NoutĂŢi gogan

Faust a lansat materialul „Stări” în mediul online!Faust a lansat materialul „Stări” în mediul online!

 După ce pe parcursul săptămânilor trecute v-am adus nenumărate știri despre ce de-al treilea material realizat de Faust și intitulat „Stări”, iată că a venit timpul să ascultați integral acest album.

Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!

  Astăzi, Faust a făcut public lista pieselor ce se vor regăsi pe albumul cu numărul patru, intitulat „Stări”, după cum puteți vedea în poza atașată la finalul acestui articol.

Video: Bocaseca – Muzica astaVideo: Bocaseca – Muzica asta

Bocaseca
  Bocaseca își continuă activitatea în hip hop-ul românesc, prin lansarea unei noi piese. Melodia este intitulată „Muzica asta” și beneficaiză și de un videoclip. Producția video este realizată de către Faust, în timp ce instrumentalul este produs de către Gogan.

Gogan – Cuvânt înainte (Instrumental)Gogan – Cuvânt înainte (Instrumental)

Gogan
  Așa cum ne-a obișnuit, producătorul cunoscut sub numele de Gogan a urcat pe canalul său de YouTube un nou instrumental. Acesta poartă denumirea de „Cuvânt înainte” și este lansat la o lună distanță de producția audio intitulată „Jocuri”.

Bocaseca – Brațele și MâncătoriiBocaseca – Brațele și Mâncătorii

Bocaseca

 La scurt timp de la lansarea piesei intitulate „Inspirație trece piesele rămân”, Bocaseca revine cu o alta! Lansarea sa a avut loc ieri, prin intermediul canalului de YouTube al StudiouP*Records.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Gogan – CostuGogan – Costu

 După cum bine știți, pe lângă faptul că Gogan este beatmaker, acesta își desfășoară și activitatea de MC în underground-ul românesc. Până în prezent, acesta a lansat mai multe piese în postura respectivă, lansând o alta pe parcursul zilei de ieri.

Bocaseca – Departe să ne spunem (DJ Al*Bu Remix)Bocaseca – Departe să ne spunem (DJ Al*Bu Remix)

 Pe parcursul zilei de ieri, DJ Al*Bu a lansat pe contul său de SoundCloud un remix realizat piesei intitulate „Departe să ne spunem”, pe care Bocaseca a lansat-o luna trecută.

Bocaseca – Departe să ne spunemBocaseca – Departe să ne spunem

 La scurt timp de la lansarea piesei intitulate „Urc”, pe canalul de YouTube al StudiouP*Records și-a făcut loc o altă piesă ce îi aparține lui Bocaseca.
 Aceasta este intitulată „Departe să ne spunem” și a fost lansată chiar în această seară.

Bocaseca – UrcBocaseca – Urc

  Pe parcursul zilei de 24 octombrie, pe canalul de YouTube al StudiouP*Records și-a făcut apariția o nouă piesă ce îi aparține lui Bocaseca.

Egris – Am rămas tot eu (cu Gluby aka Verigalipsă)Egris – Am rămas tot eu (cu Gluby aka Verigalipsă)

 Egris a lansat un nou freestyle, alături de Gluby aka Verigalipsă, ce poartă denumirea de „Am rămas tot eu”.

Video: Bocaseca – 76458690 L.A.Video: Bocaseca – 76458690 L.A.

 „76458690 L.A.” este numele unei noi piese lansate de către Bocaseca. Aceasta este o piesă scrisă pentru un susținător adevărat pe care MC-ul l-a numit Rafa.
 Piesa respectivă a fost realizată alături de Gogan, care și-a pus amprenta asupra instrumentalului său.

Retrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Iunie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Album: Gogan – Amprente (Tracklist / Ascultă)Album: Gogan – Amprente (Tracklist / Ascultă)

 La începutul acestei luni, Gogan a lansat un freestyle ce anunța apariția unui material de instrumentale din partea sa, intitulat „Amprente”.

Gogan cu Bocaseca – Mai departeGogan cu Bocaseca – Mai departe

 Pe data de 17 mai a acestui an, Bocaseca și Gogan lansau, pe canalul de YouTube al StudioulP*Records, o nouă piesă intitulată „S-a terminat”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..