NoutĂŢi haos!

Promovare: Retro Records a lansat EP-ul intitulat „Lazarus – Retro” în format fizic!Promovare: Retro Records a lansat EP-ul intitulat „Lazarus – Retro” în format fizic!

 După o scurtă pauză de promovare pe site-ul nostru, am plăcerea de a vă prezenta un proiect care merită atenția voastră.

Promovare: Alt Element – Certuri Interioare (Mixtape)Promovare: Alt Element – Certuri Interioare (Mixtape)

 Seria promovărilor pe BlackSheepSound continuă alături de un nou proiect muzical, ce poartă denumirea de „Alt Element”. Acest grup este format din șapte artiști: HAOS, Instabil, Olidema, LeDo, De ce?, 2NB și ATM, ce au lansat un nou mixtape, intitulat „Certuri Interioare”.

Hardcore Hooligans – Istoria ultimilor doi ani și ce va însemna de acum înainteHardcore Hooligans – Istoria ultimilor doi ani și ce va însemna de acum înainte

 Pe data de 27 ianuarie se împlinesc doi ani de la lansarea editorialului intitulat „Renașterea mișcării hip hop sub conceptul Hardcore Hooligans”, unde am avut plăcerea să vă relatez, atât însemnătatea, cât și istoria nașterii acestui proiect.

Premieră: Hardcore Hooligans Session #7 – Heaven’s Hell (Cyphers)Premieră: Hardcore Hooligans Session #7 – Heaven’s Hell (Cyphers)

Băieții de la Hardcore Hooligans au marcat începutul acestui an prin cea de-a șasea sesiune, alături de Marius Beat, Flitch, Bugales, Arkano, D.Blaze și Ciochi.

Află mai multe detalii despre cea de-a 7-a sesiune de Hardcore Hooligans!Află mai multe detalii despre cea de-a 7-a sesiune de Hardcore Hooligans!

Constanța știe deja despre ce este vorba în momentul în care spun că Hardcore Hooligans organizează o nouă sesiune.

Hardcore Hooligans te invită să te implici în cea de-a 7-a sesiune!Hardcore Hooligans te invită să te implici în cea de-a 7-a sesiune!

E zdravănă treaba la Constanța și chiar dacă tocmai ce a avut loc finala ediției a IV-a semnată de către Hardcore Hooligans, băieții nu se opresc aici. Aceștia revin cu pregătirea celei de a 7-a sesiuni, din seria cypherelor în aer liber.

Promovare: Haos – ÎmprejurăriPromovare: Haos – Împrejurări

Îl mai țineți minte pe Haos? Este tânărul MC din Constanța ce în data de 25 Aprilie a acestui an ne spunea ”Povestea unui om”. În această seară, avem din nou plăcerea de a continua seria promovărilor alături de el.

Promovare: Cenușă – Ospătarul timpuluiPromovare: Cenușă – Ospătarul timpului

S-a făcut remarcat în cadrul evenimentelor și sesiunilor semnate Hardcore Hooligans, iar acum își continuă cariera din undergroundul constănțean lansând pe Youtube o nouă piesă.

Promovare: Haos – Povestea unui omPromovare: Haos – Povestea unui om

Deși este campionul competiției de beatbox din cadrul celei de-a doua ediții semnate Hardcore Hooligans, se face remarcat și datorită aptitudinilor sale de MC. Vorbim despre Haos, un tânăr artist al Constanței ce a lansat astăzi o nouă piesă.

Premieră: Hardcore Hooligans Session #5Premieră: Hardcore Hooligans Session #5

Seria sesiunilor Hardcore Hooligans continuă! După ce pe data de 1 februarie a acestui an, băieții de la HCH au lansat pe canalul oficial de Youtube al acestora sesiunea de cypher și graffiti ce poartă numărul patru în cadrul videoclipurilor de acest gen, în aceasta fiind prezenți artișt..

Promovare: Haos, J-Saw și Cenușă – Deaface (Freestyle)Promovare: Haos, J-Saw și Cenușă – Deaface (Freestyle)

Majoritatea persoanelor îi cunosc din cadrul evenimentelor semnate Hardcore Hooligans, fiind unii dintre cei mai buni MC ai undergroundului constănțean.

Premieră: Hardcore Hooligans Session #4Premieră: Hardcore Hooligans Session #4

Prima sesiune semnată Hardcore Hooligans a avut loc în luna Octombrie a anului 2013, atunci când Psihotrop a filmat o scurtă bucată pentru a se înscrie în concursul organizat de către Studiou’ Pizdii.

Puya – Haos!Puya – Haos!

Puya ne promitea astazi „Haos!” pe pagina lui de Facebook si s-a tinut de cuvant. Artistul a lansat piesa „Haos!” pe contul sau oficial de YouTube acum cateva minute. Textul ii apartine lui Puya, aranjamentul muzical fiind realizat de Midiots.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..