NoutĂŢi Fanas

Keri și Nimeni Altu’ au lansat materialul „Franjuri” în mediul online!Keri și Nimeni Altu’ au lansat materialul „Franjuri” în mediul online!

 „Franjuri” reprezintă cel de-al zecelea material al unuia dintre cei mai reprezentați membri ai label-ului Sociopat Records, și anume Nimeni Altu’. Albumul este realizat alături de Keri, producător cu care a colaborat și în anii precedenți.

Fanas – M-ai rănitFanas – M-ai rănit

Fanas

 În cazul în care până în prezent l-ați întâlnit pe Fanas doar în ipostaza de beatmaker, aveți ocazia să îl auziți și ca emcee, căci acesta a lansat o nouă piesă.
 Lansarea sa a avut loc pe parcursul zilei de ieri, prin intermediul canalului de YouTube al acestuia.

Video: Dan Gerosu feat. Ombladon – Dan GerosuVideo: Dan Gerosu feat. Ombladon – Dan Gerosu

 Danez, un apropiat al celor de la 20CM Records, revine cu o nouă piesă care anunță lansarea unui nou material pentru care folosește un alt pseudonim.
 Numele pe care artistul l-a adoptat este și numele viitorului album, acesta fiind „Dan Gerosu”.

Înregistrările edițiilor #32, #33 și #34 ale emisiunii MIC Check au fost lansate în mediul online!Înregistrările edițiilor #32, #33 și #34 ale emisiunii MIC Check au fost lansate în mediul online!

  Pe parcursul zilei de ieri, pe platforma Mixcloud, și-au făcut apariția înregistrările pentru trei ediții ale emisiunii MIC Check, cele cu numărul #32, #33 și #34, pe care le-ați putut auzi live, în săptămânile anterioare, în cadrul emisiunii difuzate la Radio Guerrilla.

We Funk World Tour: Professor Groove, DJ Static, Vlad Dobrescu & Fanas @ București – 20.11.2016We Funk World Tour: Professor Groove, DJ Static, Vlad Dobrescu & Fanas @ București – 20.11.2016

We Funk World Tour este primul eveniment prezent pe site-ul nostru, organizat în localul nou-deschis din București, Jazz Pong, situat în Berceni, lângă Sun Plaza, stația de metrou Piața Sudului, adresa acestuia fiind: Sos. Olteniței, nr. 103.

Concert: Lansare album Keri & Nimeni Altu’ – „Franjuri” @ București – 21.10.2016 (Amânat)Concert: Lansare album Keri & Nimeni Altu’ – „Franjuri” @ București – 21.10.2016 (Amânat)

 Actualizare 20.10.2016: Concertul de lansare din București stabilit pentru mâine a fost amânat, după cum aflăm de pe pagina de facebook a artistului:

 Concertul de lansare din București programat pentru mâine a fost amânat, la fel și cele din țară, încă lucram la album.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

DASH, SEZ și Fanas sunt următorii invitați ai emisiunii MIC Check!DASH, SEZ și Fanas sunt următorii invitați ai emisiunii MIC Check!

 Până în prezent, în cadrul emisiunii MIC Check ați putut auzi discuții dintre moderatorii acesteia și diverși MCs, producători, DJs și chiar grafferi.

Album: Fanas & DJ Grigo – „Beat Tape Volume 1” (Ascultă)Album: Fanas & DJ Grigo – „Beat Tape Volume 1” (Ascultă)

  Pe data de 28 iulie a acestui an, Fanas a lansat pe canalul său de YouTube un mix pentru un prim volum al unui beat tape, realizat alături de DJ Grigo. În prezent, același artist menționat în primă instanță a publicat întregul material, acesta fiind compus din 20 de instrumentale.

Concert: Dublă lansare LP: Macanache – „Interzis & Comedia” @ București – 14.10.2016Concert: Dublă lansare LP: Macanache – „Interzis & Comedia” @ București – 14.10.2016

  Pe data de 14 octombrie, Macanache va susține un concert în Club Maxx din București, în scopul unei duble lansări de LP: „Interzis & Comedia”.

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

Fanas – Beat Tape Vol.1 (feat. DJ Grigo)Fanas – Beat Tape Vol.1 (feat. DJ Grigo)

 Fanas, câștigătorul competiției de „beatmakers” din cadrul primei ediții a evenimentului Battle On Arena, a lansat pe canalul său de YouTube un prim volum al unui beat tape, realizat alături de DJ Grigo, care s-a ocupat de scratch-uri.

Macanache – E sănătosMacanache – E sănătos

 A trecut mai bine de o lună de la lansarea piesei intitulate „Mesajul”, iar Macanache revine în atenția noastră cu o alta! În cadrul său, ne vorbește despre ce este sănătos, după cum îi este și numele: „E sănătos”.

Concert: Carbon a.s. NarcoBranco @ București – 11.03.2016Concert: Carbon a.s. NarcoBranco @ București – 11.03.2016

 Carbon, cunoscut acum și sub pseudonimul NarcoBranco, va susține un concert în clubul bucureștean Fabrica, pe data de 11 martie, începând cu ora 21:00. Lista invitaților din cadrul acestui concert este compusă din DJ Grigo, DJ Nasa, Fanas și Dash (Live MPC session), Mihnea și Jack.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..