru a fi ascultat pe canalul de YouTube al label-ului Facem Records.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Aloe Blacc & Exile au lansat un nou material împreună, reunindu-se ca trupă!Aloe Blacc & Exile au lansat un nou material împreună, reunindu-se ca trupă!

 Emanon este numele grupului pe care Aloe Blacc & Exile l-au format în anul 1995, lansând în această formulă mai multe materiale, printre care se numără EP-ul „Anon an On”, albumul „Dirty Science” și altele.

Concert: Insane Beats: Omu Gnom, Celălalt, Exile, Mistic, DJ Muh’fucka și Slim Rocka @ Arad – 19.02.2016Concert: Insane Beats: Omu Gnom, Celălalt, Exile, Mistic, DJ Muh’fucka și Slim Rocka @ Arad – 19.02.2016

 Prima ediție din aceast an a evenimentului Insane Beats va acea loc în clubul Nerv, din Arad, pe data de 19 februarie, începând cu ora 22:00.

ALAN – Oameni de nimicALAN – Oameni de nimic

 După piesa „Drumul continuă” semnată de către KEPA, colegul de trupă a lui ALAN din proiectul muzical pe care cei doi îl iau împreună sub marca PacPac Studio, avem parte astăzi de o piesă cu mesaj asemănător realizată de către ALAN.

DOC și Motzu au făcut public tracklist-ul multașteptatului album „DOC & Motzu în HD”!DOC și Motzu au făcut public tracklist-ul multașteptatului album „DOC & Motzu în HD”!

  Cu doar o zi înainte de lansarea unei alte piese extrase de pe albumul „DOC & Motzu în HD”, și anume „Pierdut Buletin”, al cărei teaser a fost lansat săptămâna trecută, ne putem bucura de tracklist-ul albumului, pe care artiștii l-au făcut public prin intermediul rețelei d..

Album: Red Pill – Day Drunk (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Red Pill – Day Drunk (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

    Red Pill, cunoscut și pentru apartenența sa la trupa Ugly Heroes, a lansat un nou material solo, și anume EP-ul „Day Drunk”, a cărui lansare dovedește productivitatea pe care acest an a avut-o asupra activității muzicale a artistului, acesta reușind să lanseze primul său album ..

Faust – Între perețiFaust – Între pereți

 În urmă cu trei săptămâni, Faust a lansat pe canalul său oficial de Youtube videoclip piesei ce poartă numele de „Cu degetul pe hartă”.

Interviu: Omu Gnom „Nu există să nu se poată. Se poate, doar să vrem și să știm că vrem asta.”Interviu: Omu Gnom „Nu există să nu se poată. Se poate, doar să vrem și să știm că vrem asta.”

 De această dată am ales să discut cu un artist a cărui muzică o ascult încă de când eram copil, un artist care a lansat un nou album pe parcursul acestui an și care a influențat spre bine o mare parte din asculătorii săi.

Album: Omu Gnom – !? (Copertă / Tracklist / Comandă / Descarcă)Album: Omu Gnom – !? (Copertă / Tracklist / Comandă / Descarcă)

La ora 00:00, Omu Gnom a lansat cel de-al cincilea album solo intitulat „?!” sub forma unui cadou pentru ascultători o dată cu sărbătorirea zilei de naștere.

Lansare: Zeze Arkane – ”15” @ Club Nerv / Arad – 13.12.2014Lansare: Zeze Arkane – ”15” @ Club Nerv / Arad – 13.12.2014

După aproximativ 4 ani când a lansat ultimul său material numit ”Testament”, Zeze Arkane revine cu un nou album ce se intitulează ”15”. Lansarea va avea loc în Arad, mai exact Club Nerv.

Lansare Chimie – ”Strada Strâmbă” @ Arad – 20.06.2014Lansare Chimie – ”Strada Strâmbă” @ Arad – 20.06.2014

Chimie continuă, în acest weekend, turneul de lansare al celui mai proaspat album – STRADA STRÂMBĂ – la Arad. Evenimentul va avea loc vineri, 20 iunie 2014, în club Nerv, unde artistul îi va avea ca invitați pe DJ Muh’Fucka și Exile.
Intrarea este 15 lei.

Mixtape: Exile – „#EYAU” (Ascultă / Descarcă)Mixtape: Exile – „#EYAU” (Ascultă / Descarcă)

Cu ocazia concertului pe care Exile l-a susținut pe data de 26 aprilie în clubul arădean Nerv, a fost lansat mixtape-ul „#EYAU”, un material ce cuprinde un număr de 12 piese pentru care artistul a colaborat cu Bălan, DJ Limun, DOC și Mistic.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..