NoutĂŢi Frank Ocean

Video: Frank Ocean – Biking (feat. Jay Z & Tyler The Creator)Video: Frank Ocean – Biking (feat. Jay Z & Tyler The Creator)

Frank Ocean
  Artistul american Frank Ocean a revenit cu producția video a piesei „Biking”. Melodia este o colaborare alături de Jay Z și Tyler The Creator, fiind lansată prin intermediul emisiunii „Beats 1 Radio Show”.

Album: Jay-Z – Magna Carta Holy Grail (Copertă / Tracklist)Album: Jay-Z – Magna Carta Holy Grail (Copertă / Tracklist)

A fost publicată coperta noului album semnaz Jay-Z, care se intitulează „Magna Carta Holy Grail„, acesta fiind lansat în exclusivitate pentru utilizatorii de Samsung Android, pe data de 4 iulie.

Frank Ocean – Blue WhaleFrank Ocean – Blue Whale

La cateva luni de la lansarea albumului sau de debut, „channel: ORANGE”, care s-a bucurat de un real succes, Frank Ocean revine cu un nou single. Piesa poarta numele „Blue Whale” si ne-a fost oferita la ascultare prin intermediul contului de Tumblr al artistului.

Frank Ocean – Pink Matter (feat. Andre 3000)Frank Ocean – Pink Matter (feat. Andre 3000)

Dupa ce ne-a surprins cu lansarea materialului „Channel Orange” cu o saptamana inainte de data stabilita, Frank Ocean revine acum cu una din piesele sale. „Pink Matter” este o colaborare a artistului cu Andre 3000. Asculta piesa in cele ce urmeaza.

Twista – Thinking About You (Remix)Twista – Thinking About You (Remix)

Frank Ocean este un artist foarte apreciat de Twista, motiv pentru care acesta a realizat si un remix dupa arhicunoscuta piesa „Thinking About You” a acestuia.

Video: Frank Ocean – Swim GoodVideo: Frank Ocean – Swim Good

”Swim Good” este cea mai recenta piesa a lui Frank Ocean, ea face parte din albumul Nostalgia Ultra. Tot ce va mai pot spune este ca oficialul clip si-a facut aparitia.

Video: Frank Ocean – Thinking About YouVideo: Frank Ocean – Thinking About You

Se pare ca Frank Ocean vrea sa-si surprinda din ce in ce mai mult fanii. Asadar artistul a lansat de curand atat un videoclip cat si o piesa. Va invit sa urmariti clipul piesei ”Thinking About You”.

Frank Ocean – TryFrank Ocean – Try

Pana cand Frank va reveni cu noul sau proiect va prezint piesa ” Try ” produsa de Midi Mafia.

Prodigy – Up North Service (Novacane Freestyle)Prodigy – Up North Service (Novacane Freestyle)

Prodigy a realizat un freestyle avand la baza piesa „Novacane” a lui Frank Ocean.

Joe Budden – Ordinary Love Shit Pt. 3 (Closure)Joe Budden – Ordinary Love Shit Pt. 3 (Closure)

Acum avem parte de 6 minute si jumatate de calitate, marca Joe Budden pe instrumentalul piesei „Novacane” a lui Frank Ocean, intr-un cuvant: tare! Aplecati-va urechile!

..

Album: Frank Ocean – Nostalgia, ULTRAAlbum: Frank Ocean – Nostalgia, ULTRA

Azi va prezint noul album la tanarului Frank Ocean. Proiectul imi trezeste amintiri placute, cu o voce inconfundabila si genuri ca soul, R&B, electro si versuri profunde, acesta imi trezeste nostalgia legata de Maxwell, Beck si cateva piese de pe albumul 808’s al lui Kanye West.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..