NoutĂŢi Flou Rege

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

DJ Nasa – Vânători de vise (feat. Nwanda & Flou Rege)DJ Nasa – Vânători de vise (feat. Nwanda & Flou Rege)

 DJ Nasa a lansat o nouă piesă pe canalul de YouTube al FacemRecords. Aceasta poartă denumirea de „Vânători de vise” și este o colaborare alături de Nwanda & Flou Rege.

Live Kulture prezintă: Dragonu AKA 47, Cred Că Sunt Extraterestru, Flou Rege, DJ Oldskull @ Control Club – 13.12.2015Live Kulture prezintă: Dragonu AKA 47, Cred Că Sunt Extraterestru, Flou Rege, DJ Oldskull @ Control Club – 13.12.2015

  Live Kulture ne prezintă un eveniment în care cultura urbană va prinde viață, fiind reprezentată de partea de MCing și DJing a hip hop-ului.

Concert: Lansare album Chimie – „BioChimie Vol.1” @ București – 06.12.2015Concert: Lansare album Chimie – „BioChimie Vol.1” @ București – 06.12.2015

 Ascultătorii bucureșteni de hip-hop românesc se pot bucura de un eveniment în cadrul căruia vor fi prezenți artiști importanți ai acestei culturi, din țara noastră.

Artiștii români vă îndeamnă să fiți solidari alături de ei pe O MARE SCENĂ!Artiștii români vă îndeamnă să fiți solidari alături de ei pe O MARE SCENĂ!

O mare scenă, o mare „casă”, o mare familie, și enumerarea ar putea continua. Asta a reprezentat Colectiv pentru mulți dintre artiștii români, printre care se numără și cei ai muzicii underground. Astfel, aceștia s-au unit și încearcă să ajute cu ce au ei mai bun – muzica.

Înregistrare: ALAN & KEPA @ Adevărul Live – 08.09.2015Înregistrare: ALAN & KEPA @ Adevărul Live – 08.09.2015

 După cum bine știți, în cadrul emisiunii intitulate „Adevărul Live”, moderată de către Victor Arvunescu, am avut ocazia să îi urmărim pe anumiți artiști din hip hop-ul românesc, ultimii doi fiind Dragonu AKA 47 și Flou Rege.

Retrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSound

 A mai trecut o lună și așa cum v-am obișnuit, a venit timpul să vă aduc aminte ce anume s-a întâmplat în hip hop, în luna precedentă.

Înregistrare: Flou Rege @ Adevărul LIVE – 26.08.2015 (Video)Înregistrare: Flou Rege @ Adevărul LIVE – 26.08.2015 (Video)

 Seria emisiunilor „Adevărul LIVE” în cadrul cărora sunt invitați reprezentanți ai hip hop-ului românesc continuă, iar invitatul de astăzi al lui Victor Arvunescu este Alexandru Ciobanu, cunoscut sub numele de Flou Rege.

Concert: Flou Rege vs. DJ Al*Bu @ Timișoara – 17.07.2015Concert: Flou Rege vs. DJ Al*Bu @ Timișoara – 17.07.2015

Se pare că această vară nu este atât de monotonă pe cât credeam și concertele de rap continuă să aibă loc. Cei din Timișoara vor putea asista la un concert de rap de calitate marca Flou Rege vs. DJ Al*Bu în acest sfârșit de săptămână.

Află în ce zile ale festivalului Airfield vor concerta artiștii pe care dorești să îi auzi!Află în ce zile ale festivalului Airfield vor concerta artiștii pe care dorești să îi auzi!

Organizatorii festivalului Airfield au anunțat zilele în care artiștii urmează să își susțină concertele, începând cu data de 30 iulie și sfârșindu-se pe data de 2 august.

Concert: Chimie & Flou Rege & DJ Al*Bu @ Iași – 29.05.2015Concert: Chimie & Flou Rege & DJ Al*Bu @ Iași – 29.05.2015

 Vești bune pentru ascultătorii de rap românesc din Iași! Vineri, pe 29 mai, orașul celor șapte coline va găzdui un concert marca Chimie & Flou Rege & DJ Al*Bu.

raku a făcut publică o altă piesă de pe albumul „7”!raku a făcut publică o altă piesă de pe albumul „7”!

După ce în luna martie a acestui ne-a oferit piesa „Mașina de rime”, care beneficiază și de un videoclip, pe care-l puteți vedea aici, raku – MC-ul care „face o muzică hibridă” vine cu o altă piesă extrasă de pe albumul „7”, și anume „Pe Beatbox”.

Dragonu, Chimie, Omu Gnom, Flou Rege, CenzuraH și Vorbă vor juriza Finala Ultimatum Pentru Artă! (Club Hangover – București)Dragonu, Chimie, Omu Gnom, Flou Rege, CenzuraH și Vorbă vor juriza Finala Ultimatum Pentru Artă! (Club Hangover – București)

Unic Production, în colaborare cu Supreme Soundz Entertainment, are plăcerea să vă invite la finala concursului Ultimatum Pentru Artă 2015!
Competiția deschisă de rap a debutat în anul 2005 și a contribuit la promovarea unor artiști acum bine-cunocuți, precum El Nino, Gani, Mutu (Vio..

Concert: Flou Rege vs. DJ Al*Bu @ Botoșani – 21.03.2015Concert: Flou Rege vs. DJ Al*Bu @ Botoșani – 21.03.2015

Se pare că Flou Rege și DJ Al*Bu au de gând să se plimbe prin mai multe părți din țară, căci după ce au fost în Rădăuți, artiștii urmează să susțină un concert și în Botoșani. Evenimentul va avea loc pe data de 21 martie a acestui an, în Smart Cafe, începând cu ora 21:00.

Jeru the Damaja & The Beatnuts vin în România!Jeru the Damaja & The Beatnuts vin în România!

Nu cred că mai este nevoie să fac alte prezentări în momentul în care spun că Jeru the Damaja & The Beatnuts vin în România, asta doar în cazul în care nu ești ascultător de hip-hop și nu ai auzit de ei vreodată.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..