NoutĂŢi Grupul de Rezistenta

Cea de a 5-a ediție a emisiunii MIC Check va avea parte de doi invitați!Cea de a 5-a ediție a emisiunii MIC Check va avea parte de doi invitați!

 După cum bine știți, ultima ediție a emisiunii MIC Check l-a avut ca invitat pe KRS-One și, spre surprinderea mea, se pare că ediția respectivă este și cea mai puțin ascultată. Probabil că intervine, din nou, problema lipsei de cultură față de hip hop a publicului român.

Ars Urbana – Festival de Cultură Urbană @ Underground Pub – 10.05.2013Ars Urbana – Festival de Cultură Urbană @ Underground Pub – 10.05.2013

1. ARS URBANA 3 – Prezentare generală
link facebook eveniment: http://www.facebook.c

Lansare: Grupul de Rezistenţă – „Opunem Rezistenţă” @ Goblin / Constanţa – 19.04.2013Lansare: Grupul de Rezistenţă – „Opunem Rezistenţă” @ Goblin / Constanţa – 19.04.2013

Grupul de Rezistenţă lansează mult aşteptatul album intitulat „Opunem rezistenţă” şi în Constanţa, mai exact pe scena din Goblin. Evenimentul va avea loc pe data de 19 aprilie, la ora 22:00, iar preţul unui bilet va fi de 15 lei.

Live: Grupul De Rezistență – Euphoria Music HallLive: Grupul De Rezistență – Euphoria Music Hall

Zilele trecute Grupul de Rezistenţă au vizitat şi Clujul pentru lansarea celui mai recent material intitulat „Opunem Rezistenţă„. Băieţii ne prezintă pe contul lor oficial de youtube şi o filmare de la eveniment, unde puteţi vedea atmosfera creată de GDR.

Live: Grupul de Rezistență – Plastic (Antena 2)Live: Grupul de Rezistență – Plastic (Antena 2)

Băieții de la „Grupul de Rezistență” au fost invitați zilele acestea la emisiunea „Ca băieții”, emisiune difuzată pe Antena 2.

Album: Grupul de Rezistenţă – Opunem Rezistenţă (Download)Album: Grupul de Rezistenţă – Opunem Rezistenţă (Download)

Grupul de Rezistenţă şi-au actualizat site-ul oficial, iar începând de astăzi veţi putea descărcă gratuit noul lor material intitulat „Opunem Rezistenţă„. Materialul este prezentat în 19 piese, iar printre colaboratori ii veţi putea asculta pe Sergiu, C.I.A

Live: Grupul de Rezistență – N-ai de ce @ Antena 2Live: Grupul de Rezistență – N-ai de ce @ Antena 2

La televizor se mai aude și rep, Grupul de Rezistență fiind invitați zilele acestea la o emisiune de pe Antena 2. Aceștia au cântat piesa „N-ai de ce„, ce este extrasă de pe cel mai recent material al băieților intitulat „Opunem Rezistență„.

Ascultă: Grupul de Rezistenţă – „Opunem Rezistenţă” @ YoutubeAscultă: Grupul de Rezistenţă – „Opunem Rezistenţă” @ Youtube

„Opunem Rezistență„, cel mai recent album semnat Grupul de Rezistență, se poate asculta începând de astăzi și pe contul lor oficial de youtube.

Live: Grupul de Rezistenţă – „Opunem Rezistenţă” @ B52 (Partea I)Live: Grupul de Rezistenţă – „Opunem Rezistenţă” @ B52 (Partea I)

Marpha Hip Hop au publicat partea I de la filmările concertului de lansare al albumului „Opunem Rezistență„, semnat Grupul de Rezistență.

Grupul de Rezistență – 90 (cu Tom „Brownman” Brown)Grupul de Rezistență – 90 (cu Tom „Brownman” Brown)

După concertul de lansare ce a avut loc joi în clubul bucureștean B52 și despre care noi am scris o recenzie însoțită de poze, a venit timpul să ascultăm una din piesele trupei Grupul de Rezistență aflată pe albumul ”Opunem rezistență”.

Recenzie: Grupul de Rezistenţă – “Opunem Rezistenţă” @ B52 – 22.11.2012 (Poze)Recenzie: Grupul de Rezistenţă – “Opunem Rezistenţă” @ B52 – 22.11.2012 (Poze)

Joi seară. 22 noiembrie 2012. Un club (B52). Două platane (în spatele cărora s-au aflat DJ Undoo și DJ Dox). Trei ore (neîntrerupte) de show.

Concurs: Câştigă albumul „Grupul de Rezistenţă – Opunem Rezistenţă”Concurs: Câştigă albumul „Grupul de Rezistenţă – Opunem Rezistenţă”

Format în luna iulie a anului 2009, Grupul De Rezistență este un produs hip hop autohton inedit. Este un crew format din 4 MC și 2 DJ. Pentru prima dată în hip hop-ul românesc apare noțiunea de trupă cu 2 DJ.

Lansare: Grupul de Rezistenţă – „Opunem Rezistenţă” @ B52 – 22.11.2012Lansare: Grupul de Rezistenţă – „Opunem Rezistenţă” @ B52 – 22.11.2012

Grupul de Rezistenţă vă invită pe data de 22 noiembrie, in club B52, la lansarea albumului „Opunem Rezistenţă„. Invitaţii evenimentului vor fi Norzeatic, Carbon, Power p. Vinyl şi Vali Umbră. Preţul unui bilet va fi de 15 lei.

Album: Grupul de Rezistenţă – Opunem Rezistenţă (Copertă / Tracklist)Album: Grupul de Rezistenţă – Opunem Rezistenţă (Copertă / Tracklist)

Mai puțin de 10 zile ne mai despart de concertul de lansare al materialului „Opunem Rezistenţă„ semnat de Grupul de Rezistenţăƒ. Numărătoarea inversă a început. După ce am văzut coperta albumului, astăzi aflăm o nouă informație prețioasă: tracklist-ul.

Promo: Butch – Grupul de Rezistenţă lansează albumul “Opunem Rezistenţă” (Video)Promo: Butch – Grupul de Rezistenţă lansează albumul “Opunem Rezistenţă” (Video)

Concertul de lansare al materialului „Opunem Rezistenţă” se apropie cu pași repezi. Butch a filmat un scurt promo prin care ne invită la evenimentul organizat de Grupul de Rezistenţă în B52, pe 22 noiembrie.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..