NoutĂŢi fantome

Video: Fantome – Casa Bântuită feat. AFO, Faust & Power pe VinilVideo: Fantome – Casa Bântuită feat. AFO, Faust & Power pe Vinil

Fantome

 Cea mai recentă piesă lansată de trupa Fantome este intitulată „Casa Bântuită” și a fost publicată astăzi pe canalul de YouTube al celor de la Culese din Cartier.
 Piesa aduce împreună mai mulți artiști, fiind interpretată de către Fănescu, AFO și Faust.

Video: Fantome & Nimeni Altu’ – Pământul StrămoşescVideo: Fantome & Nimeni Altu’ – Pământul Strămoşesc

Fantome și Nimeni Altu’
  Grupul muzical intitulat Fantome a colaborat alături de Nimeni Altu’ pentru realizarea unei noi piese, ce a fost lansată astăzi.

Album: JAZZ 8 – JaZZoMetric (ascultă)Album: JAZZ 8 – JaZZoMetric (ascultă)

 JAZZ 8, membru al trupei The Bridge Committee și al label-ului SickSound Crew lansează astăzi materialul „JaZZoMetric”.

Video: JAZZ 8 x Fantome – Pământul se-nvârte sub pașii meiVideo: JAZZ 8 x Fantome – Pământul se-nvârte sub pașii mei

 JAZZ 8, membru al trupei The Bridge Committee și al proiectului SickSound Crew revine cu o nouă piesă ce presupune o colaborare inedită alături de trupa Fantome, ei fiind cei responsabili de instrumentalul piesei.

Retrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSound

 Întâmpinăm vara cu o „cutiuță de amintiri” lăsată de luna mai, care se concretizează în totalitatea informațiilor pe care le-ați putut afla, în legătura cu cultura pe care o îndrăgiți, prin intermediul site-ului BlackSheepSound, pe parcursul acesteia.

Video: Fantome – Răscolind Tot Universul (cu Vali Umbră)Video: Fantome – Răscolind Tot Universul (cu Vali Umbră)

 În această seară, îi surprindem pe cei de la Fantome „Răscolind Tot Universul”, împreună cu Vali Umbră, prin intermediul noii piese pe care au lansat-o.

Macanache & Fantome – PrieteniiMacanache & Fantome – Prietenii

„Prietenii” este cea mai recentă piesă semnată de către Macanache și realizată în colaborare cu trupa Fantome cei responsabili pentru instrumental.
Melodia a fost înregistrată în Selective Studio unde TheWatcher s-a ocupat de mix și master.

Concurs: Câștigă două invitații la theJam #5 – Prop Dylan [SE] | Fantome | Macanache | K-Lu | Vlad Dobrescu @ Colectiv – 16.10.2015Concurs: Câștigă două invitații la theJam #5 – Prop Dylan [SE] | Fantome | Macanache | K-Lu | Vlad Dobrescu @ Colectiv – 16.10.2015

Vineri, 16 octombrie, vă invităm la unul din cele mai importante evenimente din această lună, asta deoarece scena festivalului theJam revine în București în clubul Colectiv unde vor concerta următorii artiști: Prop Dylan, Fantome, Macanache și K-Lu, iar atmosfera de început și încheie..

Înregistrare: Subcarpați & Cred Că Sunt Extraterestru @ Check This OutÎnregistrare: Subcarpați & Cred Că Sunt Extraterestru @ Check This Out

 Am decis să împărtășesc cu voi această înregistrare deoarece deși este una scurtă, este destul de complexă și explică într-un mod ușor de înțeles diferența dintre Subcarpați, Fantome, Argatu’, Frații Grime și Cred Că Sunt Extraterestru.

Album: Argatu’ – Volumul III (Descarcă)Album: Argatu’ – Volumul III (Descarcă)

 După cum știți, în cadrul evenimentului muzical SoundCheck Fest care s-a desfășurat în această seară, au avut loc trei mari premiere: două lansări de trupă, acestea fiind reprezentate de trupa Fantome și trupa Cred că sunt extraterestru și lansarea unui nou album semnat de către A..

Video: Cred Că Sunt Extraterestru – Start RecVideo: Cred Că Sunt Extraterestru – Start Rec

După cum bine știți, în acest week-end Bucureștiul va găzdui primul festival cu porțile deschise în timpul probelor de sunet – „SoundCheck Fest 021”.

Sunteți pregătiți pentru prima ediție SoundCheck Fest 021?Sunteți pregătiți pentru prima ediție SoundCheck Fest 021?

 Sunteți pregătiți pentru o zi plină de „muzică de bântuială”? Dacă da, nu trebuie să ratați prima ediție festivalului SoundCheck Fest 021, care va avea loc pe 30 mai!
 Întâi de toate, SoundCheck Fest este primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet,..

Album: Culese din Cartier prezintă: Fantome – Micul Paris (descarcă)Album: Culese din Cartier prezintă: Fantome – Micul Paris (descarcă)

 Știm cu toți că „ziua bună se cunoaște de dimineață”, iar în această dimineață am avut plăcerea să văd că Fantome – o nouă trupă de „cules folclor din cartier” au lansat primul lor album intitulat „Micul Paris”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..