NoutĂŢi Fliptrix

Video: Fliptrix – Astral PlainingVideo: Fliptrix – Astral Plaining

Fliptrix

La scurt timp de la lansarea videoclipului animat realizat pentru piesa intitulată „The Lion’s Den”, Fliptrix revine cu videoclipul unei alte piese extrase din cadrul aceluiași material.

Video: Fliptrix – The Lion’s DenVideo: Fliptrix – The Lion’s Den

Fliptrix

 La aproape o lună scursă de la lansarea piesei intitulate „One Time”, MC-ul britanic Fliptrix revine cu o nouă piesă. Aceasta face parte, de asemenea, din cadrul tracklist-ului albumului „Patterns Of Escapism”, lansat pe parcursul anului precedent.

Fliptrix – One TimeFliptrix – One Time

Fliptrix

 La scurt timp de la lansarea videoclipului piesei „Smoke Lingers Always”, Fliptrix revine cu o nouă piesă. Aceasta face parte din tracklist-ul albumului „Patterns of Escapism”, la fel ca și cea de care este precedată.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Video: Fliptrix – Smoke Lingers Always feat. King KashmereVideo: Fliptrix – Smoke Lingers Always feat. King Kashmere

 O altă piesă extrasă din cadrul celui mai recent album lansat de către Fliptrix este cea intitulată „Smoke Lingers Away”, pe care artistul britanic a realizat-o alături de King Kashmere.

Video: Fliptrix – Thunder CloudsVideo: Fliptrix – Thunder Clouds

  „Thunder Clouds” este denumirea piesei cu numărul șase din cadrul noului album pe care Fliptrix se pregătește să îl lanseze în această lună.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Video: Fliptrix – Patterns Of EscapismVideo: Fliptrix – Patterns Of Escapism

 Data lansării albumului intitulat „Patterns Of Escapism” se apropie, aceasta fiind 25 noiembrie, iar până atunci, artistul britanic Fliptrix a lansat piesa ce ocupă locul trei în cadrul tracklist-ului său, purtând și numele materialului respectiv.

Video: Fliptrix – Exclusive barsVideo: Fliptrix – Exclusive bars

  Artistul londonez cunoscut sub numele de Fliptrix, fondator al High Focus Records, a lansat pe canalul de YouTube al High Focus un nou videoclip, cu scopul de a își promova viitorul album.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Video: Dabbla – EverythingVideo: Dabbla – Everything

 Dabbla este numele unui artist despre care nu v-am mai vorbit până acum, dar care s-a făcut remarcat în ultimele luni cu ajutorul pieselor extrase din cadrul albumului său de debut intitulat „Year Of The Monkey”, lansat prin intermediul High Focus Records, la începutul acestei luni calen..

Video: Fliptrix – The PoltergeistVideo: Fliptrix – The Poltergeist

 „The Poltergeist” este numele celei mai noi piese lansate de către Fliptrix, artist britanic ce își desfășoară activitatea în cadrul labelului High Focus.

Retrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSound

Noul an este aici, iar înainte de a ne continua activitatea, dorim să ne amintim de ceea ce a însemnat luna decembrie pentru BlackSheepSound.
Ca de fiecare dată, conținutul pe care vi l-am prezentat a fost alcătuit din știri, evenimente, noi piese, videoclipuri, albume, etc.

Dirty Dike – Great Attempt (feat. Fliptrix)Dirty Dike – Great Attempt (feat. Fliptrix)

 Dirty Dike a lansat o altă piesă extrasă de pe albumul „Sucking On Prawns In The Moonlight” în mediul online. Aceasta ocupă locul 1 în tracklist-ul albumului și poartă numele de „Great Attempt”.

Illinformed – Blunderbuss (feat. Sonnyjim, Fliptrix & DJ Getz)Illinformed – Blunderbuss (feat. Sonnyjim, Fliptrix & DJ Getz)

În acest an, pe lângă lansarea albumului „The Man With The Foggy Eyes”, alături de unul dintre membrii labelului High Focus, și anume Verb T, Illinformed a lansat un alt material intitulat „The Mould Tape”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..