NoutĂŢi flegme și confetti Vol.2 Deal (The Lost Songs)

Premieră: Cosy feat. Vladone – Cei mai adevărați aniPremieră: Cosy feat. Vladone – Cei mai adevărați ani

Cosy, artistul brăilean, revine astăzi în premieră pentru BlackSheepSound cu o nouă piesă de pe albumul ”Batiste, lacrimi, flegme și confetti Vol. 2 Deal (The Lost Songs)”. Aceasta se numește ”Cei mai adevărați ani” și este o colaborare cu Vladone.

Cosy – La modă feat. Mary MCosy – La modă feat. Mary M

Pe Cosy îl cunoașteți cu siguranță. Da, este acel artist din Brăila care lansează în ultimul timp pe canalul său oficial de Youtube, piese extrase de pe materialul intitulat „Batiste, lacrimi, flegme și confetti Vol. 2 Deal (The Lost Songs)”.

Cosy – E totul bineCosy – E totul bine

La scurt timp după ce a lansat ”România Sud” în colaborare cu Mark One & Euforic, Cosy revine cu o nouă piesă, extrasă de pe materialul intitulat ”Batiste, lacrimi, flegme și confetti Vol.2 Deal (The Lost Songs)”, numită ”E totul bine”.
Instrumentalul stă sub egida C.P.R

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..