NoutĂŢi facem records

Nwanda a lansat materialul „Caleidoscop” în mediul online!Nwanda a lansat materialul „Caleidoscop” în mediul online!

După lansarea videoclipului pentru piesa „În ritmul meu”, semnată de Nwanda ce a avut loc acum mai bine de o săptămână, piesă ce anunța lansarea noului material, iată că a venit momentul pentru lansarea acestuia în mediul online.

raku & Vlad Dobrescu – Loco Motive (Vlad Dobrescu Remix)raku & Vlad Dobrescu – Loco Motive (Vlad Dobrescu Remix)

raku & Vlad Dobrescu

  Pe parcursul zilei de ieri, Vlad Dobrescu făcea următorul anunț:

Azi iese varianta originală de la loco motive! Am tras inițial piesa pe beat-ul ăsta al meu după care s-a folosit alt beat pentru albumul lui raku, dar am insistat să iasă şi varianta asta, că d..

DOC – Acum (freestyle)DOC – Acum (freestyle)

După freestyle-ul „Premierea”, semnat de Doc și lansat la sfârșitul lunii noiembrie, acesta revine cu o altă piesă sub această formă.

Album: DOC & Motzu – În HD (Ascultă)Album: DOC & Motzu – În HD (Ascultă)

 Albumul „În HD”, semnat de către DOC și Motzu, lansat în aceeași perioadă a anului trecut, este disponibil pentru a fi ascultat pe canalul de YouTube al label-ului Facem Records.

Nwanda – NW e freestyleNwanda – NW e freestyle

Nwanda lucrează la albumul intitulat „Caleidoscop”, material ce urmează a fi lansat în acestă toamnă, Printre vizitele de la studio-ul în care se înregistrează albumul, acesta a înregistrat mai multe sesiuni de freestyle după cum aflăm în comunicatul de mai jos postat pe pagina de f..

Înregistrare: MIC Check – #8 – Carbon & PhaneÎnregistrare: MIC Check – #8 – Carbon & Phane

Episodul cu numărul 8 al emisiunii MIC Check, realizată și prezentată de către Vlad Dobrescu, aduce în prim plan pe artiștii care au colaborat pentru albumul „AMINI”, unul din cele mai apreciate materiale din hip hop-ul românesc actual.

Video: MIC Check – #01 – Freestyle C.T.C.Video: MIC Check – #01 – Freestyle C.T.C.

În finalul primului episod al emisiunii MIC Check prezentată de către Vlad Dobrescu am avut parte de un moment de freestyle așa cum ați putut auzi în cadrul înregistrării postate de noi zilele trecute în acest articol.

Albumul „Caleidoscop” semnat de către Nwanda va fi lansat în toamna acestui an!Albumul „Caleidoscop” semnat de către Nwanda va fi lansat în toamna acestui an!

Vești bune pentru cei care-i urmăresc activitatea lui Nwanda! MC-ul va lansa în toamna acestui an un nou material, despre care probabil ați auzit, și anume „Caleidoscop”.

Doc, Perry Pete, Del, Subs – aia e… (TAG DAY)Doc, Perry Pete, Del, Subs – aia e… (TAG DAY)

DOC, Perry Pete, Deliric și Subsemnatu au colaborat pentru piesa „aia e”, lansată sub egida Chill Brothers. Piesa este primul single extras de pe albumul „Chill Brothers – TAG DAY”, ce va apărea în toamna acestui an.

Shift feat. Dj Grigo – Un nou începutShift feat. Dj Grigo – Un nou început

A revenit sau după cum spune și titlul piesei ”Un nou început” pentru Shift după foarte multe piese pe care le-a avut în top-ul radio-urilor românești.

Video: Nwanda – Am un planVideo: Nwanda – Am un plan

Nwanda revine cu un nou videoclip, după cel al piesei „Antrenament” lansat în luna august. Piesa care beneficiază de videoclip și se numește „Am un plan” având ca subiect cum era de așteptat pentru ziua în care este lansat, alegerile electorale.

Video: DOC & Motzu – Bula mea feat. Vlad Dobrescu & DeliricVideo: DOC & Motzu – Bula mea feat. Vlad Dobrescu & Deliric

„Bula mea” reprezintă primul single extras de pe albumul la care DOC lucrează împreună cu Motzu. Piesa este realizată în colaborare cu colegii lui DOC din trupa C.T.C. adică Deliric și Vlad Dobrescu.

Video: Nwanda – AntrenamentVideo: Nwanda – Antrenament

Nwanda, membru al label-ului Facem Records, revine cu o nouă piesă după o pauză de peste o jumătate de an, piesă ce anunță lansarea celui de-al doilea material intitulat „Caleidoscop”.

Interviu C.T.C. (DOC, Deliric și Vlad Dobrescu) @ Urban Groove, 2014Interviu C.T.C. (DOC, Deliric și Vlad Dobrescu) @ Urban Groove, 2014

Urban Groove este o emisiune ce își lasă amprenta în hip hop-ul românesc, alături de Brugner care lua primul interviu în anul 2005.

Video: Cabron feat. Deliric – Țara ArdeVideo: Cabron feat. Deliric – Țara Arde

”Țara arde”, este cel mai recent videoclip lansat de Cabron la o piesă în colaborare cu Deliric.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..