NoutĂŢi hades records

Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”

 Având în vedere faptul că ne aflăm în luna martie, ne-am propus să realizăm cel de-al doilea interviu al acestui an, alături de un artist aflat la început de drum, însă foarte cunoscut de către publicul român de hip-hop.

Interviu: Dilimanjaro „Muzica poate fi și un combustibil bun dar și un medicament bun, trebuie doar explorată, sunt nenumărate lumi ce așteaptă să fie vizitate.”Interviu: Dilimanjaro „Muzica poate fi și un combustibil bun dar și un medicament bun, trebuie doar explorată, sunt nenumărate lumi ce așteaptă să fie vizitate.”

 Întâmpinăm anul 2016 alături de un artist drag nouă, care, pe lângă faptul că ne prezintă diverse idei și concepte prin intermediul muzicii sale, are o personalitate demnă de a fi descoperită, pe care am ales să o „explorăm” parte cu parte prin intermediul interviului realizat a..

KaTaNa ft. DJ Undoo – Arta razboiuluiKaTaNa ft. DJ Undoo – Arta razboiului

Kata revine cu o noua piesa, aceasta se numeste „Arta razboiului”, iar colaborarea este cu DJ Undoo. Detalii mai multe vezi mai jos sau pe site-ul oficial Katana.

Serafim – Damasc feat. J.YoloSerafim – Damasc feat. J.Yolo

„Damasc„, este primul single de pe viitorul album semnat Serafim si anume „Imaginarium„. Piesa este in colaborare cu J.Yolo si poate fi descarcata gratuit de pe contul oficial de twitter al artistului. Instrumentalul piesei a fost realizat de Ortega.

Parerea lui Praetoru # Ep.1Parerea lui Praetoru # Ep.1

Daca ai nedumeriri despre Praetor, este simplu sa afli raspunsul intrebarii tale, deoarece artistul a inceput o serie de episoade in care va raspunde intrebarilor voastre de pe blogul sau si contul oficial de facebook.

Butch & Keri – Dinastia CastanilorButch & Keri – Dinastia Castanilor

Butch lanseaza o noua piesa, in colaborare cu Keri, aceasta se numeste „Dinastia Castanilor„, si este produsa de Keri, mix master-ul fiind realizate de DJ Undoo in Daw Studio.

Praetor feat Dj Undoo – Eu stiu o fataPraetor feat Dj Undoo – Eu stiu o fata

Eu stiu o fata, tu stii o fata, Praetor lanseaza astazi o piesa intitulata „Eu stiu o fata„, ce este primul single de pe noul sau album, colaborarea fiind cu DJ Undoo. Videoclipul pe care il puteti urmari este neoficial, fiind montat de Catalin Nicolau, in colaborare cu Koma.

KaTaNa – Cioburi (Preview)KaTaNa – Cioburi (Preview)

Preview-ul piesei „Cioburi” ce va fi inclusa pe materialul „Momente si schite„.

Funktastics & Skizzo Skillz – Lei La UmbraFunktastics & Skizzo Skillz – Lei La Umbra

„Lei La Umbra„, semnat Funktastics, in colaborare cu Skizzo Skillz este al doilea single extras de pe primul LP semnat Ortega, intitluat „Ladi Dadi„, ce are data de lansare pe 11 noiembrie 2011 / Hades Records.

Keri – Keri Fm feat. Funktastics si Boogie (Oprea Matei RMX)Keri – Keri Fm feat. Funktastics si Boogie (Oprea Matei RMX)

Tocmai am ascultat cel mai bun remix al piesei „Keri FM„, ce este realizat de Oprea Matei. In caz ca ati uitat, Keri a lansat un concurs pentru producatori, in care trebuie sa realizati un remix la piesa „Keri – Keri Fm ft. Funktastics si Boogie” (detalii).

Albume: Ortega – Pacatele Tineretii (2011)Albume: Ortega – Pacatele Tineretii (2011)

Ortega lanseaza pe site-ul HadesRecords.com, cel mai recent material al sau, intitulat Pacatele Tineretii.
Materialul ce trebuia sa apara initial (cu acest nume) in 2003, Pacatele Tineretii insumeaza in 2011 piesele preferate si produse de Ortega in prima decada a secolului 21.

Zeppelin – Intre zile (Keri REMIX)Zeppelin – Intre zile (Keri REMIX)

Dupa cum bine stiti, baietii de la Hades Records au realizat un concurs, in care trebuie sa realizazi un remix la piesa „Intre zile„, semnata Zeppelin. Regulile concursului le vei gasi mai jos.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..