NoutĂŢi hardcore hooligans

Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”

 Având în vedere faptul că ne aflăm în luna martie, ne-am propus să realizăm cel de-al doilea interviu al acestui an, alături de un artist aflat la început de drum, însă foarte cunoscut de către publicul român de hip-hop.

Semnează și tu petiția The INFAMOUS!Semnează și tu petiția The INFAMOUS!

 Odată cu începutul acestui an v-am prezentat un nou editorial legat de „Hardcore Hooligans – Istoria ultimilor doi ani și ce va însemna de acum înainte”, în contextul căruia vă povestesc despre proiectele desfășurate, sub acest concept, în decursul ultimilor doi ani.

Hardcore Hooligans – Istoria ultimilor doi ani și ce va însemna de acum înainteHardcore Hooligans – Istoria ultimilor doi ani și ce va însemna de acum înainte

 Pe data de 27 ianuarie se împlinesc doi ani de la lansarea editorialului intitulat „Renașterea mișcării hip hop sub conceptul Hardcore Hooligans”, unde am avut plăcerea să vă relatez, atât însemnătatea, cât și istoria nașterii acestui proiect.

Retrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSound

Noul an este aici, iar înainte de a ne continua activitatea, dorim să ne amintim de ceea ce a însemnat luna decembrie pentru BlackSheepSound.
Ca de fiecare dată, conținutul pe care vi l-am prezentat a fost alcătuit din știri, evenimente, noi piese, videoclipuri, albume, etc.

Hardcore Hooligans prezintă The INFAMOUS!Hardcore Hooligans prezintă The INFAMOUS!

 Lumea s-a întrebat, pe parcursul acestui an, ce anume se întâmplă cu Hardcore Hooligans și din ce motiv nu mai există activitate din partea acestui proiect.

Retrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSound

  Și de această dată întâmpinăm noua lună calendaristică cu rezumatul celei de care este precedată. La fel ca de obicei, conținutul pe care vi l-am oferit a fost reprezentat de noi piese, videoclipuri, evenimente, și nu numai.

Băieții de la Hardcore Hooligans vă transmit un mesaj!Băieții de la Hardcore Hooligans vă transmit un mesaj!

 Tragedia din clubul Colectiv a „trezit” multe persoane și a reușit să mobilizeze populația țării noastre într-un mod demn de respect și apreciere. Ați văzut ce anume se petrece în marile orașe din țară, sau poate chiar ați luat parte la protestele din zilele trecute.

Promovare: Serhio – Scuip sângePromovare: Serhio – Scuip sânge

 Pe parcursul timpului, am avut ocazia să scriu despre munca lui Serhio în cadrul a două promovări și a celei de a 7-a sesiuni semnate de Hardcore Hooligans.

Hardcore Hooligans colaborează cu voi!Hardcore Hooligans colaborează cu voi!

 Probabil că v-ați obișnuit ca băieții de la Hardcore Hooligans să vă ofere șansa de a vă implica, atât în proiectele dezvoltate de-a lungul timpului, cât și în cadrul a ceea ce înseamnă acest concept.

Promovare: D.Blaze – De toate zilelePromovare: D.Blaze – De toate zilele

Îl știți pe D.Blaze? Dacă ați stat cu ochii pe noi sau dacă ați urmărit activitatea băieților de la Hardcore Hooligans, atunci îmi este foarte greu să cred că nu l-ați ascultat măcar odată.

Premieră: Hardcore Hooligans Session #7 – Heaven’s Hell (Cyphers)Premieră: Hardcore Hooligans Session #7 – Heaven’s Hell (Cyphers)

Băieții de la Hardcore Hooligans au marcat începutul acestui an prin cea de-a șasea sesiune, alături de Marius Beat, Flitch, Bugales, Arkano, D.Blaze și Ciochi.

Află mai multe detalii despre cea de-a 7-a sesiune de Hardcore Hooligans!Află mai multe detalii despre cea de-a 7-a sesiune de Hardcore Hooligans!

Constanța știe deja despre ce este vorba în momentul în care spun că Hardcore Hooligans organizează o nouă sesiune.

Hardcore Hooligans te invită să te implici în cea de-a 7-a sesiune!Hardcore Hooligans te invită să te implici în cea de-a 7-a sesiune!

E zdravănă treaba la Constanța și chiar dacă tocmai ce a avut loc finala ediției a IV-a semnată de către Hardcore Hooligans, băieții nu se opresc aici. Aceștia revin cu pregătirea celei de a 7-a sesiuni, din seria cypherelor în aer liber.

Filmările din cadrul celei de a patra ediții de Hardcore Hooligans sunt disponibile pe Youtube!Filmările din cadrul celei de a patra ediții de Hardcore Hooligans sunt disponibile pe Youtube!

Pe data de 30 ianuarie a acestui an conceptul constănțean adus asupra hip-hop-ului și anume Hardcore Hooligans a ajuns la finala celei de a patra ediții, împlinind astfel și doi ani de activitate pe teritoriul Dobrogei.

Hardcore Hooligans lansează filmările cu invitații din cadrul finalei!Hardcore Hooligans lansează filmările cu invitații din cadrul finalei!

Dacă nu știați deja, pe data de 30 ianuarie a acestui an, în clubul constănțean Heaven’s Hell a avut loc finala celei de a patra ediții de Hardcore Hooligans, unde s-au determinat campionii județeni ai competiției de BODD și beatbox, adică Psihotrop și Rabbid.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..