NoutĂŢi Freddie Gibbs

Statik Selektah pregătește un nou material!Statik Selektah pregătește un nou material!

 Se pare că Statik Selektah nu-și irosește timpul, ci muncește încontinuu, fie „având grijă” de platane fiind DJ în cadrul unor mari concerte din lume, producând piese pentru alți artiști sau punându-și la punct propriile materiale.

Video: Freddie Gibbs – ProntoVideo: Freddie Gibbs – Pronto

 Astăzi artistul american Freddie Gibbs a lansat videoclipul piesei „Pronto” care este un extras de pe EP-ul cu același nume.
 De producția piesei s-au ocupat Mikhail & Pops iar mix/masterul acesteia a fost realizat de Sidney „Speakerbomb” Miller.

Sean Price – Remember (feat. Freddie Gibbs)Sean Price – Remember (feat. Freddie Gibbs)

În această seară, vă invităm să ascultați alături de noi încă o piesă semnată de Sean Price, ce poartă numele „Remember”. Melodia este interpretată alături de Freddie Gibbs și este extrasă de pe materialul „Mic Tyson” ce a fost lansat acum 2 zile.

Video: Method Man – Built For This (feat. Freddie Gibbs & Streetlife)Video: Method Man – Built For This (feat. Freddie Gibbs & Streetlife)

Acum ceva timp v-am prezentat aici piesa „Built For This” interpretată de Method Man, Freddie Gibbs și Streetlife. Începând de astăzi, avem ocazia să urmărim și videoclipul acestei melodii, ce a fost regizat de DanTheMan.

Freddie Gibbs – Go For It (feat. Young Jeezy)Freddie Gibbs – Go For It (feat. Young Jeezy)

In aceasta seara avem ocazia sa ascultam o noua piesa ce urmeaza sa fie inclusa pe materialul „Baby Face Killa” al lui Freddie Gibbs. Melodia despre care va spuneam se numeste „Go For It” si este realizata in colaborare cu Young Jeezy, fiind produsa de Bobby Kritical.

Method Man – Built For This (feat. Freddie Gibbs & Streetlife)Method Man – Built For This (feat. Freddie Gibbs & Streetlife)

Method Man revine astazi cu un nou single, dupa o pauza destul de lunga. Melodia poarta numele „Built For This” si este un feat. cu Freddie Gibbs si Streetlife.

Tone Trump – Real Niggaz (feat. Young Jeezy, Freddie Gibbs & JW)Tone Trump – Real Niggaz (feat. Young Jeezy, Freddie Gibbs & JW)

Tone Trump a lansat astazi, alaturi de Young Jeezy, Freddie Gibbs si JW piesa „Real Niggaz”. Melodia a fost produsa de Kane Beatz. In plus, pe 31 iulie va fi disponibil un nou proiect ce a primit numele „The New Fresh Prince”. Asculta piesa in cele ce urmeaza.

Freddie Gibbs – Face DownFreddie Gibbs – Face Down

Pe contul oficial de SoundCloud al lui Freddie Gibbs a aparut astazi o noua piesa ce poarta numele „Face Down”. Melodia a aparut pentru prima oara pe mixtape-ul „Str8 Killa No Filla”, insa astazi avem ocazia sa ascultam varianta intreaga a piesei.

Freddie Gibbs – Pull Up (feat. Young Jeezy & T.I.)Freddie Gibbs – Pull Up (feat. Young Jeezy & T.I.)

Freddie Gibbs revine astazi in atentia noastra cu un nou single. Piesa este intitulata „Pull Up” si este un feat. cu Young Jeezy si T.I. . Melodia va fi inclusa pe materialul „Baby Face Killa” ce urmeaza sa fie lansat in curand.

Freddie Gibbs – OVA (feat. Lil Reese)Freddie Gibbs – OVA (feat. Lil Reese)

Freddie Gibbs si Lil Reese au colaborat pentru a lansa astazi piesa „OVA”, produsa de Young Chop. Aceasta urmeaza sa fie inclusa pe mixtape-ul „The New Chicago, Vol. 1” ce va fi lansat in curand. Piesa „OVA” poate fi ascultata sau descarcata putin mai jos.

1982 (Statik Selektah feat. Termanology) – Make It Out Alive (feat. Freddie Gibbs & Crooked I)1982 (Statik Selektah feat. Termanology) – Make It Out Alive (feat. Freddie Gibbs & Crooked I)

Statik Selektah si Termanology revin astazi cu o noua piesa de pe viitorul lor album denumit „2012”. Piesa se numeste „Make It Out Alive” si este un feat. cu Freddie Gibbs si Crooked I.

Freddie Gibbs – Leak Yo ShitFreddie Gibbs – Leak Yo Shit

Freddie Gibbs ne ofera o reprezentatie de aproape un minut si jumatate. Acest freestyle este inclus pe albumul lui DJ Roc, si anume „Midwest Murda„.

Young Jeezy Feat. Freddie Gibbs – The Motto (Remix)Young Jeezy Feat. Freddie Gibbs – The Motto (Remix)

Dupa ce Meek Mill a scos un freestyle dupa piesa „The Motto” care apartine lui Drake, a venit si randul celor doi rapperi (Young Jeezy si Freddie Gibbs) sa-si etaleze versurile pe acest instrumental. Mai jos aveti rezultatul.

Video: Freddie Gibbs & Madlib – ThugginVideo: Freddie Gibbs & Madlib – Thuggin

Dupa lansarea acestei piese, Freddie Gibbs si Madlib s-au gandit ca ar fi mai bine sa ii faca o promovare mai sustinuta. In acest fel a aparut videoclipul pe care il puteti vizualiza mai jos.

Video: Ski Beatz Feat. Freddie Gibbs – IllegalVideo: Ski Beatz Feat. Freddie Gibbs – Illegal

Ski Beatz si Freddie Gibbs formeaza un duo interesant cand vine vorba de colaborari. Mai jos aveti videoclipul uneia dintre cele mai apreciate piese de pe materialul „24Hr Karate School Part 2„.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..