NoutĂŢi gun fu

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Concert: Omu Gnom @ București – 03.02.2017Concert: Omu Gnom @ București – 03.02.2017

 Începutul lunii februarie va fi marcat de desfășurarea unui concert din partea lui Omu Gnom în București, alături de un număr mare de invitați.

Video: SpoT feat. Jager (Gun Fu) & Sketch – CoșmarulVideo: SpoT feat. Jager (Gun Fu) & Sketch – Coșmarul

 În această seară, SpoT a lansat un nou videoclip realizat pentru piesa ce poartă denumirea de „Coșmarul”. Aceasta este o colaborare alături de Jager (Gun Fu) și Sketch, fiind înregistrată pe parcursul anului trecut.

Interviu: Traian „Permite creației tale să se manifeste și să se dezvolte într-un mediu în care simți că ceea ce faci nu  e în zadar”Interviu: Traian „Permite creației tale să se manifeste și să se dezvolte într-un mediu în care simți că ceea ce faci nu e în zadar”

 Sfârșitul acestei luni calendaristice este marcat de apariția unui nou interviu marca BlackSheepSound, interviu ce se concentrează în jurul activității unui MC de peste Prut, care a reușit să se facă auzit dincolo de hotarele țării sale, și anume Traian.

Album: Traian – Scârbă (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Traian – Scârbă (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

Una dintre dovezile care ne arată că partea de MCing a hip hop-ului din Republica Moldova ia amploare și se îndreaptă către puncte înalte ale evoluției sale nu este reprezentată de vreun lucru abstract, ci de o persoană, un tânăr artist care într-un mod „Instinctiv” ne-a spus vorbe..

C.o.D – Recapitulare feat. JagerC.o.D – Recapitulare feat. Jager

După piesele „Rece” și „Deraieri ocazionale”, C.o.D. este iar în atenția noastră cu cea mai recentă piesă intitulată „Recapitulare”, reprezentând o colaborare cu Jager, membru al trupei Gun Fu.

Album: Traian – Scârbă (tracklist)Album: Traian – Scârbă (tracklist)

După cele două piese, „Pe față” și „Neastîmpăratul” extrase de pe viitorul material „Scârbă”, Traian MC-ul din Republica Moldova anunță astăzi lista de piese de pe acesta.

Album: Jager – Pandemie Lexicală (copertă/ tracklist/ ascultă)Album: Jager – Pandemie Lexicală (copertă/ tracklist/ ascultă)

Ne începem ziua cu un nou album, și anume „Pandemie Lexicală” – un amestec de piese care nu reprezintă genul de „rap care să intre și să iasă pe-o ureche”, lansat de către Jager în decursul zilei de ieri.

Jager – Când venim (cu EyeKon & Sifu)Jager – Când venim (cu EyeKon & Sifu)

Despre Jager v-am mai vorbit și într-un articol anterior, iar pentru ce-i care nu-l știu, acesta este membru al trupei Gun-Fu și în luna mai a acestui an urmează să lanseze un album solo intitulat „Pandemie Lexicală”.

Jager – Testament  (cu Sketch și I-gura)Jager – Testament (cu Sketch și I-gura)

Jager lansează o nouă piesă intitulată „Testament”, extrasă de pe următorul său material solo.
„Testament” este cea de-a doua piesă de pe albumul „Pandemie Lexicală”, care urmează să fie lansat în luna mai a acestui an.

Ateliere de Creație lansează un nou material!Ateliere de Creație lansează un nou material!

Acum doi ani, băieții de la Ateliere de Creație lansau materialul intitulat „Program de lucru”, iar acum revin cu un nou album.

Gun Fu amână concertul de la Constanța până în luna martie!Gun Fu amână concertul de la Constanța până în luna martie!

După cum v-am anunțat, băieții de la Gun Fu, alături de Faust și de SMK, urmau să susțină un concert în clubul constănțean Heaven’s Hell, pe data de 27 februarie a acestui an. Din păcate, evenimentul a fost amânat până în luna martie a acestui an, fără alte detalii.

Concert: Gun Fu, Faust, SMK + invitaţi speciali @ Consţanta – 27.02.2015Concert: Gun Fu, Faust, SMK + invitaţi speciali @ Consţanta – 27.02.2015

Deşi luna februarie nu a început încă, se anunţă un concert de neratat la sfarşitul lunii. Concertul va avea loc in Constanţa la Heaven’s Hell şi va fi susţinut de SMK, Faust, Gun Fu şi alţi invitaţi speciali. În deschidere va canta Vertigo.

Video: Gun Fu – Cu Ochii Goi (feat. Sketch)Video: Gun Fu – Cu Ochii Goi (feat. Sketch)

Ați auzit vreodată despre Gun Fu? Dacă nu, vă prezentăm o scurtă istorie a acestora:
In anul 2012 Jager si Sifu DexStaR colaborau prima data pe „Asta ca sa stiti !„, piesa inclusa pe „Cel mai album” (album solo semnat Jager).

Lansare: Omu Gnom – ”Atenție la Neatenție II” @ București – 27.06.2014Lansare: Omu Gnom – ”Atenție la Neatenție II” @ București – 27.06.2014

Așa cum v-am anunțat, Omu Gnom urmează să lanseze „Atenție la Neatenție II” și la București. Evenimentul va avea loc pe data de 27.06.2014 în Club Fabrica, intrarea fiind posibilă începând cu ora 21:00, prețul unui bilet constând în 15 ron.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..