NoutĂŢi greg neiser

Video: Wiz Khalifa – 100 BottlesVideo: Wiz Khalifa – 100 Bottles

În această seară, avem plăcerea să vă invităm să urmăriți un nou videoclip semnat de Wiz Khalifa. Melodia aleasă de această dată se numește „100 Bottles” și este extrasă de pe mixtape-ul „Cabin Fever 2”, găzduit de DJ Holiday, pe care vi l-am prezentat aici.

Video: Wiz Khalifa – The Tweak Is HeavyVideo: Wiz Khalifa – The Tweak Is Heavy

Wiz Khalifa ne-a oferit un nou videoclip, piesa aleasă în acest caz fiind denumită „The Tweak Is Heavy”. Melodia a fost produsă de The Invasion și este extrasă de pe mixtape-ul „Cabin Fever 2” ce a fost lansat acum 2 săptămâni și pe care vi l-am prezentat aici.

Video: Wiz Khalifa – STUVideo: Wiz Khalifa – STU

La scurt timp de la lansarea mixtape-ului „Cabin Fever 2”, găzduit de DJ Holiday, despre care vă vorbeam aici, Wiz Khalifa ne prezintă un nou videoclip. Piesa aleasă pentru clip se numește „STU” și este extrasă de pe materialul despre care vă spuneam mai sus.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..