NoutĂŢi Gangrene

Video: Gangrene – Sheet Music (feat. Havoc & Sean Price)Video: Gangrene – Sheet Music (feat. Havoc & Sean Price)

Data de 8 august a fost una semnificativă pentru ascultătorii de hip hop deoarece avea loc lansarea unui nou proiect muzical, cel semnat de Gangrene (The Alchemist & Oh No) al cărui nume este „You Disgust Me”, dar și din cauza veștii care a provocat  multă tristețe – moartea l..

Album: Gangrene – You Disgust Me (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Gangrene – You Disgust Me (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

 Luna trecută, The Alchemist a lansat materialul de instrumentale cu o singură colaborare (cea cu Action Bronson) și un nume neobișnuit – „Retarded Alligator Beats” iar luna aceasta, împreună cu Oh No, a lansat un nou album sub egida Gangrene.

Ascultă: Dilated Peoples – ”Directors Of Photography”Ascultă: Dilated Peoples – ”Directors Of Photography”

Sunt sigur că ați auzit de Evidence, DJ Babu și Rakaa Iriscience. Îi cunoașteți sub numele de Dilated Peoples încă din anul 1992, atunci când au înființat acest grup.

Video: Gangrene (Alchemist & Oh No) – Drink Up (feat. Roc Marciano)Video: Gangrene (Alchemist & Oh No) – Drink Up (feat. Roc Marciano)

Alchemist si Oh No, sau pe scurt, Gangrene, ne ofera astazi vidoclipul piesei „Drink Up”. Melodia este extrasa de pe materialul „Vodka & Ayahuasca” si este in colaborare cu Roc Marciano.

Video: Gangrene – Walk HardVideo: Gangrene – Walk Hard

Gangrene, adica The Alchemist si Oh No, ne prezinta astazi videoclipul piesei „Walk Hard”. Single-ul vine ca o continuare a piesei „Vodka & Ayahuaska” si a fost inclus pe EP-ul „Odditorium” pe care il puteti gasi aici.

Gangrene – Vodka & AyahauscaGangrene – Vodka & Ayahausca

Ce ziceti de o vodka ? :)) Gangrene va ofera ”Vodka & Ayahausca” spre ascultare, asadar auditie placuta.

Gangrene (Alchemist & Oh No) feat. Prodigy – Dump TruckGangrene (Alchemist & Oh No) feat. Prodigy – Dump Truck

Alchemist si Oh No sau mai bine zis Gangrene, lanseaza astazi piesa oficiala al albumului ce va iesi anul urmator, mai exact pe data de 24 ianuarie. Piesa se numeste „Dump Truck” si este in colaborare cu Prodigy.

The Alchemist + Oh No & Roc Marciano – Jet LuggageThe Alchemist + Oh No & Roc Marciano – Jet Luggage

The Alchemist + Oh No (cu alte cuvinte Gangrene) au facut echipa cu Roc Marciano punand la cale lansarea unui mini-album de 6 piese numit „Greneberg” (disponibil in magazine din 19 iulie). „Jet Luggage” este primul single de pe acest proiect. Mai jos aveti si tracklist-ul.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..