NoutĂŢi George Borza

Album: El Nino – „Alin Durerea” (Ascultă)Album: El Nino – „Alin Durerea” (Ascultă)

 Acesta este un moment mult așteptat de către o parte din ascultătorii de hip-hop românesc, fiindcă marchează lansarea noului material semnat de către El Nino, ce poartă denumirea de „Alin Durerea”.

Stres – În ROStres – În RO

 După videoclipul  piesei „MagicLand”, realizată în colaborare cu Karie, Stres revine cu o nouă melodie care anunță lansarea celui de-al treilea material solo, „Tot răul spre bine”.

Album: Chimie – BioChimie Vol. I (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Chimie – BioChimie Vol. I (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

În 2014 Chimie ne-a plimbat pe „Strada Strâmbă”, iar acum s-a decis să ne bucure cu o altă suită de versuri și sunete prin intermediul unui nou album intitulat „BioChimie Vol. I”.

Noul album semnat de către Eufonic este disponibil spre a fi ascultat pe Youtube!Noul album semnat de către Eufonic este disponibil spre a fi ascultat pe Youtube!

După cum bine știți, unul dintre cei mai noi membri ai trupei Haarp Cord și anume Eufonic a lansat noul său material ce îi poartă nuumele. Acesta conține 10 track-uri pe care se regăsesc și colaborări cu artiști precum: Chronic, Stres, Cedry2k, Tudor Sișu și Stripes.

Video: Eufonic cu Tudor Sișu și Cedry2k – Haarp CordVideo: Eufonic cu Tudor Sișu și Cedry2k – Haarp Cord

Se pare că schimbarea petrecută în cadrul componenței trupei Haarp Cord a adus totul la un alt nivel, fiind criticată de o parte a ascultătorilor de hip-hop românesc și apreciată de o alta.

Cosy – Hârtii feat. VladoneCosy – Hârtii feat. Vladone

Cosy ne prezintă o altă piesă extrasă de pe materialul intitulat ”Batiste,lacrimi,flegme si confetti Vol.2 Deal (The Lost Songs )”. Aceasta se numește „Hârtii” și este o colaborare cu Vladone.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..