NoutĂŢi Fabolous

Video: Meek Mill – I B On Dat feat. Nicky Minaj, Fabolous & French MontanaVideo: Meek Mill – I B On Dat feat. Nicky Minaj, Fabolous & French Montana

Meek Mill a urcat pe Youtube o nouă piesă, extrasă de pe ultimul său material intitulat ”Dreamchaser 3”. Piesa se intitulează ”I B On Dat” şi este o colaborare cu Nicky Minaj, Fabolous şi French Montana.

Omarion feat. Fabolous & Pusha T – Know You BetterOmarion feat. Fabolous & Pusha T – Know You Better

Omarion a colaborat împreună cu Fabolous și Pusha T pentru a oferi publicului noua sa piesă „Know You Better”. Casa de discuri Maybach Music Group la care artistul este afiliat va lansa „Self Made Vol.3” pe data de 17 septembrie.

DJ Kay Slay – About That Life feat. Fabolous, Rick Ross, Nelly, French Montana & T-PainDJ Kay Slay – About That Life feat. Fabolous, Rick Ross, Nelly, French Montana & T-Pain

DJ Kay Slay planifică să ne ofere un nou album în cursul acestui an, album denumit „Rhyme Or Die”, ce va fi probabil ultimul din cariera artistului. Până la lansarea acestui material, DJ Kay Slay ne prezintă un nou single extras de pe acesta, denumit „About That Life”.

Video: Red Cafe – Fully Loaded feat. Trey Songz & FabolousVideo: Red Cafe – Fully Loaded feat. Trey Songz & Fabolous

Red Cafe continuă promovarea mixtape-ului „American Psycho” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia ce beneficiază de acesta poartă numele „Fully Loaded” și îi are ca invitați pe Trey Songz și Fabolous. Producția piesei este asigurată de K.E.

Video: Fabolous – So NYVideo: Fabolous – So NY

Fabolous ne prezintă un nou videoclip prin intermediul căruia promovează piesa „So NY” ce va fi inclusă pe viitorul său album, denumit „Loso’s Way 2: Rise to Power”. Single-ul este produs de Just Blaze, videoclipul fiind regizat de către Taj.

Video: Ryan Leslie – Life Is So Exciting (Remix)Video: Ryan Leslie – Life Is So Exciting (Remix)

Ryan Leslie ne-a oferit un nou videoclip pe care avem plăcerea să vi-l prezentăm în această dimineață. Piesa aleasă pentru acest clip este remixul single-ului „Life Is So Exciting”, ce a fost interpretat în original de Fabolous și Pusha T.

Juelz Santana – Soft feat. Fabolous, Meek Mill & Rick RossJuelz Santana – Soft feat. Fabolous, Meek Mill & Rick Ross

Juelz Santana revine astăzi în prim-plan cu un nou single ce îi are ca invitați pe Fabolous, Meek Mill și Rick Ross. Melodia se numește „Soft” și urmează să apară pe mixtape-ul „God Will’n” ce va fi lansat pe 14 ianuarie.

Video: Fabolous – For The LoveVideo: Fabolous – For The Love

După lansarea mixtape-ului „The Soul Tape 2”, Fabolous revine cu un nou videoclip. De data aceasta, piesa aleasă a fost „For The Love”. Materialul său conține colaborări cu J.Cole, Wale, Pusha T, Troy Ave, Trey Songz, Cassie, Broadway, Joe Budden și Teyana Taylor.

Fabolous – Dance Move (feat. Wale & French Montana)Fabolous – Dance Move (feat. Wale & French Montana)

Produsa de The Renegades, piesa „Dance Move” este astazi lansata oficial pentru iubitorii acestui gen muzical. Fabolous a primit pentru aceasta melodie o mana de ajutor din partea lui Wale si a lui French Montana. Asculta in cele ce urmeaza colaborarea celor trei.

Video: Fabolous – Death In The Family (feat. Paul Cain)Video: Fabolous – Death In The Family (feat. Paul Cain)

Fabolous are pentru noi in aceasta seara un nou videoclip ce promoveaza o piesa de pe mixtape-ul „There Is No Competition 3: Death Comes In 3’s”. Single-ul ales pentru acest clip se numeste „Death In The Family” si este un feat.

Lloyd Banks – Bring It Back (feat. Fabolous)Lloyd Banks – Bring It Back (feat. Fabolous)

Pana cand va lansa mixtape-ul „V6: The Gift”, Lloyd Banks ne mai face cadou inca un single. Acesta poarta numele „Bring It Back” si este un feat. cu Fabolous. Piesa a fost urcata pe contul oficial de YouTube al lui Lloyd Banks si poate fi ascultata putin mai jos.

Video: Fabolous – Swag ChampVideo: Fabolous – Swag Champ

In aceasta seara, avem parte de un nou videoclip semnat de Fabolous. Piesa promovata de artist prin acest clip se numeste „Swag Champ” si este extrasa de pe mixtape-ul „There Is No Competition 3”. Videoclipul a fost regizat de Aristotle si este disponibil putin mai jos.

DJ Infamous – Itchin (feat. Future, Young Jeezy, Yo Gotti & Fabolous) (Remix)DJ Infamous – Itchin (feat. Future, Young Jeezy, Yo Gotti & Fabolous) (Remix)

La scurt de la lansarea videoclipului piesei „Itchin” pe care vi l-am prezentat aici, DJ Infamous a realizat si remixul acestei piese. Pe remix ii vom putea auzi pe Future, Young Jeezy, Yo Gotti si Fabolous, partea de productie fiind asigura de Mike Will.

Jeremih – Ahh Shit (feat. Fabolous)Jeremih – Ahh Shit (feat. Fabolous)

Jeremih ne-a facut cadou in aceasta seara o noua piesa pe contul sau oficial de SoundCloud. Aceasta poarta numele „Ahh Shit” si este realizata in colaborare cu Fabolous. Melodia a fost produsa de Sak Pase si poate fi gasita putin mai jos.

Video: Meek Mill – Racked Up Shawty (feat. Fabolous)Video: Meek Mill – Racked Up Shawty (feat. Fabolous)

La 1 luna de la lansarea mixtape-ului „Dreamchasers 2” despre care va vorbeam aici, Meek Mill ne prezinta un nou videoclip. Piesa aleasa se numeste „Racked Up Shawty” si este un feat. cu Fabolous, fiind extrasa de pe materialul despre care va spuneam.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..