NoutĂŢi faust

Faust a lansat site-ul personal!Faust a lansat site-ul personal!

 Faust începe anul 2017 în plină activitate, pentru că după lansarea piesei „Trasee” de acum 6 zile, piesă ce anunță lansarea unui nou material, acesta revine cu o nouă știre, și anume lansarea site-ului personal.

Faust – TraseeFaust – Trasee

 Faust ne prezintă astăzi prima piesă din acest an, aceasta se numește „Trasee” și este realizată pe un instrumental produs de către J Saw, membru al label-ului Paranoia13.

Faust anunță lansarea unui nou material, făcând publică o piesă din cadrul său!Faust anunță lansarea unui nou material, făcând publică o piesă din cadrul său!

Faust

 Conform celei mai recente postări făcute de către Faust pe rețeaua de socializare Facebook, acesta urmează să lanseze un nou material! Numele său nu a fost dezvăluit, însă din spusele MC-ului putem afla că va conține 14 piese.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Concert: Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera @ Arad – 22.10.2016Concert: Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera @ Arad – 22.10.2016

  După concertul pe care îl vor susține în Timișoara, Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera vor concerta seara următoare, pe data de 22 octombrie, în Grădina Roșie din Arad. Evenimentul începe la ora 21:00, prețul unui bilet fiind de 15 ron.

Concert: Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera @ Timișoara – 21.10.2016Concert: Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera @ Timișoara – 21.10.2016

  Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera își continuă turneul de evenimente prin țară, urmând să concerteze pe data de 21 octombrie în MIB Hub, Timișoara. Evenimentul va începe la ora 21:00, deschiderea urmând să fie realizată de către Hip Hop TM Crew.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Concert: Faust, Bocaseca, Egris, DJ Sfera @ Brașov – 08.10.2016Concert: Faust, Bocaseca, Egris, DJ Sfera @ Brașov – 08.10.2016

  La doar o zi distanță de concertul pe care îl vor susține în Sibiu, Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera se vor îndrepta spre orașul Brașov, unde vor susține un alt concert împreună.

Concert: Faust, Bocaseca, Egris, DJ Sfera @ Sibiu – 07.10.2016Concert: Faust, Bocaseca, Egris, DJ Sfera @ Sibiu – 07.10.2016

  În cazul în care locuiți în Sibiu sau vă aflați în trecere prin orașul respectiv și vă doreați să ajungeți la un concert cu Faust, Bocaseca, Egris sau DJ Sfera, o veți putea face pe data de 7 octombrie, zi în care toți cei patru artiști vor concerta în Sibiu!
 Evenimentul se va..

Phunk B – Pfff cu Faust, Ferat & DJ FlowPhunk B – Pfff cu Faust, Ferat & DJ Flow

 Phunk B, membru al label-ului Paranoia13, se află într-o perioadă productivă din punct de vedere muzical, ca drept dovadă sunt piesele lansate în ultimele săptămâni.

Video: Bocaseca – Saudită / Să înceapăVideo: Bocaseca – Saudită / Să înceapă

 Bocaseca își continuă activitatea în hip hop-ul românesc, lansând piesa „Saudită / Să înceapă”, care beneficiază și de un videoclip realizat de către Faust. Instrumentalul piesei este produs de către Noise System, de scratch-uri ocupându-se DJ Al*bu.

Video: Sișu Tudor cu Karie – StrategieVideo: Sișu Tudor cu Karie – Strategie

La scurt timp de la lansarea videoclipului piesei intitulate „Un drum lung”, Sișu Tudor revine cu videoclipul unei altei piese extrase din cadrul aceluiași material, și anume „Strategie”, a cărei lansare a avut loc pe parcursul zilei de ieri.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Video: Faust – Așa cum crezi feat. BocasecaVideo: Faust – Așa cum crezi feat. Bocaseca

„Așa cum crezi” este numele uneia dintre piesele care alcătuiesc tracklist-ul celui mai recent album lansat de către Faust, și anume „Strictul Necesar”.

Video: MIC Check – #18 – Freestyle Phunk BVideo: MIC Check – #18 – Freestyle Phunk B

 În prima parte a acestei zile, v-am prezentat înregistrarea video a sesiunii live pe care Faust și Phunk B au susținut-o în cadrul studioului Cutover din București.

Recenzii

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..