NoutĂŢi fratele costel

Omu Gnom lansează noul său material în Cluj-Napoca!Omu Gnom lansează noul său material în Cluj-Napoca!

Ascultătorii de hip hop românesc din Cluj-Napoca se pot bucura de o veste bună, căci Omu Gnom urmează să își lanseze noul său material intitulat „!?” în club Stage.

Concert: Ateliere de creație @ București – 28.05.2015Concert: Ateliere de creație @ București – 28.05.2015

De această dată vin cu o veste bună pentru asculătorii bucureșteni de hip hop românesc, fiindcă băieții de la Ateliere de creație urmează să susțină un concert în clubul B52, pe data de 28 a acestei luni.

Ateliere de creație lansează videoclipul piesei „O, nu”!Ateliere de creație lansează videoclipul piesei „O, nu”!

„O, nu, albii ăștia din nou!” și de această dată au revenit cu un videoclip! Da, după cum ați putut citi și în titlul articolului, băieții de la Ateliere de creație lansează producția video a piesei intitulate „O, nu”, care este extrasă de pe cel mai recent material al acesto..

Lansare: Ateliere de Creație – „Ore Suplimentare” @ Buzău – 27.03.2015Lansare: Ateliere de Creație – „Ore Suplimentare” @ Buzău – 27.03.2015

Vin cu o veste bună pentru ascultătorii de hip-hop din Buzău, căci băieții de la Ateliere de Creație vin pe data de 27 a acesti luni, adică mâine, să își lanseze noul material intitulat „Ore Suplimentare”. Evenimentul va avea loc în Underground Pub, începând cu ora 21:00.

Interviu: Ateliere de Creație „Probabil va mai apărea la un moment dat măcar un al treilea album semnat Ateliere de Creație”Interviu: Ateliere de Creație „Probabil va mai apărea la un moment dat măcar un al treilea album semnat Ateliere de Creație”

 
„O, nu, albii ăștia din nou!” – Da, de această dată am avut plăcerea să discut cu una din trupele de hip-hop românesc, pe care le apreciez foarte mult datorită mesajelor pe care le transmit prin intermediul versurilor lor.

Ateliere de Creație lansează „Ore Suplimentare” și pe Youtube!Ateliere de Creație lansează „Ore Suplimentare” și pe Youtube!

După cum bine știți, băieții de la Ateliere de Creație lansează în această lună cel de-al doilea material din discografia lor, album ce se intitulează „Ore Suplimentare”. Numărul track-urilor ce se regăsesc pe acest album este același ca și pe „Program de lucru” și anume 17.

Album: Ateliere de Creație – Ore suplimentare (descarcă / tracklist)Album: Ateliere de Creație – Ore suplimentare (descarcă / tracklist)

După cum vă anunțam acum o săptămână, grupul Ateliere de Creație pregătește materialul cu numărul doi intitulat „Ore suplimentare”, iar începând de astă seară el poate fi descărcat mulțumită concepțiilor pe care artiștii le au în legătură cu lansarea materialelor.

Ateliere de Creație lansează un nou material!Ateliere de Creație lansează un nou material!

Acum doi ani, băieții de la Ateliere de Creație lansau materialul intitulat „Program de lucru”, iar acum revin cu un nou album.

Ateliere de Creație urmează să lanseze un nou material!Ateliere de Creație urmează să lanseze un nou material!

Când spunem Ateliere de Creație înseamnă că ne referim la Omu Gnom, Celălalt, Fratele Costel și DJ Pilu. Sunt sigur că îi cunoașteți, având în vedere faptul că sunt unii dintre cei mai apreciați artiști din undergroundul românesc.

Ateliere de Creație – Moment de reculegereAteliere de Creație – Moment de reculegere

O zi încărcată în hip hop-ul românesc datorită alegerilor electorale de astăzi lucru ce livrează subiecte pentru piesele artiștilor de hip hop românesc.
Așadar băieții de la Ateliere de Creație, adică Celălalt, Fratele Costel, Omu Gnom, ne prezintă piesa „Moment de reculegere”.

Video: Celălalt – Afilieri de palmares cu Fratele Costel și DJ PiluVideo: Celălalt – Afilieri de palmares cu Fratele Costel și DJ Pilu

Celălalt ne prezintă o nouă piesă extrasă de pe viitorul său material intitulat „961„. Aceasta poartă numele de „Afilieri de palmares” și este o colaborare cu Fratele Costel și DJ Pilu, având premiera aici.

Video: Celălalt – Amalgam (cu DJ Pilu)Video: Celălalt – Amalgam (cu DJ Pilu)

În urmă cu puțin timp, unul dintre membrii trupei intitulate Ateliere de Creație și anume Celălalt, a lansat pe Youtube o nouă piesă extrasă de pe viitorul său material numit „961” ce va fi lansat la jumătatea acestui an.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..