NoutĂŢi Havoc

25.04.2017: S-au împlinit 22 de ani de la lansarea albumului „The Infamous”!25.04.2017: S-au împlinit 22 de ani de la lansarea albumului „The Infamous”!

  Astăzi se împlinesc 22 de ani de la lansarea celui de-al doilea album semnat Mobb Deep, și anume „The Infamous”!
 La începutul acestei luni vă vorbeam despre „Juvenile Hell”, care este materialul de debut al trupei menționate mai sus, acesta fiind adesea confundat cu albumul cărui..

11.12.2016: În urmă cu 15 ani, grupul Mobb Deep lansa cel de-al cincilea material din carieră!11.12.2016: În urmă cu 15 ani, grupul Mobb Deep lansa cel de-al cincilea material din carieră!

Mobb Deep

 În urmă cu 15 ani, prin intermediul labelurilor Loud și Columbia Records avea loc lansarea celui de-al cincilea material discografic al grupului Mobb Deep.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

22.10.2016: În urmă cu 4 ani, Vinnie Paz lansa materialul „God of the Serengeti”!22.10.2016: În urmă cu 4 ani, Vinnie Paz lansa materialul „God of the Serengeti”!

  „God of the Serengeti” este titlul pe care îl poartă cel de-al doilea material discografic din cariera solo a lui Vinnie Paz, acesta fiind lansat în urmă cu patru ani, pe data de 22 octombrie 2012, prin intermediul label-ului Enemy Soil.

19.10.2016: Grupul muzical Black Moon lansa albumul „Enta Da Stage” în urmă cu 23 de ani!19.10.2016: Grupul muzical Black Moon lansa albumul „Enta Da Stage” în urmă cu 23 de ani!

 În ziua de 19 octombrie a anului 1993, grupul muzical Black Moon, format din Buckshot, 5ft și DJ Evil Dee lansa primul material discografic, cu ajutorul căruia debuta pe scena hip hop-ului.

Havoc (Mobb Deep) – RoyalHavoc (Mobb Deep) – Royal

Sursă foto: hotnewhiphop.com
 De curând, unul dintre membrii trupei Mobb Deep a lansat o nouă piesă intitulată „Royal”, la a cărei realizare a colaborat cu Philly Wreck de la Phire Music, care și-a pus amprenta asupra instrumentalului acesteia.

10.08.2016: În urmă cu 17 ani, Def Jam Records lansa „Violator: The Album”!10.08.2016: În urmă cu 17 ani, Def Jam Records lansa „Violator: The Album”!

Sursă foto: www.amazon.c

Prodigy anunță lansarea unui nou material solo!Prodigy anunță lansarea unui nou material solo!

 Pe lângă albumele pe care le-a lansat alături de colegul său Havoc, sub egida Mobb Deep, Prodigy are „la activ” și câteva materiale solo, al căror număr va crește, căci artistul se pregătește de lansarea unui nou material discografic!
 Numele albumului la care MC-ul lucrează est..

Video: Gangrene – Sheet Music (feat. Havoc & Sean Price)Video: Gangrene – Sheet Music (feat. Havoc & Sean Price)

Data de 8 august a fost una semnificativă pentru ascultătorii de hip hop deoarece avea loc lansarea unui nou proiect muzical, cel semnat de Gangrene (The Alchemist & Oh No) al cărui nume este „You Disgust Me”, dar și din cauza veștii care a provocat  multă tristețe – moartea l..

Album: Gangrene – You Disgust Me (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Gangrene – You Disgust Me (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

 Luna trecută, The Alchemist a lansat materialul de instrumentale cu o singură colaborare (cea cu Action Bronson) și un nume neobișnuit – „Retarded Alligator Beats” iar luna aceasta, împreună cu Oh No, a lansat un nou album sub egida Gangrene.

Albumul „It Was Written”, semnat de către Nas, a împlinit 19 ani de la lansare!Albumul „It Was Written”, semnat de către Nas, a împlinit 19 ani de la lansare!

Mă bucur că am ocazia să scriu despre albumul meu preferat din discografia lui Nas. Este vorba despre cel de-al doilea material al său, intitulat „It Was Written”, care a împlinit 19 ani de la lansare.

Acum 16 ani cei de la Mobb Deep lansau „Murda Muzik”!Acum 16 ani cei de la Mobb Deep lansau „Murda Muzik”!

Astăzi se împlinesc 16 de la lansarea celui de-al patrulea maerial semnat Mobb Deep, și anume „Murda Muzik”. Țin să menționez că simultan cu acesta, a fost lansată și o variantă cenzurată intitulată „Mobb Muzik”.

S-au împlinit 22 de ani de la lansarea albumului „Juvenile Hell” !S-au împlinit 22 de ani de la lansarea albumului „Juvenile Hell” !

Pe 13 aprilie 1993 cei de la Mobb Deep lansau primul lor material intitulat „Juvenile Hell”.

Mobb Deep – Taking You Off HereMobb Deep – Taking You Off Here

I got you stuck of the realness, we be the infamous
You heard of us, official Queensbridge murderes…
Acestea erau versurile ce în anul 1995 marcau zona în care rapperul Albert Johnson alături de rapperul Kejuan Muchita, sau mult mai bine cunoscuți sub numele de scenă Prodigy și Havoc, ..

Video: 50 Cent – MoneyVideo: 50 Cent – Money

50 Cent revine astăzi în atenția noastră printr-un nou videoclip ce promovează mixtape-ul „5 (Murder By Numbers)”, pe care vi l-am prezentat aici. Melodia ce beneficiază de videoclip se numește „Money” și este produsă de Havoc.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..