NoutĂŢi faust

SpoT feat. Faust & DJ Twist – Pas cu pasSpoT feat. Faust & DJ Twist – Pas cu pas

SpoT
SpoT a făcut publică o piesă a cărei producție îi aparține, intitulată „Pas cu pas”. Piesa este o colabroare a artistului cu Faust, un foarte apreciat MC din noul val, acompaniat de DJ Wicked prin scratch-uri.

Video: Faust – Foc feat. Hawk & DJ NasaVideo: Faust – Foc feat. Hawk & DJ Nasa

După piesele „Repaus”, „Trasee” și „Labirint”, Faust revine cu o nouă melodie ce va fi inclusă pe următorul material al artistului, intitulat „Stări”.

Concert: Releveu & Șerbănesku @ Sibiu – 25.03.2017Concert: Releveu & Șerbănesku @ Sibiu – 25.03.2017

  Pe data de 25 martie a acestui an Releveu va susține un concert în Sibiu, acesta fiind cel de-al doilea concert pe care artistul în organizează în acest oraș.
 El va fi însoțit pe scenă de către Șerbănesku, Artefact, Esu și Fiul Risipitor.

Video: Egris – Vibrații caldeVideo: Egris – Vibrații calde

Egris

 În cazul în care vă doreați să auziți ceva nou din partea lui Egris, puteți să o faceți prin intermediul piesei lansate de către acesta pe parcursul zilei de astăzi.

Concert: Faust & Bocaseca @ Bușteni – 04.02.2017Concert: Faust & Bocaseca @ Bușteni – 04.02.2017

Faust & Bocaseca

Pe data de 4 februarie, Faust & Bocaseca își continuă turneul de concerte prin țară, dar de această dată nu vor fi însoțiți nici de DJ Sfera, nici de Egris. Concertul va avea loc în Inside Bar, în Bușteni.

Video: Faust – Labirint feat. DJ SchepsisVideo: Faust – Labirint feat. DJ Schepsis

Faust

 La începutul acestei luni calendaristice, Faust a făcut public un teaser prin care anunța lansarea unei noi piese. Numele său este „Labirint” iar a sa lansare a avut loc chiar în această zi, prin intermediul platformei online YouTube.

Faust a lansat site-ul personal!Faust a lansat site-ul personal!

 Faust începe anul 2017 în plină activitate, pentru că după lansarea piesei „Trasee” de acum 6 zile, piesă ce anunță lansarea unui nou material, acesta revine cu o nouă știre, și anume lansarea site-ului personal.

Faust – TraseeFaust – Trasee

 Faust ne prezintă astăzi prima piesă din acest an, aceasta se numește „Trasee” și este realizată pe un instrumental produs de către J Saw, membru al label-ului Paranoia13.

Faust anunță lansarea unui nou material, făcând publică o piesă din cadrul său!Faust anunță lansarea unui nou material, făcând publică o piesă din cadrul său!

Faust

 Conform celei mai recente postări făcute de către Faust pe rețeaua de socializare Facebook, acesta urmează să lanseze un nou material! Numele său nu a fost dezvăluit, însă din spusele MC-ului putem afla că va conține 14 piese.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Concert: Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera @ Arad – 22.10.2016Concert: Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera @ Arad – 22.10.2016

  După concertul pe care îl vor susține în Timișoara, Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera vor concerta seara următoare, pe data de 22 octombrie, în Grădina Roșie din Arad. Evenimentul începe la ora 21:00, prețul unui bilet fiind de 15 ron.

Concert: Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera @ Timișoara – 21.10.2016Concert: Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera @ Timișoara – 21.10.2016

  Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera își continuă turneul de evenimente prin țară, urmând să concerteze pe data de 21 octombrie în MIB Hub, Timișoara. Evenimentul va începe la ora 21:00, deschiderea urmând să fie realizată de către Hip Hop TM Crew.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Concert: Faust, Bocaseca, Egris, DJ Sfera @ Brașov – 08.10.2016Concert: Faust, Bocaseca, Egris, DJ Sfera @ Brașov – 08.10.2016

  La doar o zi distanță de concertul pe care îl vor susține în Sibiu, Faust, Bocaseca, Egris și DJ Sfera se vor îndrepta spre orașul Brașov, unde vor susține un alt concert împreună.

Concert: Faust, Bocaseca, Egris, DJ Sfera @ Sibiu – 07.10.2016Concert: Faust, Bocaseca, Egris, DJ Sfera @ Sibiu – 07.10.2016

  În cazul în care locuiți în Sibiu sau vă aflați în trecere prin orașul respectiv și vă doreați să ajungeți la un concert cu Faust, Bocaseca, Egris sau DJ Sfera, o veți putea face pe data de 7 octombrie, zi în care toți cei patru artiști vor concerta în Sibiu!
 Evenimentul se va..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..