NoutĂŢi Heaven’s Hell

Concert: Alan & Kepa @ Constanța – 04.11.2016Concert: Alan & Kepa @ Constanța – 04.11.2016

  Pe data de 4 noiembrie, Alan & Kepa vor susține un concert în Constanța, în clubul Heaven’s Hell, începând cu ora 21:00. Prețul unui bilet este de 15 lei, acesta putând fi achiziționat în seara evenimentului, de la intrarea clubului.

Concert: El Nino – Turneu „Vara Bahaos” @ Constanța – 05.08.2016Concert: El Nino – Turneu „Vara Bahaos” @ Constanța – 05.08.2016

 Pe data de 5 august, clubul Heaven’s Hell din Constanța va găzdui ultimul concert anunțat din cadrul turneului „Vara Bahaos”, pe care El Nino l-a susținut pe parcursul acestei veri prin alte cinci locații din țara noastră.

Hardcore Hooligans – Istoria ultimilor doi ani și ce va însemna de acum înainteHardcore Hooligans – Istoria ultimilor doi ani și ce va însemna de acum înainte

 Pe data de 27 ianuarie se împlinesc doi ani de la lansarea editorialului intitulat „Renașterea mișcării hip hop sub conceptul Hardcore Hooligans”, unde am avut plăcerea să vă relatez, atât însemnătatea, cât și istoria nașterii acestui proiect.

Premieră: Hardcore Hooligans Session #7 – Heaven’s Hell (Cyphers)Premieră: Hardcore Hooligans Session #7 – Heaven’s Hell (Cyphers)

Băieții de la Hardcore Hooligans au marcat începutul acestui an prin cea de-a șasea sesiune, alături de Marius Beat, Flitch, Bugales, Arkano, D.Blaze și Ciochi.

Află mai multe detalii despre cea de-a 7-a sesiune de Hardcore Hooligans!Află mai multe detalii despre cea de-a 7-a sesiune de Hardcore Hooligans!

Constanța știe deja despre ce este vorba în momentul în care spun că Hardcore Hooligans organizează o nouă sesiune.

Lansare: Samurai – „Terapia” @ Constanța – 27.03.2015Lansare: Samurai – „Terapia” @ Constanța – 27.03.2015

Eu am așteptat foarte mult acest eveniment, încă din luna decembrie a anului trecut, când Samurai lansa pe Youtube primul său material solo, intitulat „Terapia”.

Gun Fu amână concertul de la Constanța până în luna martie!Gun Fu amână concertul de la Constanța până în luna martie!

După cum v-am anunțat, băieții de la Gun Fu, alături de Faust și de SMK, urmau să susțină un concert în clubul constănțean Heaven’s Hell, pe data de 27 februarie a acestui an. Din păcate, evenimentul a fost amânat până în luna martie a acestui an, fără alte detalii.

Concert: Gun Fu, Faust, SMK + invitaţi speciali @ Consţanta – 27.02.2015Concert: Gun Fu, Faust, SMK + invitaţi speciali @ Consţanta – 27.02.2015

Deşi luna februarie nu a început încă, se anunţă un concert de neratat la sfarşitul lunii. Concertul va avea loc in Constanţa la Heaven’s Hell şi va fi susţinut de SMK, Faust, Gun Fu şi alţi invitaţi speciali. În deschidere va canta Vertigo.

Hardcore Hooligans IV (Finala) @ Constanța – 30.01.2015Hardcore Hooligans IV (Finala) @ Constanța – 30.01.2015

În sfârșit, mult așteptata finală a Hardcore Hooligans IV, are loc pe data de 30 ianuarie a acestui an, în clubul Heaven’s Hell, din Constanța.
”Hardcore Hooligans”, campionatul local de hip-hop, finalizează cea de a 4-a ediție.

Video: Concert lansare Phunk B – Noptembrie 13Video: Concert lansare Phunk B – Noptembrie 13

Mai țineți minte cât de mult v-am vorbit despre lansarea materialului intitulat „Noptembrie13„, semnat de Phunk B, ce a avut loc la Constanța pe data de 24 octombrie a acestui an? Sunt sigur că da, însă este foarte posibil ca vorbele mele să nu vă fi transmis în totalitate atm..

Concert: CTC @ Constanța – 21.11.2014Concert: CTC @ Constanța – 21.11.2014

Deși s-au obișnuit cu un astfel de concert, constănțenii nu s-au săturat să îi audă live pe cei de la CTC. Așadar, Vlad Dobrescu, DOC și Deliric vor concerta pe data de 21 noiembrie la Constanța, în club Heaven’s Hell, prețul unui bilet fiin de 20 ron.

Video: Concert de lansare Phunk B – ”Noptembrie13” (Teaser)Video: Concert de lansare Phunk B – ”Noptembrie13” (Teaser)

V-am povestit ce atmosferă a fost la concertul de lansare a albumului intitulat „Noptembrie13„, semnat de către Phunk B. În cazul în care nu m-ați crezut, există acum și dovada video a „masacrului” din seara respectivă.

Recenzie: Phunk B – ”Noptembrie13” @ Heaven’s Hell – 24.10.2014 (Poze)Recenzie: Phunk B – ”Noptembrie13” @ Heaven’s Hell – 24.10.2014 (Poze)

Este un frig incredibil și plouă fără oprire de câteva ore. Vântul te taie pe piele și străzile sunt pustii, însă aceasta este vremea specifică lunii „‘Noptembrie”. Simt că drumul ăsta nu se mai termină și că nu am să mai ajung în Heaven’s Hell.

Lansare: Phunk B – ”Noptembrie13” @ Constanța – 24.10.2014Lansare: Phunk B – ”Noptembrie13” @ Constanța – 24.10.2014

V-am tot vorbit despre ”Noptembrie13”, atât noi cât și Phunk B. Ei bine, momentul în care vă puteți convinge singuri în legătură cu acest album este aproape.

Concurs: Câștigă 2 invitații la lansarea ”Sud BPM”, semnat Carbon @ ConstanțaConcurs: Câștigă 2 invitații la lansarea ”Sud BPM”, semnat Carbon @ Constanța

Pe data de 21 martie, Carbon va lansa cel mai recent material al său ce se intitulează ”Sud BPM”, în Heaven’s Hell din Constanța. Artistul îi va avea ca invitați alături de el pe Dj Nasa și Zaietz (tobe).

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..